Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuranda

Czy to relacja friend with benefis?

Polecane posty

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość leeeeeeeeeee napisał:

leeee ochyda dlatego lepiej brac na zone laske ktorje przeszlosc sie zna w zyciu nie chcialbym takiej po fwb, a jak bym sie dowiedzial ze taka byla juz po slubie to bralbym rozwod

Kolejny zakompleksiony koniotrzep.

Gość Gość Y

Nie nadążam za wami, chyba jestem jakaś niedorozwinieta 🙂

Gość Kghj

Daj spokój. Nie rozkładaj tego na czynniki pierwsze, szkoda czasu i nerwów. Tego niedojrzałego goscia zwyczajnie zignoruj, jemu to i tak pewnie bez różnicy. Zamknij ten rozdział i do przodu. 

Powodzenia 

Gość kuranda
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale na co się dałaś nabrać? Przecież on cię na nic nie nabierał. Padłaś ofiarą własnych wyobrażeń.

Dałam się nabrać na jego tłumaczenia o braku czasu, o braku mojej inicjatywy i jeszcze poczułam się winna. Dałam grać na swoich emocjach... uwierzyłam mu

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ale na co się dałaś nabrać? Przecież on cię na nic nie nabierał. Padłaś ofiarą własnych wyobrażeń.

A on to skrzętnie wykorzystał, jak na dzentelmana przystało. Nie ośmieszaj się.

Gość Gość

Tu chodzi o zakorzenione wręcz w podświadomości u wielu facetów przekonanie że,, skoro dała mi tak szybko to jest łatwa i byćmoże sypia z każdym po pierwszej randce". I nie ma tu znaczenia że wielu facetom odmówiłas seksu a tutaj raz się skusilas bo była chemia. My już tego nie zmienimy, od wieków jest tak że faceci więcej mogą, więcej im wypada a kobieta ku...a Mac musi uważać na każdy swój ruch, każde słowo, bo inaczej będzie olewa na lub złe oceniana przez społeczeństwo. To tema rzeka... Ja jak czytam takie i inne tematy to coraz bardziej nienawidzę facetów,  wkoorfia mnie to że im wszystko wolno a nam nie i odchodzi mi ochota na jakiekolwiek związki...juz chyba lepiej być samemu, ma się spokojniejsze życie. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tu chodzi o zakorzenione wręcz w podświadomości u wielu facetów przekonanie że,, skoro dała mi tak szybko to jest łatwa i byćmoże sypia z każdym po pierwszej randce". I nie ma tu znaczenia że wielu facetom odmówiłas seksu a tutaj raz się skusilas bo była chemia. My już tego nie zmienimy, od wieków jest tak że faceci więcej mogą, więcej im wypada a kobieta ku...a Mac musi uważać na każdy swój ruch, każde słowo, bo inaczej będzie olewa na lub złe oceniana przez społeczeństwo. To tema rzeka... Ja jak czytam takie i inne tematy to coraz bardziej nienawidzę facetów,  wkoorfia mnie to że im wszystko wolno a nam nie i odchodzi mi ochota na jakiekolwiek związki...juz chyba lepiej być samemu, ma się spokojniejsze życie. 

A ile jest takich udawanych małżeństw uklejonych na stereotypach, to drugi biegun. Okłamywanych i zdradzanych. Dopóki tyle będzie zakłamania i niezdrowego przyzwolenia na takie ch...owe zachowanie dopóty będzie tyle złych związków. Trzeba umieć brac odpowiedzialność za swoje zachowanie, I to dwie strony.

Gość Gość

Najpierw miłość,  potem seks, to wysmiewana dzisiaj możliwość,  ale dająca największe szanse na szczęśliwy związek. 

Kto kocha niewaha  się między wieloma osobami, bo nie ma wątpliwości kogo chce

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Najpierw miłość,  potem seks, to wysmiewana dzisiaj możliwość,  ale dająca największe szanse na szczęśliwy związek. 

Kto kocha niewaha  się między wieloma osobami, bo nie ma wątpliwości kogo chce

hehe no tylko ja się na zabój zakochałam i chciałam sx 🙂 on nie za bardzo haha i mnie odesłał z kwitkiem , różnie bywa... a ja się zakochuje rzadko a można powiedzieć że wcale ..to był taki osobisty ewenement 🙂

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Zakorzenione nie u facetów, tylko u zakompleksionych jełopów. Piszę to jako facet. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zakorzenione nie u facetów, tylko u zakompleksionych jełopów. Piszę to jako facet. 

Ciekawe czy będziesz ufal takiej wyzwolonej narzeczonej niezakompleksiony jełopie. Zawsze znajdzie się jak.nie bogatszy to lepiej wyposażony,  albo ona napalona czy chętna nowości. Z kosmosu uogolnienia się nie biorą.

Gość Bogini
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ciekawe czy będziesz ufal takiej wyzwolonej narzeczonej niezakompleksiony jełopie. Zawsze znajdzie się jak.nie bogatszy to lepiej wyposażony,  albo ona napalona czy chętna nowości. Z kosmosu uogolnienia się nie biorą.

jesuuuu, nie wszyscy mają paranoję jak ty, a bez zaufania nie ma związku także powodzenia jełopku, czas dorosnąć

Gość Gość

Olej to. On cię nie szanuje a tam gdzie nie ma szacunku tam nie powinno być żadnej relacji. Nieważne czy głębszej czy czysto seksualnej. Nie wiem nad czym tu dyskutowac. 

Gość Gość
46 minut temu, Gość Gość napisał:

Za dużo kompleksów pajacu.

Gość oczywiscie

W jakim wieku jesteście?