Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

warczypies

Raz, dwa, trzy, próba nick'a

Polecane posty

Nie, skąd! Ale może dlatego, że towarzystwo wydaje się być wypite. Albo dlatego że przez nowe gadżety, trudniej o dyskrecję. Tylko właśnie nie jestem pewien czy to lepiej.

Cześć O.! 

Ale też nie sądziłem, że narzekasz na skomplikowanie życia erotycznego. To akurat mogli zostawić uproszczone

Jeszcze niedawno seks wirtualny był hot nowością, teraz można już uprawiać seks obrazkowy. Słusznie, bo wcześniej osoby ograniczone umysłowy pozostawały na marginesie wirtualnego życia erotycznego. Operowanie słowem pisanym wymaga wysiłku, a teraz o: 👈 👩‍❤️‍💋‍👨 💋 👅 👉 👩‍❤️‍💋‍👨. I po wszystkim. 

Juuż! Nawet nie zdążyłem doczytać do końca, a co dopiero poprawić się w fotelu.

Tak nie może być. Czy mam bojkotować nadal?

Zostań. Mamy tu jeszcze hamburgery, znaki drogowe, flaki najmniejszych państw świata. To rodzi tysiące nowych możliwości. 🇧🇷 ☝️(np palcówka w Brazylii). 

A teraz wybacz, ale po dobrym seksie zawsze dopada mnie senność.

P.S. Mam nadzieję, że nie jesteś już tak nieprzyzwoicie przystojny jak dawniej.

Do następnego...

Po prawej stronie posta masz szare serduszko, po kliknięciu na nie rozwija się lista dostępnych reakcji, jeśli ty chcesz coś ocenić, jeśli ktoś ocenił Twój post, pojawia się tam odpowiednia ikona.

Muszę.... 😞 [czesc]

Cieszę się, że zbrzydłeś, bo teraz wreszcie pasujesz do tutejszej społeczności.

Też wolę klasyczną erekcję, ale czasy mamy na wskroś nowoczesne. Czeka nas zagada ludzkości. Koniecznie powinniśmy coś z tym zrobić. Znaczy nie dopuścić do tego. 

Gdzie się ukrywasz Szyderco? 😉 Lepiej przyjdź tu i powiedz jak Ci się podoba to nowe wydanie. Moje ankiety dotyczące ewentualnych zmian na kafe, przeszły bez echa. 

No i jestem. Ale nie dam się tu zatrzymać na dłużej, pomimo nowości, udogodnień, nowych ikonek, powiadomień i innych cudów 😄 

Zmiany dla wielu może i na lepsze, tylko czekać aż aż wyjdzie apka na smartfony żeby dopełnić do 100% przegrywu. Burdel musi być uproszony do maksimum, to jest jego największa zaleta!

Ja w to nie wchodzę, a przynajmniej nie po same jaja :D, co nie znaczy, że czasem nie wpadnę rzucić mięsem, albo coś!