Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młody22222

Przesądy naszyjnik POMOCY!!!

Polecane posty

Witam mam pytanie wiele źródeł podaje sprzeczne informacje łańcuszek = zerwanie albo łańcuszek = miłość i mam sprawę. Kupiłem ukochanej naszyjnik na święta z dwoma złączonymi sercami jedno złote drugie srebrne i nie wiem czy mam się czegoś obawiać ? Boję się po prostu nie chciałbym tego spieprzyć 😞 

Gość gość

Przesąd, lepiej pilnuj ukochaną w inny sposób czyli załóż jej pas cnoty prawiczku.

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Przesąd, lepiej pilnuj ukochaną w inny sposób czyli załóż jej pas cnoty prawiczku.

Chodzi o to że raz się sprawdziło z zegarkiem 😉 i wolę tutaj nie ryzykować a inna sprawa jest taka że ona nie z tych 😄

Gość Alteanahi

Jeśli nie są to perły, to nie masz się czego obawiać. To tylko naszyjnik. Będzie dobrze :)

Gość Alteanahi

Podobno prawdziwą miłość nic nie jest w stanie rozdzielić, przesądy, granice, czas - czy to prawda, nie wiem, ale czemu by nie wierzyć? Jeśli ma się coś rozpaść to się rozpadnie i tyle, bez względu co podarujesz drugiej osobie, ale jeśli jesteś przesądny, to zwyczajnie unikaj zegarków, butów, pereł i tyle.

1 minutę temu, Alteanahi napisał:

Podobno prawdziwą miłość nic nie jest w stanie rozdzielić, przesądy, granice, czas - czy to prawda, nie wiem, ale czemu by nie wierzyć? Jeśli ma się coś rozpaść to się rozpadnie i tyle, bez względu co podarujesz drugiej osobie, ale jeśli jesteś przesądny, to zwyczajnie unikaj zegarków, butów, pereł i tyle.

Wiem tylko chodzi o to że na jednej stronie pisze łańcuszek - szybkie rozstanie w innym zaś że to  przywiązuje partnera co w sumie no naszyjnik to taki łańcuszek i zawieszka i mam mętlik w głowie raz dostałem zegarek i poszło hah ale tutaj wolę uważać po prostu bardzo mi na niej zależy 

Gość cooleżanka

Nie wierz w te głupoty 🤨

1 minutę temu, MastemaSatanael napisał:

I noży 🙂

Potwierdzam, że one też niszczą więzi 🙂

w sensie noże ? tzn przejrzałem wszystko hah nasyzjnik to srebrny łańcusz ze złotym sercem i srebrnym połączone tak jakby jedno przechodzi przez drugie 

Gość Alteanahi

Zależy co sam wybierzesz w co masz wierzyć, masz wolną wole. W internecie też są porady jak się zabić, a jednak żyję, także z przymrużeniem oka bierz niektóre rzeczy. Gdyby łańcuszek miał krzyżyk, to gorzej, ale jak serca/miłość czy co tam więcej. Jeśli wierzysz, że zegarek sprawił, że się z kimś rozstałeś, to cóż.. A może tak było pisane i tyle?

Przed chwilą, Alteanahi napisał:

Zależy co sam wybierzesz w co masz wierzyć, masz wolną wole. W internecie też są porady jak się zabić, a jednak żyję, także z przymrużeniem oka bierz niektóre rzeczy. Gdyby łańcuszek miał krzyżyk, to gorzej, ale jak serca/miłość czy co tam więcej. Jeśli wierzysz, że zegarek sprawił, że się z kimś rozstałeś, to cóż.. A może tak było pisane i tyle?

w sumie ta osoba była problemem ale nie w tym rzecz tzn w sumie chodzi o to że wiem to jest głupie i wgl w XXI wieku ktoś wierzy w takie coś ale po prostu xD jakby to powiedzieć kocham ją jak cholera i nie chciałbym tego zniszczyć ona sama daje mi pasek hah co już znaczy dobrze podobno wolę dmuchać na zimne wiem że to głupie ale no cóż

Gość Alteanahi
Przed chwilą, Młody22222 napisał:

w sumie ta osoba była problemem ale nie w tym rzecz tzn w sumie chodzi o to że wiem to jest głupie i wgl w XXI wieku ktoś wierzy w takie coś ale po prostu xD jakby to powiedzieć kocham ją jak cholera i nie chciałbym tego zniszczyć ona sama daje mi pasek hah co już znaczy dobrze podobno wolę dmuchać na zimne wiem że to głupie ale no cóż

Nie jest głupie. Nie uważam tak, też uważam, że nie daje się pewnych prezentów i że mają ze sobą jakąś nutkę zabobonów, ale wiąże się to ze słowiańskimi jak i chińskimi wierzeniami. To zamień ten łańcuszek na bransoletkę złotą :)

Ja już nie wiem nic naprawdę co jej podarować żeby to oznaczało przywiązanie w jednym miejscu pisze Jeśli więc chcesz na długo związać się z obdarowywaną osobą, daj jej lepiej łańcuszek – ten bowiem symbolizuje przywiązanie drugiej osoby i chęć związania się z nią na zawsze.  na wp tak pisze a na innym Dobrym pomysłem jest za to łańcuszek podarowany ukochanej osobie. Dlaczego? Bo ma go do nas przywiązać już na zawsze. a na innym łańcuszek - szybkie rozstanie

Gość Alteanahi
1 minutę temu, Młody22222 napisał:

Ja już nie wiem nic naprawdę co jej podarować żeby to oznaczało przywiązanie w jednym miejscu pisze Jeśli więc chcesz na długo związać się z obdarowywaną osobą, daj jej lepiej łańcuszek – ten bowiem symbolizuje przywiązanie drugiej osoby i chęć związania się z nią na zawsze.  na wp tak pisze a na innym Dobrym pomysłem jest za to łańcuszek podarowany ukochanej osobie. Dlaczego? Bo ma go do nas przywiązać już na zawsze. a na innym łańcuszek - szybkie rozstanie

A może po prostu żyj? A nie myślisz, że coś jest wynikiem czegoś - prezentu w tym momencie. Kochaj i tyle, nie wiadomo co będzie w przyszłości. Zacznij wierzyć, że jeśli masz z kimś być to będziesz, bez względu na złe huragany.

Gość gość
25 minut temu, Młody22222 napisał:

Witam mam pytanie wiele źródeł podaje sprzeczne informacje łańcuszek = zerwanie albo łańcuszek = miłość i mam sprawę. Kupiłem ukochanej naszyjnik na święta z dwoma złączonymi sercami jedno złote drugie srebrne i nie wiem czy mam się czegoś obawiać ? Boję się po prostu nie chciałbym tego spieprzyć 😞 

Młody22222 nie kupuj jej żadnego prezentu, daj jej swoje klejnoty bo one są dla niej najcenniejsze.

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Młody22222 nie kupuj jej żadnego prezentu, daj jej swoje klejnoty bo one są dla niej najcenniejsze.

matko co za podejście XDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Gość Alteanahi

Łańcuszek możesz, ale byleby nie miał krzyżyka, nigdzie nie widzę wzmianki, że przedmiot jest negatywny i bazujący na przyszłości zakochanych.

Gość gość
8 minut temu, Młody22222 napisał:

matko co za podejście XDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Młody z pewnością nie wie, że męskie klejnoty są najcenniejszym prezentem dla dziewczyny. Młody pamiętaj, że męskie klejnoty są potocznie zwane jajkami i mieszczą się poniżej tej parówki zwanej siusiakiem, którą używasz tylko i wyłącznie do sikania prawiczku. Ty masz i klejnoty i parówkę ale z pewnością są bardzo małe i nawet ich nie zauważasz.

XDDDDDDDD masz stary jakiś kompleks ? XD nie jestem prawiczkiem jako 1 a jako 2 jak masz chęci na pierdzielenie głupot to żegnam dzbanie 😄 

Gość marawstala

Jak bedziesz miał czarnego kota to sie uwolnisz od różnych przesądów...

Gość gość
8 minut temu, Młody22222 napisał:

XDDDDDDDD masz stary jakiś kompleks ? XD nie jestem prawiczkiem jako 1 a jako 2 jak masz chęci na pierdzielenie głupot to żegnam dzbanie 😄 

Czy twoja partnerka seksualna wie, że już zakisiłeś ogóra? A jak nie wie, to czy nie będzie zazdrosna jak się dowie studenciku?

2 minuty temu, marawstala napisał:

Jak bedziesz miał czarnego kota to sie uwolnisz od różnych przesądów...

w jakim sensie ? haha 

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Czy twoja partnerka seksualna wie, że już zakisiłeś ogóra? A jak nie wie, to czy nie będzie zazdrosna jak się dowie studenciku?

XDDDDDDDDDDDD

Gość gość

marawstala nie kupila choinki

Gość marawstala

Tak po prostu... Te koty potrafią odczarowac pecha : )

Gość gość
7 minut temu, Młody22222 napisał:

No brak tam jakichś pereł czy krzyży hah ale no wiele źródeł mówi różnie i to mnie denerwuje 

Nie denerwuj się chłopaku tylko przed bzykaniem umieść gumkę na siusiaku, żeby ona na kafeterii nie pytała: Czy jestem w ciąży? bo mnie odwiedziła goła męska pała.