Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Problem z dziewczyną.

Polecane posty

Gość Gość

Witajcie na wstepie powiem mam 20lat mam i problem z dziewczyna znam dziewczyne juz miesiac i nie chce isc ze mna do lozka czesto mysle by ja zostawic ale mysle ze jeszcze ulegnie juz marze by robila mi oralnego i ujezdzala a ja ja ostro grzmocil dodatkowo jest jakas dziwna skromnie sie ubiera nawet cycek i dupy nie pokaze a juz tyle czasu ja znam co za nienormalna ja mowie ze my mezczyzni nie lhbimy dziewic i skromnych kobiet a ona o jakies niewinnosci i szanowaniu siebie gada jakas psychiczna to mnie wykancza jak chce byc moja laska to niech spelnia moje zachcianki i wymagania

Gość Gość

Zastanawia mie czy ona naprawde mnie kocha czy tylko udaje s ona chowa dziewictwo do slubu dla meza a ja mowie zeby stracila dziewictwo ze mna bo beda sie z niej smiali ze cnotka niewydymka i jeszcze dziewica mam dosyc co za baba chcialbym byc jej pierwszym bo tak poza tym nie lubie ruszanych i chcialbym dziewice i jak najwiecej kocham byc pierwszych a nie jakies puszczalskie wiec mowie zeby mi sie dala bo zaden facet jej nie zechce bo nie lubi dziewic.Jak ja przekonac do seksu jakieś sprawdzone metody?

Gość Gość
1 minutę temu, MleczkoICzekolada napisał:

Nie jesteś gotowy na związek, mam nadzieję ze albo ruszy cię sumienie i ją zostawisz, zanim naprawdę ją skrzywdzisz, albo sama od ciebie odejdzie.

Proszę glupot nie pisać niech wypowie się tu normalny czlowiek facet ktory byl w podobnej sytaucji z tym samym problemem i odpowie jak rozwiazal to w jaki sposob proszę bo bede zmuszony ja upic czy cos musi dobrowolnie sie oddac ja chcem ja rozdziewiczyc proszę pozdrawiam :)

Gość monia

Zniszczona skóra twarzy? Zmarszczki? Trądzik? Zaskórniki?

Już teraz możesz się ich pozbyć! Rewolucyjny, szybki i bezbolesny sposób!

Produkt z USA! Świąteczna promocja!

Zapraszamy na:    ozin.pl