Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kenniks

Samotność

Polecane posty

Gość 6ty zmysł

zamiast zapylać jakąś blondyne autor klepie pierdoły w necie

Gość Gość
14 minut temu, Kenniks napisał:

Na pewno nie jesteś robotem? :O

No, teraz to bedę się musiała z tym chyba przespać.Thx za to pytanie, ale ta niepewnośc moze mi sen z oczu spędzic:PJak to dobrze mieć kogos kto czlowieka sprowadzi na właściwe tory:D Możę lepiej się nie obudzić:D?

A może lepiej się obudzić, przypomnieć, ze jakiś głupek „klepiąc pierdoly w necie” (zamiast pominę) pośrednio nazwał Cię robotem i dzięki tęmu uśmiechnąć się szeroko i przywitać piękny sobotni poranek w o wiele lepszym nastroju ;D

Gość gość
12 minut temu, Gość marawstala napisał:

Załóż konto, wtedy ominiesz to co przeszkadza .)

mam konto, ale jakos nie widzialam potrzeby logowania po tych zmianach.Troche się boje , ze mi zablokują, a nie chcialabym im podawac maila.Kiedys nie był wymagany a jak juz był to mialam lewy i przeszedł.

1 minutę temu, Gość gość napisał:

mam konto, ale jakos nie widzialam potrzeby logowania po tych zmianach.Troche się boje , ze mi zablokują, a nie chcialabym im podawac maila.Kiedys nie był wymagany a jak juz był to mialam lewy i przeszedł.

Ja mam nadal lewy :O w sumie tak zwany „spamowy” z 129 tysiącami nieprzeczytanych wiadomości :D

Gość marawstala
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Bez problemu powinnas sie zalogować : ) u mnie tylko na poczatku był problem, chyba pierwszego dnia kiedyś strona była jeszcze w przebudowie (która chyba nadal trwa?) ale po wpisaniu loginu i hasła wchodzisz na profil calkiem legalnie... : ) 

Dobrej nocy : )

Gość gość
12 minut temu, Kenniks napisał:

A może lepiej się obudzić, przypomnieć, ze jakiś głupek „klepiąc pierdoly w necie” (zamiast pominę) pośrednio nazwał Cię robotem i dzięki tęmu uśmiechnąć się szeroko i przywitać piękny sobotni poranek w o wiele lepszym nastroju ;D

A nie widac jak się smieję i dotąd przestać nie mogę:D:D

A tak serio to moze lepiej byłoby być robotem.Wiesz, glupie mysli sie nie kłebia w głupiej głowie etc.:D

2 minuty temu, Gość gość napisał:

A nie widac jak się smieję i dotąd przestać nie mogę:D:D

A tak serio to moze lepiej byłoby być robotem.Wiesz, glupie mysli sie nie kłebia w głupiej głowie etc.:D

Wiesz jaka jest największa wada bycia robotem... roboty nie czują ;)

Gość gość
10 minut temu, Kenniks napisał:

Ja mam nadal lewy :O w sumie tak zwany „spamowy” z 129 tysiącami nieprzeczytanych wiadomości :D

Moj lewy to stricte lewy:P czyli wymyslony typu " mam was w czterach literach':D

Moj lewy to stricte lewy:P czyli wymyslony typu " mam was w czterach literach':D

Hahahaha

to znacząco zmienia postać rzeczy! 

Gość gość
9 minut temu, Gość marawstala napisał:

Bez problemu powinnas sie zalogować : ) u mnie tylko na poczatku był problem, chyba pierwszego dnia kiedyś strona była jeszcze w przebudowie (która chyba nadal trwa?) ale po wpisaniu loginu i hasła wchodzisz na profil calkiem legalnie... : ) 

Dobrej nocy : )

Wiem, ze się zaloguję tylko z tego co tu czytałam jakie inni mieli przejscia to podobno po kilku dniach blokuja konto z braku weryfikacji na mailu.

Miłych snów.

Gość gość
5 minut temu, Kenniks napisał:

Wiesz jaka jest największa wada bycia robotem... roboty nie czują ;)

Och, jak bym tak chciała:D I nie sądzę , zeby to była wada:P

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Och, jak bym tak chciała:D I nie sądzę , zeby to była wada:P

Nawet sobie nie wyobrażasz jaka to wada! Pamiętaj, ze są również pozytywne emocje ;P

Gość gość

Mara to Ania?

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Mara to Ania?

W sumie tak tylko strzeliłem :D i już przestałem odróżniać, to w tej konferencji jest kim 

Genek... gdzie jest ta urocza Pani? :D 

Gość gość
1 minutę temu, Kenniks napisał:

Nawet sobie nie wyobrażasz jaka to wada! Pamiętaj, ze są również pozytywne emocje ;P

Doskonale sobie z tego zdaje sprawę, ale czy tych negatywnych nie jest więcej?

Tak nic nie czuć mogłoby być niezłym doswiadczeniem.Nikt, ani nic nie jest wstanie cię zranic, nie przezywasz, spisz spokojnie etc.same plusy, czyz nie:D?

Doskonale sobie z tego zdaje sprawę, ale czy tych negatywnych nie jest więcej?

Tak nic nie czuć mogłoby być niezłym doswiadczeniem.Nikt, ani nic nie jest wstanie cię zranic, nie przezywasz, spisz spokojnie etc.same plusy, czyz nie:D?

Jeżeli Ty masz tych negatywnych więcej to naprawdę mi przykro :(

Nie czuć nic dla mnie byłoby zbyt puste. To właśnie czucie uczyniło mnie tym, kim jestem. Od lekkich, mroźnych powiewów wiatru na moim policzku, które pwoodują delikatny uśmiech na mojej twarzy, poprzez wszystkie intensywne doznania związane z kobietami, huśtawki kiedy miłość przeradza się w gniew, kiedy radość przeradza się w rozpacz i kiedy ostatecznie znowu się wstaje i gna do przodu, żeby poczuć ten wiatr we włosach czy na policzkach ;) Ale to tylko moje zdanie...

Gość gość

Ok. thx za miłą rozmowę .Od dawna z nikim tu nie pisalam.Kiedyś miałam swoja ekipę, ale teraz z niej jest tylko jedna osoba, która ma juz swoje towarzystwo.Czytam tylko wieczorami.

Dobranoc.

Ok. thx za miłą rozmowę .Od dawna z nikim tu nie pisalam.Kiedyś miałam swoja ekipę, ale teraz z niej jest tylko jedna osoba, która ma juz swoje towarzystwo.Czytam tylko wieczorami.

Dobranoc.

Polecam się na przyszłość ;P

Slodkich snów!

Gość Berutiel
13 godzin temu, Kenniks napisał:

Czy kogoś z was też ogarnia takie uczucie pustki i osamotnienia od czasu do czasu? Mnóstwo znajomych, niby sporo przyjaciół, a jednak człowiek i tak zostaje na końcu zupełnie sam.

Przegladam te wszystkie tematy i komentarze i szczerze. Mnóstwo fajnych tematów jest często bojkotowanych i zapychanych durnymi komentarzami. Ja trafiłem tutaj przypadkiem ładnych kilka lat temu i od tego czasu nic się nie zmieniło. Brakuje tutaj prawdziwych mężczyzn z charakterem, którzy mogliby doradzić i przekazać tej piękniejszej płci (dobra - może nieco tendencyjnie) swój widzenia w żaden sposób nie spaczony jakimiś nienormatywnymi poglądami. 

Pozdrawiam was wszystkich. Miłej soboty i dużej perspektywy do siebie i do innych ;)

Masz rację. Też to zauważyłam.

Gdyby nie Narodowy, już dawno bym odeszła.

Pozdrowienia dla Ciebie i udanej soboty :)

Gość marawstala
11 godzin temu, Gość gość napisał:

Wiem, ze się zaloguję tylko z tego co tu czytałam jakie inni mieli przejscia to podobno po kilku dniach blokuja konto z braku weryfikacji na mailu.

Miłych snów.

W sumie nie wiem, na poczte przyszedł mi chyba ten link do zweryfikowania... Innym sposobem chyba nie da sie założyć konta (?) ale zawsze możesz założyć nowe konto 

Gość gosc
21 godzin temu, Gość posrane pokolenie napisał:

krwa, następy z fobią społeczną boi się że go ktoś zgwałci i poćwiarkuje przez internet, jprdl co za pokolenie posrane i antyspołeczne, nic dziwnego że macie problemy 

nie rozumiesz , ze po to jest forum zeby tu rozmawiac ? -Jak ktos nie chce rozmawiac prywatnie to to uszanuj . Co sie tak ciskasz ? Trzeba miec nierowno pod sufitem zeby tu nawiazywac prywatnie znajomosci . 

12 minut temu, Kenniks napisał:

Jak się macie?

Ja i roboty czujemy się świetnie. ,) Powstałeś z Popiołów? Hej.

4 minuty temu, owL napisał:

Ja i roboty czujemy się świetnie. ,) Powstałeś z Popiołów? Hej.

Hmmm... oj do Fenniksa to mi bardzo daleko. Zlepek liter wzbogacony i pierwszą literę imienia ;) 

3 minuty temu, Kenniks napisał:

Hmmm... oj do Fenniksa to mi bardzo daleko. Zlepek liter wzbogacony i pierwszą literę imienia 😉

A do czego jest ci blżej? ,) Różnorodność jest taka hm, unikatowa? Dlaczego nie śpisz?

Do czego mi bliżej? Trudne pytanie, gdybym miał siebie określić zwierzęciem, to chyba najbliżej mi do Misia :D i to nie przez budowę ciała... przytulas, który potrafi ryknąć ;P A jeśli pytasz, jaki jestem to powiem Ci jedno: skromny, niecodzienny, irytujący w kochany sposób i sarkastyczny do potęgi. 

Nię śpię, bo dla mnie to wczesna godzina ;) wróciłem, wziąłem prysznic i wskoczyłem do łóżka. Tobie odpuszczę pytanie o to czym jesteś... robociku. Tez chyba nocna istota z Ciebie?

A gryziesz czy kąsasz? Żałuję, że nie zapytałeś mnie 'czym' jestem. ,) Mam ci wiele do opowiedzenia na swój temat. I to bez fałszywej skromności tudzież opieszałości. No ale... może jutro zadasz mi to pytanie. ,) Siebie ślicznie opisałeś i wydobywam z tego, z tych liter to, że jesteś niezwykle spokojnym, łagodnym z mlecznymi ząbkami Misiem. 

Ja sobie leżakuję w wannie i już pilnie kończę. Pisz co się działo u ciebie w 45 roku, a ja zaraz wrócę i przeczytam.

Zamień robocika na ex machine. ,)

Wiec zatem czym jesteś? Panno sowo :D

ex machine mi się jakoś dziwnie kojarzy ;P

PS. Musisz mi wyjaśnić, co oznacza ten 45ty