Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Men1991

Ile pieniędzy powinnen mieć odlozone facet przed 30?

Polecane posty

Gość gość

Kto normalny kupuje mieszkanie za 400k wliczając wkład własny. Standardem powinno być dla 30 latka mieszkanie przynajmniej za milion, a za te 300k to może kupić samochód.

Gość gość

Przecietny facet przed 30 powinien zarabiać min 15k netto miesięcznie.

Gość gość

Testo powiedziałby: "Polaki, robaki, biedaki."

Gość Cfghjgfghhc

1900zl, 32, przystojny, samotny

Ale za tyle samo robią u mnie 20,30,40,50 latkowie

Żyjecie w bajce albo ja na kompletnym zadupiu. 

Gość Cfghjgfghhc
27 minut temu, Gość gość napisał:

To jakiś idio. Ta który ochranial dom bogatego amerykanca

Gość Cfghjgfghhc

To jakiś idio. Ta który ochranial dom bogatego amerykanca

Gość Fdfghjjhf

A kto krety. Nie wiedział że bitcoin będzie tyle wart. To tak samo jakby dolar miałby podnieść swoją wartość do 20 zł za rok. Wierzysz? Oczywiście ja też nie i wszyscy inni. Odkładam 150zl miesięcznie więcej się nie da. Ale tak żyją inni ludzie. Skąd wy bierzecie te zarobki. 15 tys przed 30stka.wy Żyjecie w grze komputerowej chyba bezrobotni popyer. Doleni ludzie

Gość Gość

Ja przed 30 miałem mieszkanie za ponad 500 000 i firme w która zainwestowalem jakieś 300 000.  

Mieszkanie od rodziców, firma "zarobiona" w Anglii.  Po 5 latach, prawie pozwoliłem stan posiadania. 

Gość gość

To trzeba pracować na 2 albo 3 etatach i odkładać, nie chodzic po imprezach, nie pic i nie palić.

Gość gość

Jak nie masz hajsu to zostań raperem albo youtuberem. Zobacz ile teraz takich młodych po 20-25 lat jeździ brykami za 300-500 tys zł.

Gość gość

Większość facetów to nieudacznicy.

Gość Gość

Myślę, że jeśli uda mu się nastraszyc i wyłudzić kasę od " biednych" kobiet to może 10 tys rocznie odłożyć. 

Gość Kiss
Dnia 29.08.2019 o 18:26, Leżaczek napisał:

Ja bym nie chciał mieszkania za milion złotych, to najczęściej jest już apartament na bardzo wysokim piętrze najczęściej ostatnim. Czyli np 11 w bloku nad morzem. Wolałbym jednak mieszkać niżej np 2-3 piętro. A tam już droższych niz pół miliona nie ma. 

U mnie w mieście za milion to 3-4 pokojowe mieszkanie w dość nowym (do 10 lat) bloku, z balkonami z dwóch stron i dużymi oknami. Także na 2-3 piętrze.

Gość gość

Jak nie masz hajsu to zostań raperem albo youtuberem. Zobacz ile teraz takich młodych po 20-25 lat jeździ brykami za 300-500 tys zł.

xxx

Co do tematu: https://www.youtube.com/watch?v=ENTbCM9rlPs

Młody a jeździ furą, której nigdy nie będzie miało 85% społeczeństwa

Gość Gosc
Dnia 29.08.2019 o 20:26, Leżaczek napisał:

Ja bym nie chciał mieszkania za milion złotych, to najczęściej jest już apartament na bardzo wysokim piętrze najczęściej ostatnim. Czyli np 11 w bloku nad morzem. Wolałbym jednak mieszkać niżej np 2-3 piętro. A tam już droższych niz pół miliona nie ma. 

Gdzie Ty mieszkasz? W Sosnowcu? W Trójmieście nawet nie przy morzu, tylko kilka km wgłąb lądu mieszkania 3 pokojowe kosztują pół miliona w nowym budownictwie, żadne apartamenty. Za 3 pokoje nad morzem zapłacisz o wiele więcej. 

Gość Gość
Dnia 14.12.2018 o 17:56, Gość Bolo napisał:

Oczywiście że sami się dorobili a wygląda to mniej więcej tak: tatuś ma kilka autokomisów, kontakty w branży, wie skąd i co sprowadzić itd. POŻYCZA synkowi 200,300,400tys, synek otwiera swój komis, kozystałas z kontaktów tatusia, w dwa lata spłaca pożyczkę i dalej już sam na siebie zarabia. W jego mniemaniu dorobił się sam!!! Dla niego każdy może otworzyć biznes to takie proste, tylko skąd wziąć kontakty i 300 tys na początek gdy się zarabia 3 tys. Sami to dorobili się np twórcy "naszej klasy" mieli dobry pomysł, wdrożyli go w życie i sprzedali gdy strona była na topie.

pieprzysz jak potłuczony

Gość gość

Poważny facet, mający zdrowe podejście do życia odkłada minimum 60k rocznie.

Gość tu kobieta
7 minut temu, Gość gość napisał:

Mówisz o sobie?

Gość Gosc

5 tys miesięcznie? Haha

Gość gość

5 tys miesięcznie? Haha

Co w tym dziwnego? Znam osobiście kolesia, który może sobie pozwolić, żeby odłożyć 5k raz na 2-3 dni. I uprzedzając pytania, gdzie pracuje, to posiada własną firmę zajmującą się handlem.

Gość gość

8 godzin temu, Gość gość napisał:

Mówisz o sobie?

xxx

Nie bo jestem kobietą, ale mój mąż prowadzi własną firmę i zarabia średnio 150k miesięcznie.

Gość natii

Gdzie wy poznajecie takich facetów? Ja znam wielu mężczyzn i większość z nich zarabia 2-3 netto, tylko 3 albo 4 ma więcej niż 5k i znam 1 co zarabia ponad 10k. Niestety Ci wszyscy lepiej zarabiający mają już partnerki (żony), więc marne szanse na upolowanie takiego z lepszą kasą.

Gość gość

Zależy gdzie mieszkasz wieś, małe miasteczko, miasto powiatowe czy już poważne, powyżej 250k mieszkańców. Tam gdzie więcej mieszkańców łatwiej poznać faceta z lepszą kasą i to takich, dla których 10k to będzie  słaba dniówka.

Gość patrycja92

Z waszych opowieści wynika, że w Polsce jest wszechogarniające bogactwo i chyba tylko ja żyje w innej bajce i tego nie dostrzegam :-(

Gość gość

Zawsze mozesz się wyprowadziź ze swojej wioski.

Gość gość

Widać w koło sami bogacze. Jutro idę do szefa prosić o pożyczkę, prędzej mnie zwolni, ale warto spróbować.

Gość Krystian

U mnie wszyscy po 20,30,40,50 ledwo im starcza wypłaty. Dorobek życia auta max 10 tysięcy złotych. Północna część woj. śląskiego. 

Gość gość

Widać w koło sami bogacze. Jutro idę do szefa prosić o pożyczkę, prędzej mnie zwolni, ale warto spróbować.

xxxx

Jak Cie zwolni to dopiero będziesz miał problem. Lepiej pracuj, zaciskaj zęby i płacz po kątach, ze masz te przysłowiowe 1500 na rękę niż potem wylądować pod mostem.

Gość gość

U mnie wszyscy po 20,30,40,50 ledwo im starcza wypłaty. Dorobek życia auta max 10 tysięcy złotych. Północna część woj. śląskiego. 

xxxx

Gdzie ty mieszkasz w lesie?

Gość gość

Chyba w jakiejś jaskini.