Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lask29

Czy sex z innym przy mężu jest zoboczeniem?

Polecane posty

Gość Lask29

Uważacie że sex z młodym facetem przy mężu i za jego przyzwoleniem to zboczenie? On czy ja bardziej nienormala?

Kwestia subiektywnego uznania i interakcji partnerów. W mojej opinii to destruktywne dla związku.

Gość gość 7

Świat schodzi na psy! Ludzie coraz głupsi!

Gość monsz

Tak, aczkolwiek nie 🙃

Gość daamaaa

Zboczeniem? Przyjemny jest :)

Gość Lolek

Co ty widzisz w tym dziwnego. Przecież wszyscy tak robią

Gość Gość 78
3 godziny temu, Gość Lask29 napisał:

Uważacie że sex z młodym facetem przy mężu i za jego przyzwoleniem to zboczenie? On czy ja bardziej nienormala?

Obecnie to już bardzo powszechne zjawisko, nie przejmuj się, tylko korzystaj. Cipka to nie mydło, nie zużywa się  😉

Gość Laska29
16 minut temu, Gość Gość 78 napisał:

Obecnie to już bardzo powszechne zjawisko, nie przejmuj się, tylko korzystaj. Cipka to nie mydło, nie zużywa się  😉

Dla mnie stało się to nowym doznaniem. Mąż w necie wyszukuje młodych przystojniaków i zaprasza ich do nas na "kawe". Zawsze jest to utrzymane w atmosferze naturalności i spontany, może dlatego że lubię gre wstępną podchody, nie zgodziłabym sie na spotkanie i odrazu do łóżka.

Gość Gość 78
37 minut temu, Gość Laska29 napisał:

Dla mnie stało się to nowym doznaniem. Mąż w necie wyszukuje młodych przystojniaków i zaprasza ich do nas na "kawe". Zawsze jest to utrzymane w atmosferze naturalności i spontany, może dlatego że lubię gre wstępną podchody, nie zgodziłabym sie na spotkanie i odrazu do łóżka.

To może zaproponuj mężowi dwóch na raz, próbowałaś już? Oba otworki zajęte 🙂

Gość ooo

A nie boisz sie potem ze jakis swir bedzie Was nachodzil,znaja Wasz adres,ze nagra telefonem...jezu maz skrajnie nieodpowiedzialny.

Gość Laska29
16 minut temu, Gość Gość 78 napisał:

To może zaproponuj mężowi dwóch na raz, próbowałaś już? Oba otworki zajęte 🙂

Dwuch jednocześnie tak ale nigdy w obie dziurki. Nie chce tak.

Gość Abc

Czy na tym forum są same dzieci z bujna fantazja. Czy normalnych można uświadczyć?

Gość Laska29
20 minut temu, Gość Abc napisał:

Czy na tym forum są same dzieci z bujna fantazja. Czy normalnych można uświadczyć?

Cóż nie musisz tu wchodzić jeśli wszystkich uważasz za dzieci. Starcem musisz być.

Gość Abc

Tak samo jak ty dorosły to ja starzec.. co jara cię ta dyskusja 

Gość B I U

Ja dałem się namówić na trójkąt z kolegą żonie 1 raz było tak sobie ale 2 razy było zajebiscie 

Gość B I U

Dałem się namówić na trójkąt z moim kolegą długo się zastanawiałem ale wkoncu jakoś ciężko ale zgodziłem się zaczęła mi ssać on patrzył i zapytała czy może napewno powiedziałem że tak ale ze jak każe przestać to skończy bawiła się jego członkiem a mi ssala po chwili wzia mu do buzi wtedy chciałem przerwać ale patrzyłem w inną stronę po chwi poszliśmy do pokoju na zmianę jednemu ssala a drugi ja bzykal zaczęło mi6sie to podobać po czasie ale 2 i kolejny raz był z obcy. Facetem polecam to nie jest straszne jeśli godzą się dwie osoby 

Gość Darek

Nie jest według mnie to zboczeniem. Czy moralne? zależy od punktu widzenia każdego z nas. W wielu związkach dają o sobie znać różnice libido między partnerami i jeżeli np. w moim przypadku żona potrzebuję się kochać kilka razy dziennie, a mi starcza jeden raz dziennie i to nie codziennie, to seks na boku pozwoli małżonce zaspokoić jej potrzeby w sposób naturalny. Owszem z innym facetem, ale dla jej przyjemności i bez jej winy. To my mężowie jesteśmy winni, ponieważ nie możemy sprostać obowiązkom małżeńskim w łóżku. Uczestniczenie przy seksie żony z innym facetem jest takim usprawiedliwieniem dla nas i pokazaniem wspaniałomyślności z naszej strony, a ponadto bardzo podniecające, że penis od razu nam stoi. U mnie to żona wyszła z incjatywą kochanka, no cóż ta bywa, ale uważam że nie jesteśmy zboczeni.

Gość Adaś

No tak, żonka potrzebuję kutasa. Wiem coś o tym Darku.

Gość Gość

Moja żoneczka też potrzebuję mlodego zdrowego i jurnego kutasa, ciągle mi to powtarza. Niestety to tylko słowa, bo nie chce się zgodzić na innego faceta. Twierdzi. że nie jest zboczona i nie będzie dawała dupy innym.

Gość mazfajnej

moja będzie się bzykała z kolegą w samochodzie i da mu tylko w tyłek.