Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nix

Jak byś zareagowała gdyby twój partner/mąż po urodzeniu dziecka poprosił...

Polecane posty

Gość nix

o wykonanie testów na ojcostwo.

nie że byłby z wami w konflikcie czy coś, po prostu chciałby dla pewności wykonać takie badanie.

Jak byś to przyjęła i czy zgodziłabyś się?

Gość gosc

Zgodzila, nastepnie pozwala o alimenty i zakonczyla zwiazek.

Gość Zxc

To zależy. Jak miałby podstawy do tego by przypuszczać że nie jest jego bo była zdrada to zgoda. Jeśli nie ma podstaw to  badania i koniec związku. 

Gość Gość

Już więcej pytań by nie zadał. Gdybym się wkurwia maksa to dziecka już by nie zobaczył ale wątpię że bym się posunela do takiego czegoś. Jeszcze mogłabym zrozumieć obawy miliardera ale nie zwykłego szaraka który rzuca śmieszne kilka stów i myśli że to starczy by utrzymać dzieciaka... 

Gość gość
16 minut temu, Gość gosc napisał:

Zgodzila, nastepnie pozwala o alimenty i zakonczyla zwiazek.

To samo.

Gość Gość

Ja to zrobiłem po 16 latach. Wynik DNA niezgodne z moim....  😞

Gość Gość

Jak można nie wiedzieć tyle lat że obce 🧒 się wychowuje? To widać i czuć ale widocznie niektórzy nie są wstanie przyjąć do świadomości prawdy. Poza tym można zrobić po kryjomu takie badanie i nie wychodzić na idiote przed kobieta. 

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja to zrobiłem po 16 latach. Wynik DNA niezgodne z moim....  😞

Właśnie dlatego baby tak złości sam fakt, że mężczyzna może tego chcieć. Zakładają że się kiedyś mogą puścić.
Dlatego lepiej nie żenić się. Jeśli będą chciały wpisać ojca dziecku do dowodu beą musiały sądownie ustalić ojcostwo. Z wymaganym testem DNA.

Gość Gość

O i już woda na młyn dla piaksuna 😄 najlepiej w ogóle żyć samemu. Po co interesują cię tematy związkowe skoro wszędzie widzisz minusy intrygi kłamstwa i wszystko co najgorsze? Za słaby widocznie jesteś na życie samemu. 

Gość gość
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Właśnie dlatego baby tak złości sam fakt, że mężczyzna może tego chcieć. Zakładają że się kiedyś mogą puścić.
Dlatego lepiej nie żenić się. Jeśli będą chciały wpisać ojca dziecku do dowodu beą musiały sądownie ustalić ojcostwo. Z wymaganym testem DNA.

Ty wybierasz same idiotki, bo..sam dokończ toksyku. Na nic lepszego widocznie nie zasłużyłeś i przewiduję że nie zasłużysz już nigdy z takim podejściem.

8 minut temu, Gość Gość napisał:

O i już woda na młyn dla piaksuna 😄 najlepiej w ogóle żyć samemu. Po co interesują cię tematy związkowe skoro wszędzie widzisz minusy intrygi kłamstwa i wszystko co najgorsze? Za słaby widocznie jesteś na życie samemu. 

Seks. I prosta kwetia tego że żyje sie łatwiej we dwójkę. Pod  warunkiem że oczekiwania obu stron są spełnione. I owszem na Zachodzie, zwłaszcza w Stanach, Kanadzie, Niemcach, Francji gdzie prawo faworyzuje kobiety istotnie lepiej żyć samemu. Polska jest gdzieś pomiędzy. tu jeszce da się życ z kobietą. Ale jeśli ta jest sprytna to może zamknąć mężczyznę w więzieniu. Kuzynowi kolegi to się zdarzyło. Siedzi któryś już rok w areszcie oskarżony o znęcanie się przez żonę. Rozprawa jest ciągle odkłania bo sędzie chory, albo na urlopie. Prędzej czy później nie wytrzyma.

Ruch MGTOW w stanach nie wziął się znikad. Jeśli chcesz poczytaj o men opting-out.

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ty wybierasz same idiotki, bo..sam dokończ toksyku. Na nic lepszego widocznie nie zasłużyłeś i przewiduję że nie zasłużysz już nigdy z takim podejściem.

Nie muszę niczym się zasługiwać zwłaszcza takiemu zeru jak ty toksyczna wariatko.

Gość Gość

Czyli idziesz na łatwiznę jak każdy fiut. Nic nowego. Zawsze ta sama śpiewka pseudocynika który pozjadal wszystkie rozumy: seks i razem jest łatwiej. Bla bla. Seks można mieć kiedy się chce bez oficjalu ale wy wolicie mieć dupe na zawołanie plus żarcie i pranie gaci za friko. Zwyczajnie jesteś łatwy i prosty w obsłudze jak 99% pseudomezczyzn. Ty także utwierdzasz mnie w przekonaniu że nie warto się wiązać i angażować. 

Gość gość
4 minuty temu, Piaskun napisał:

Nie muszę niczym się zasługiwać zwłaszcza takiemu zeru jak ty toksyczna wariatko.

Kijem bym cię nie tknęła.

Gość Xxx

Świadczyłoby to o tym, że przypuszcza że go zdradziłam - taki związek nie ma sensu. Zrobiłabym test i się rozstała.

Gość sgrt4
11 minut temu, Piaskun napisał:

Seks. I prosta kwetia tego że żyje sie łatwiej we dwójkę. Pod  warunkiem że oczekiwania obu stron są spełnione. I owszem na Zachodzie, zwłaszcza w Stanach, Kanadzie, Niemcach, Francji gdzie prawo faworyzuje kobiety istotnie lepiej żyć samemu. Polska jest gdzieś pomiędzy. tu jeszce da się życ z kobietą. Ale jeśli ta jest sprytna to może zamknąć mężczyznę w więzieniu. Kuzynowi kolegi to się zdarzyło. Siedzi któryś już rok w areszcie oskarżony o znęcanie się przez żonę. Rozprawa jest ciągle odkłania bo sędzie chory, albo na urlopie. Prędzej czy później nie wytrzyma.

Ruch MGTOW w stanach nie wziął się znikad. Jeśli chcesz poczytaj o men opting-out.

DO więzienia za znęcanie tak  łatwo się nie idzie. Zapada kara pozbawienia wolności w zawieszeniu. Widać że twój kuzynek" święty" nie był skoro trafił na odsiadkę.

Przed chwilą, Gość sgrt4 napisał:

DO więzienia za znęcanie tak  łatwo się nie idzie. Zapada kara pozbawienia wolności w zawieszeniu. Widać że twój kuzynek" święty" nie był skoro trafił na odsiadkę.

Nie mój wtórny analfabeto.

10 minut temu, Gość gość napisał:

Kijem bym cię nie tknęła.

Zeus chyba by mi musiał wcześniej rozum odjąć.

Gość sgrt4
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Nie mój wtórny analfabeto.

jesteś agresywny.

Przed chwilą, Gość sgrt4 napisał:

jesteś agresywny.

Dostosowuję się do przedmówcy.

Gość marawstala

Zupelna abstrakcja : )

Ale dobra tam... Widocznie sam ma cos na sumieniu skoro jest takim niedowiarkiem : ) 

Gość sgrt4

Wątpię by do takiej sytuacji doszło. Gdyby jednak - wojna by była w domu o to. Można zrobić test DNA ale czy warto być dłużej małżeństwem. Wątpię.

Gość sgrt4
5 minut temu, Piaskun napisał:

Dostosowuję się do przedmówcy.

nie dostosowujesz a atakujesz. inteligentny człowiek zna różnicę.

Gość gosc

Dziwne to , ale sie wcale nie dziwie ,,ze ktos chce badania, chce miec pewnosc  . Podobno jest bardzo duzo przypadkow gdzie ojcowie biologiczni to nie ci ze zwiazku . Pewnie takie cos upokarza i obrqza  kobiete , taki brak zaufania , ale niech kazdy postawi sie w odwrotnej sytuacji . Kazdy chcialby miec pewnosc . Najlepiej zrobic badania bez informowania matki dziecka . 

Gość Xxx
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Kazdy chcialby miec pewnosc . Najlepiej zrobic badania bez informowania matki dziecka . 

A co za problem - włos dziecka i po sprawie.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Xxx napisał:

A co za problem - włos dziecka i po sprawie.

lub slina 

Gość gość

a ile to dla Was bzyknąć się np. z kolegą z pracy... więc tu się dziwić partnerowi

2 godziny temu, Gość gosc napisał:

lub slina 

Ślina. Włos musi być z cebulką. Włos sam w sobie to tylko pusta keratynowa rurka.

2 godziny temu, Gość gość napisał:

a ile to dla Was bzyknąć się np. z kolegą z pracy... więc tu się dziwić partnerowi

Co chwila piszą tutaj mężatki o romansach albo ze serduszko pika na widok kolegi z pracy, ale jak mężczyzna mówi "sprawdzam" to każda świętsza od papieża.

Gość Xxx
12 godzin temu, Piaskun napisał:

Co chwila piszą tutaj mężatki o romansach albo ze serduszko pika na widok kolegi z pracy, ale jak mężczyzna mówi "sprawdzam" to każda świętsza od papieża.

Nie wiem czy każdy papież żył i żyje w celibacie (chociaż to dla mnie głupota), ale ja przez 25 lat będąc najpierw w związku a potem już jako żona nie zdradziłam i nigdy mi nie pikało serduszko na widok kolegi z pracy. Tak więc dla mnie takie sprawdzenie byłoby "policzkiem" i nie chciałabym być  kimś kto myśli tak o mnie.