Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kenniks

Samotność

Polecane posty

Gość jnm

Spadam, bo mój mózg przestaje odrózniac hydranty od rowerow, sygnalizacji swietlnej etc.albo to forum totalnie zeswirowało:D Moje oczy maja dość:D

Karaluchy pod poduchy i zyrafy do szafy czyli dobrej nocy [czesc]

9 godzin temu, Gość jnm napisał:

Na pewno nie jestes kobietą:D? Serce to tylko mięsień/ pompa:P Przeproś się ze swoim mózgiem, dobrze ci razdzę, skoncz te kłotnie:D

Moje oczy czy mojego kota:D? W sumie niewazne, bo nasze oczy nie klamią:P

No, z tą herbata to mnie zabiles :D mam przestac pic czy o co chodzi:D?

Nieśmiale pytania dodaja mi smiałosci:D

Masz kota? :O 

Przestać pic zieloną herbatę? Nigdy w życiu! To byłaby dopiero tortura ;p

Ty to w ogóle nie wydajesz się w żadnym stopniu zamknięta i nieśmiała osobą ;)

Najważniejsze to nie to, kim jest ta osoba i co myśli o sobie w tym samym czasie. Człowiek nie może być nieśmiały, ale tak myśli i zachowuje się zgodnie ze swoimi myślami. To jest smutne (

Gość gwoli wyjasnienia
Dnia 15.12.2018 o 00:27, Gość gość napisał:

"Pustka etc.takie zycie.Kazdy ma swoje wzloty i upadki.

Moja babcia mi kiedys coś ważnego powiedziała i tego się trzymam"

A mozesz napisac co Ci babcia powiedziala, moze pomozesz tym innym osobom tutaj.

Gość jnm
7 godzin temu, Kenniks napisał:

Masz kota? :O 

Przestać pic zieloną herbatę? Nigdy w życiu! To byłaby dopiero tortura ;p

Ty to w ogóle nie wydajesz się w żadnym stopniu zamknięta i nieśmiała osobą ;)

Mam, nawet dwa:D Tzn. jeden w mojej głowie, bo mam kota na punkcie mojego kota:D.

No to dalej nie kumam co ma zielona herbata wspólnego z moim rzekomym egocentryzmem:D.

Bo nie jestem nieśmiała:P. To był żart:D

Gość jnm

"A mozesz napisac co Ci babcia powiedziala, moze pomozesz tym innym osobom tutaj."

Nie.Top secret:D.Poza tym ten temat ma tak dużo podglądaczy, że jeszcze ktoś by zrozumiał opatrznie:D.

Babcia nigdy nie mówiła wprost, tylko te głębokie mądrości były zakamuflowane, które musiałam sama rozszyfrować.Tak mnie uczyła od dziecka holistycznego myślenia.

Było tego dużo i wszystkie pamiętam, ale ta jedna stała się moją maksymą życiową.

2 godziny temu, Gość jnm napisał:

Mam, nawet dwa:D Tzn. jeden w mojej głowie, bo mam kota na punkcie mojego kota:D.

No to dalej nie kumam co ma zielona herbata wspólnego z moim rzekomym egocentryzmem:D.

Bo nie jestem nieśmiała:P. To był żart:D

Ahhh te kociaki... a wydawałaś się całkiem fajna :P

Herbata i egocentryzm, w sumie to chyba niewiele ma wspólnego. Bliżej jej do snobizmu raczej. Chciałem Ci bardziej dać do myślenia. Sama rozumiesz? Te bezsenne noce :D

Zrozumialm ten żart ;) Jak byś kiedyś chciała porozmawiać w bardziej żywym tempie wymiany zdań, to zostaw mi kontakt na mailu: kamio82@wp.pl. Bo nie wiem, ile jeszcze tutaj zawitam :D

Gość jnm
47 minut temu, Kenniks napisał:

Ahhh te kociaki... a wydawałaś się całkiem fajna :P

Herbata i egocentryzm, w sumie to chyba niewiele ma wspólnego. Bliżej jej do snobizmu raczej. Chciałem Ci bardziej dać do myślenia. Sama rozumiesz? Te bezsenne noce :D

Zrozumialm ten żart ;) Jak byś kiedyś chciała porozmawiać w bardziej żywym tempie wymiany zdań, to zostaw mi kontakt na mailu: kamio82@wp.pl. Bo nie wiem, ile jeszcze tutaj zawitam :D

No to dałeś mi do myślenia:P tylko, ze u mnie ostatnio z myśleniem dość ciężko, bo mam za dużo na głowie i zmagam się od pewnego czasu z czymś o czym nie chciałam pisać(  nie jest to żaden facet, który mi sen z powiek spędza:D) i jestem tu, żeby choć trochę się zrelaksować, ale nie chcę nikomu się wywnętrzać.Prywatnie byłoby zbyt poważnie.Nawet znajomym nic nie mówię, bo nie lubię użalać się nad sobą.Wydajesz się bardzo fajnym facetem i milo się żartowało, ale naprawdę nie mam do tego głowy, więc sorry.

5 minut temu, Gość jnm napisał:

No to dałeś mi do myślenia:P tylko, ze u mnie ostatnio z myśleniem dość ciężko, bo mam za dużo na głowie i zmagam się od pewnego czasu z czymś o czym nie chciałam pisać(  nie jest to żaden facet, który mi sen z powiek spędza:D) i jestem tu, żeby choć trochę się zrelaksować, ale nie chcę nikomu się wywnętrzać.Prywatnie byłoby zbyt poważnie.Nawet znajomym nic nie mówię, bo nie lubię użalać się nad sobą.Wydajesz się bardzo fajnym facetem i milo się żartowało, ale naprawdę nie mam do tego głowy, więc sorry.

Ja w sumie wszedłem tutaj szukając jakiejś odskoczni, ale właśnie ciężko się tutaj zrelaksować ;) aczkolwiek szanuje Ciebie, bo nie każdy tak, jak ja lubi się uzewnetrzniać i rozmawiać na poważnie. Pozdrawiam Cię w takim razie bardzo ciepło i obyś to wszystko rozwiązała!

Gość jnm

No wiem, to forum odmóżdza i tego mi trzeba na tę chwilę.Szkoda, że na dłuzej się nie da wyłączyć myslenia:D.

Thx i równiez pozdrawiam.