Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim

Dziewczyna wpierw zainteresowana a teraz mnie olewa

Polecane posty

Gość anonim

witajcie,
Mam problem z dziewczyną poznaną na portalu randkowym. A mianowicie poznałem ją ze 2 lata temu 3 razy ją zaprosiłem na randkę a ona nie przyszła 3 razem była gdzieś indziej i to ja za karę uciekłem nie poszedłem w to miejsce mimo że ją widziałem... A teraz stworzyłem kilka profili na facebooku i pisałem z nich do niej ale nie odzywała się tylko zablokowała. Dlaczego nie możemy popisać jak koledzy przez internet i ewentualnie się spotkać nie wiem co mam robić ja mam 26 lat ona 21...kiedys przez telefon sie kontaktowaliśmy to się śmiała itd...Co o tym myślicie?

Gość Lotta

Nie przesadzaj z tym zakładaniem profili i pisaniem do niej. Przecież ona nie chce się z tobą kontaktować. Wyjdziesz na stalkera. 

Gość Anonim

Ale dlaczego tak to wygląda że jestem tak traktowany i nie napisała po prostu spierd*j?

Umawiasz się z kobietą i jeśli wystawia Cię raz, to drugiego razu już nie ma - szanujesz się i wracasz do swojego życia, skupiając na kimś, kto jest tego warty. Kobieta, która chce się z Tobą kontaktować, zawsze znajdzie chęci i czas. Jeśli ich nie wykazuje, nic nie zdziałasz, odpuszczasz. Ona nie jest zainteresowana, pogódź się z tym.