Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40Virgin

Marzy mi się bycie 40-letnim prawiczkiem rogaczem!

Polecane posty

Gość 40Virgin

To jest moja fantazja, że bym był rogaczem pięknej kobiety, a jednocześnie 40-letnim prawiczkiem. Teraz mam 22 lata i jestem prawiczkiem i podnieca mnie fakt, że jeszcze nigdy nie byłem w kobiecie :D Co sądzicie? To nie jest troll, jak coś. Przykładowe zdjęcie:

https://eroticfemaledomination.com/open/blonde-cuckold-dome-getting.jpg

Gość gość

A zgodziłbyś się na to żeby grzecznie zlizywać spermę z cipki i obciągnąć kutasa, który właśnie rżnął piękną kobietę, gdyby ona ci kazała?

Gość Bolo

O matko coraz większe poeby się rodzą. Rozumiem cuckold ale to? Masakra, jedyny pożytek że ten ciołek się nie rozmnoży i nie przekaże chorych genów dalej

Gość 40Virgin
3 godziny temu, Gość gość napisał:

A zgodziłbyś się na to żeby grzecznie zlizywać spermę z cipki i obciągnąć kutasa, który właśnie rżnął piękną kobietę, gdyby ona ci kazała?

Oczywiście, że tak! To drugie z przymusu, ale to pierwsze, super!

Gość 40Virgin
16 godzin temu, Gość Bolo napisał:

O matko coraz większe poeby się rodzą. Rozumiem cuckold ale to? Masakra, jedyny pożytek że ten ciołek się nie rozmnoży i nie przekaże chorych genów dalej

Wyobraź sobie, że podniecające jest to, że ona może zajść z innym, a ja takie dziecko będę musiał wychowywać jak swoje 🙂

Gość jestem za

Taka opcja to układ idealny, bo jest w tym 100% naturalności i nie ma tu żadnego śmiesznego odgrywania ról, udawania czegoś itp. przecież taki stary prawiczek to idealny materiał na rogacza

Gość 40Virgin

Dużo wyświetleń, mało odpowiedzi 😕 Co sądzicie o moim postanowieniu? Jeszcze 18 lat prawictwa przede mną, chyba że wcześniej znajdę kobietę, która zakuje mnie w pas cnoty, a ja będę jej rogaczem.

Gość z ciekawości

a chciałbyś kiedyś zasmakować seksu czy podnieca cię fakt ciągłego bycia prawiczkiem?