Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy zaryzykowac?

Polecane posty

Gość gosc

Mam taki problem. Okolo roku temu poznalam fantastycznego faceta- bardzo mnie urzekl tym jaki jest inteligentny, oczytany, zabawny, interesujacy. Spotkalismy sie kilka razy, bylo super. Pozniej nagle (w polowie rozmowy na whatsappie) zniknal z pola widzenia na kilka dni, kiedy wrocil powiedzial ze byl w szpitalu, telefon zostawil asystentce zeby ta udawala ze wszystko jest ok zeby nikt sie nie dowiedzial ze jest chory. Sytuacja powtorzyla sie po jakims czasie i wtedy pomyslalam ze juz po imprezie, przestalam do niego pisac i on tez nie pisal. Zaraz po tym (w kwietniu) poznalam innego mezczyzne- tez ma te wszystkie wazne dla mnie cechy, bardzo mnie kocha, mieszkamy razem, mamy psa, jest super. Nagle, wczoraj wieczorem dostalam pierdyliard wiadomosci od tamtego pierwszego faceta. Okazuje sie ze przez te wszystkie miesiace do mnie pisal a wiadomosci nie dochodzily. Zapraszal mnie na randki, pytal jak mi lato uplywa etc. Napisalam mu ze dopiero teraz wiadomosci doszly, on zadzwonil i wytlumaczyl ze odbywalo sie jakies postepowanie w ktore byla zamieszana firma w ktorej pracuje i jakies sluzby zablokowaly mu tylko niektore kontakty na whatsappie wiec nie wiedzial ze akurat do mnie wiadomosci nie dochodzily. 

Co o tym myslec?

Gość Xyz

Moj kolega sciemnia laskom, ze pracuje dla rzadu I dlatego czasami musi zniknac. Lol

Gość gosc

No to ma dobra bajere, ale tego swojego sprawdzilam, zreszta to nie takie trudne bo pelno go w internecie, a o tym procesie ktory rzekomo spowodowal balagan z wiadomosciami pisano w gazetach. wiec ta czesc sie zgadza.

Gość Mgoś

Co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Trzymaj się zasad a Twoja sława Cię wyprzedzi. Roztrząsanie się co gdyby, a może... jest bez sensu. Bierz co daje Ci los. ; )

Gość looocha

Ale jaki ty masz problem? Normalnie odpisujesz mu, że znalazłaś fajnego faceta, mieszkacie razem i tyle. Tak robi każda normalna kobieta.

31 minut temu, Gość gosc napisał:

Zaraz po tym (w kwietniu) poznalam innego mezczyzne- tez ma te wszystkie wazne dla mnie cechy, bardzo mnie kocha, mieszkamy razem, mamy psa, jest super. Nagle, wczoraj wieczorem dostalam pierdyliard wiadomosci od tamtego pierwszego faceta. [...]

Co o tym myslec?

Nic nie myśleć. Znalazłaś już swojego ukochanego, a poprzedni facet - prawdomówny, czy nie - jest już nieistotny, należy do przeszłości. Lepiej się z nim pożegnaj i skup na rozwoju relacji z obecnym partnerem. Widzisz, warto czasem popatrzeć wstecz, ale nigdy nie zawracać :) powodzenia.

Skoro masz udany związek to chyba lepiej się zająć nim niż ryzykować i dawać kolejną szansę komuś, kto nie budzi zaufania. Takie dziwne zbiegi okoliczności i historyjki brzmią bardzo mało wiarygodnie, facet pewnie się teraz nudzi i szuka rozrywki a Ty jesteś pewną opcją

Gość marawstala

Naciagana historia : )

Gość zez

zablokuj go na whats app i tyle. mąsz swojego faceta żyjesz z nim. jak można o kimś innym myśleć??? jestem kobietą ale takich nie zrozumiem nigdy. gołąb na dachu się wydaje bardziej atrakcyjny. chore to wszystko

Gość Gość

Bez sensu piszecie. Autorkę ciągnie bardziej do tamtego, a okazuje się, że był zainteresowany. 

Gość Gość

Ta. Asystentka i helikopter w garażu.. 

Gość szaarriikkkkk

No i odrzutowy smiglowiec w gaciach...Sworne Gacie,bylem kiedys na Kaszubach na splywie kajakowym...hehe