Seven 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Greta to Koliberek? Nie! Nie nauczyłas się, że to inni tworzą o innych tożsamości? Jeden chwyci i leci łańcuchowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Greta to Koliberek? Według salowej. Pa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 438 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Chcesz żeby Widmo odszedł z forum na zawsze? Sprawdzałam jak działa ban. Pamiętasz Zawsze Szczerego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 438 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Według salowej. Pa.. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: A widzisz ja wszędzie mam plegary , bo na tym polega skuteczne funkcjonowanie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Wszystko pamiętam co było. To co Ty wypisujesz to brednie. Zaczyna się odpał i paranoja? Adios. Czyli trafiłam. Sama widzisz jak to jest. Próbujesz kogoś podejść swoją wścibskością, bo musisz wiedzieć (a wiesz) A jak ktoś coś napisze o tobie to uciekasz z podkulonym ogonem i grzywką zrobioną na lizaka.. Orientuj się Jola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Raczej nie chce Kto będzie prowadził rozmowy o kosmitach i homo sapiens? To miło i ciekawie się czyta. Pewnie, że nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Nie! Nie nauczyłas się, że to inni tworzą o innych tożsamości? Jeden chwyci i leci łańcuchowo. Jolka to zupełnie inny rejon i postać. Jak oni mieszają bo nic nie wiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Out napisał: Ok to nie dawaj im powodów do domysłów, bo jak nie ma dowodów to tej sprawy jakby nie było . Tak zdecydowanie jak nie ma skrina to rzecz nie miała miejsca;) twoje odwieczne ataki i kompromy tez nie miały miejsca, bo nie ma skrinow ba, nawet jukon i pstrągu nie miały miejsca, wszyscy zapomnieliśmy i tak sie życie toczy haha pelikan dwukrotnie zbalamucony ale bekę mam z ciebie teraz Edytowano 2 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 438 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Nie! Nie nauczyłas się, że to inni tworzą o innych tożsamości? Jeden chwyci i leci łańcuchowo. Zaglądam do kajetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Greta to Koliberek? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Jolka to zupełnie inny rejon i postać. Jak oni mieszają bo nic nie wiedzą. Widmo? Jeden puści plotkę, trzeci się podczepi, kolejny doda i przeinaczy i historia gotowa. Nie chce mi się prostować ani wchodzić w dyskurs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Kto będzie prowadził rozmowy o kosmitach i homo sapiens? To miło i ciekawie się czyta. Pewnie, że nie! Zmieniam homo sapiens na ssaki naczelne aby wykluczyć nudę, a o kosmitach można wdrożyć podczas rozmowy o jedzeniu żeby znowu wykluczyć nudę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Zaglądam do kajetu. Doszłaś już do tego egzemplarza, w którym jest wyryte, że kochamy się na zawsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 438 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Doszłaś już do tego egzemplarza, w którym jest wyryte, że kochamy się na zawsze? Od zawsze na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Widmo? Jeden puści plotkę, trzeci się podczepi, kolejny doda i przeinaczy i historia gotowa. Nie chce mi się prostować ani wchodzić w dyskurs. Mnie też już nie.Każdy to jest nikt inny tylko salowa, nudzi się bez hejtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Tak zdecydowanie jak nie ma skrina to rzecz nie miała miejsca;) twoje odwieczne ataki i kompromy tez nie miały miejsca, bo nie ma skrinow ba, nawet jukon i pstrągu nie miały miejsca, wszyscy zapomnieliśmy i tak sie życie toczy haha pelikan dwukrotnie zbalamucony ale bekę mam z ciebie teraz Chodzi o to że każdy z was skoro jesteś "wy " przekręca plotki i wychodzi bałagan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 16 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, konie na ambonie napisał: masz jakas obsesje na moim punkcie, znowu identycznie z mieczem sie zachowujecie i piszecie to samo. nikogo nie ponizam, ona co najwyzej sama sie poniza, a ja stwierdzam fakt moze zalozyc co chce i tak kazdy widzac alkoholiczke skupia sie na tym ze pije a nie ze ladny sweter zalozyla "Magister" Libedź na posterunku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Zmieniam homo sapiens na ssaki naczelne aby wykluczyć nudę, a o kosmitach można wdrożyć podczas rozmowy o jedzeniu żeby znowu wykluczyć nudę. Prawdziwa uczta prymitywnych zachowań? Nie wiem czy to poziom ssaków naczelnych czy raczej pantofelka, który reaguje na drganie wody. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 66 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Tak zdecydowanie jak nie ma skrina to rzecz nie miała miejsca;) twoje odwieczne ataki i kompromy tez nie miały miejsca, bo nie ma skrinow ba, nawet jukon i pstrągu nie miały miejsca, wszyscy zapomnieliśmy i tak sie życie toczy haha pelikan dwukrotnie zbalamucony ale bekę mam z ciebie teraz A co ty tu robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 438 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Mnie też już nie.Każdy to jest nikt inny tylko salowa, nudzi się bez hejtu. Ale to Ty zaczęłaś dopytywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Od zawsze na zawsze. No! Żebym nie widziała zmian w zachowaniu w stosunku do mnie. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Widmo? Jeden puści plotkę, trzeci się podczepi, kolejny doda i przeinaczy i historia gotowa. Nie chce mi się prostować ani wchodzić w dyskurs. A legendy mają siłę i później nowy narybek czyta przekonany że jestem czarnym charakterem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: A co ty tu robisz? A ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, murb napisał: Ale to Ty zaczęłaś dopytywać. I co z tego? Pytałam nie ją i nie o nią, a o Sewen, to karalne? Wtrąca się, wścibska jest. Edytowano 2 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 438 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: No! Żebym nie widziała zmian w zachowaniu w stosunku do mnie. ;] Zmiana będzie stała ale tylko w jednym kierunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: "Magister" Libedź na posterunku... On jak normalną podstawówke skończy, to będzie normalnie pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: A legendy mają siłę i później nowy narybek czyta przekonany że jestem czarnym charakterem. A jesteś przecież zayebiscie normalnym, inteligentnym facetem do rany przyłóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Mnie też już nie.Każdy to jest nikt inny tylko salowa, nudzi się bez hejtu. Ty decydujesz jak na to zareagujesz. Gdybym reagowała na potwarze to chodziłabym łysa, goła i nieszczęśliwa. A tak to jestem w fantastycznej formie i nic mnie nie zaskoczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 438 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: I co z tego? Pytałam nie ją i nie o nią, a o Sewen, to karalne? Nie karalne ale zaraźliwe. Rozbudziłaś ciekawość i teraz będzie, że Ty to Koliberek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach