Ulka 5 Napisano Czerwiec 27, 2019 15 godzin temu, Gość Marta11111 napisał: hej Ulka. Ja wizytę mam 1 lipca. Tez już nie mogę się doczekać. Na ostatniej wizycie potwierdził ciąże ale nie było jeszcze widać serduszka. Cały czas mam obawy. Ja jutro wybieram się jeszcze na bete, bo do 4 lipca jeszcze trochę. A ty już uslyszysz serduszko - super, a strach i obawy zostana z nami już do konca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta11111 6 Napisano Czerwiec 27, 2019 47 minut temu, Ulka napisał: Ja jutro wybieram się jeszcze na bete, bo do 4 lipca jeszcze trochę. A ty już uslyszysz serduszko - super, a strach i obawy zostana z nami już do konca. Myślisz, że już może być serduszko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta11111 6 Napisano Czerwiec 27, 2019 Przed chwilą, Marta11111 napisał: Myślisz, że już może być serduszko? To będzie 5 tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulka 5 Napisano Czerwiec 27, 2019 1 godzinę temu, Marta11111 napisał: To będzie 5 tydzień No to chyba jeszcze trochę za wczesnie. W 6, 7 tygodniu bedzie już bilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta11111 6 Napisano Czerwiec 28, 2019 hej Ulka. I jak tam twoja beta? Wszystko ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estela 0 Napisano Czerwiec 28, 2019 Dziewczyny mam trochę leków na sprzedaż po nieudanym in vitro. Wszystko nowe większość całe opakowania. M.in. estrofen, progesteron (tabletki i żel), luteina. Pewnie mam coś jeszcze. Jak coś pytajcie, co do cen na pewno się dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estela 0 Napisano Czerwiec 29, 2019 Hej dziewczyny proszę o radę. Jestem po drugim transferze, pierwszy nie udany. W 11 dpt zrobiłam betę i wyszła <0,1 czyli porażka... Czy powtarzać test czy nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta11111 6 Napisano Czerwiec 29, 2019 Przykro mi Estela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ava123234 Napisano Czerwiec 29, 2019 17 godzin temu, Estela napisał: Hej dziewczyny proszę o radę. Jestem po drugim transferze, pierwszy nie udany. W 11 dpt zrobiłam betę i wyszła <0,1 czyli porażka... Czy powtarzać test czy nie ma sensu. Ja miałam taki sam wynik po pierwszym nieudanym transferze, niestety nie ma co się łudzić beta już nie wzrośnie. Bardzo mi przykro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulka 5 Napisano Czerwiec 30, 2019 Dnia 28.06.2019 o 21:06, Marta11111 napisał: hej Ulka. I jak tam twoja beta? Wszystko ok? Chyba ok, beta 5577 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulka 5 Napisano Czerwiec 30, 2019 Dnia 28.06.2019 o 21:06, Marta11111 napisał: hej Ulka. I jak tam twoja beta? Wszystko ok? Chyba ok, beta 5577 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta11111 6 Napisano Czerwiec 30, 2019 3 minuty temu, Ulka napisał: Chyba ok, beta 5577 No to ładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulka 5 Napisano Czerwiec 30, 2019 Dnia 28.06.2019 o 21:14, Estela napisał: Dziewczyny mam trochę leków na sprzedaż po nieudanym in vitro. Wszystko nowe większość całe opakowania. M.in. estrofen, progesteron (tabletki i żel), luteina. Pewnie mam coś jeszcze. Jak coś pytajcie, co do cen na pewno się dogadamy A nie zostawiasz sobie leków na kolejną próbę? Jeżeli nie, to byłabym chętna, tyle, że w czwartek mam wizytę i będę na 100 ptocent wiedziała, czy jeszcze ich potrzebuje. A skąd jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulka 5 Napisano Czerwiec 30, 2019 2 minuty temu, Marta11111 napisał: No to ładnie. Noo, daj znać jak po wizycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta11111 6 Napisano Czerwiec 30, 2019 Przed chwilą, Ulka napisał: Noo, daj znać jak po wizycie. Ok. Do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Atena19 Napisano Czerwiec 30, 2019 Cześć dziewczyny Przeczytalam całe forum i czas na moja historie. Mam już jednego syna z ciąży naturalnej którego urodziłam wieki temu. W zeszłym roku podjęliśmy z mężem decyzje o drugim i w drugim cyklu zaszłam naturalnie i niestety w walentynki dowiedziałam się ze serce nie bije i poronilam Po zrobieniu FSH i AMH okazało się ze nie mam szans na ciąże ze swoich jajeczek wiec in vitro z KD Pierwszy transfer 2.07 i mam pytanie kiedy najwcześniej zrobić betę? Leków biorę cała masę: estrofem, medrol, luteinę i progynove; a jak się uda to dodatkowo neoparin. Czy takie leki i procedura to standard? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izabela80 0 Napisano Lipiec 1, 2019 10 godzin temu, Gość Atena19 napisał: Cześć dziewczyny Przeczytalam całe forum i czas na moja historie. Mam już jednego syna z ciąży naturalnej którego urodziłam wieki temu. W zeszłym roku podjęliśmy z mężem decyzje o drugim i w drugim cyklu zaszłam naturalnie i niestety w walentynki dowiedziałam się ze serce nie bije i poronilam Po zrobieniu FSH i AMH okazało się ze nie mam szans na ciąże ze swoich jajeczek wiec in vitro z KD Pierwszy transfer 2.07 i mam pytanie kiedy najwcześniej zrobić betę? Leków biorę cała masę: estrofem, medrol, luteinę i progynove; a jak się uda to dodatkowo neoparin. Czy takie leki i procedura to standard? Witamy na forum, Atena19 Trudno mówić o standardzie. Leki dobierane są ściśle wg zapotrzebowania danej pacjentki, a raczej istniejące protokoły są modyfikowane odpowiednio w każdym przypadku. Dodatkowo, protokoły i procedury różnią się nieco w zależności od kliniki, którą wybierzesz. Ja np. w Invicta dostałam zastrzyk Pregnylu przed i po transferze i brałam Estrofem oraz Luteinę. Betę zrobiłabym zgodnie z zaleceniem lekarza czyli 10 lub 14 dni po transferze. Wcześniej wynik jest loteryjny - np. moja trzecia weryfikacja nie dawała mi wielu szans na powodzenie (10 dpt), miałam zbyt niską betę. Na domiar złego nawet 13. dnia test ciążowy nie wyszedł. Koniec końców, udało się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izabela80 0 Napisano Lipiec 1, 2019 11 godzin temu, Ulka napisał: Chyba ok, beta 5577 Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta11111 6 Napisano Lipiec 1, 2019 Jestem pobeizycie dziewczyny. Już było widać jak serduszko bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulka 5 Napisano Lipiec 1, 2019 1 godzinę temu, Marta11111 napisał: Jestem pobeizycie dziewczyny. Już było widać jak serduszko bije A jednak, super, ciesze się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Atena19 Napisano Lipiec 2, 2019 Trzymajcie kciukasy czekam na transfer :), Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Atena19 Napisano Lipiec 2, 2019 Trzymajcie kciuki czekam na swojego ET, mam mieć podane dwa zarodki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milena Napisano Lipiec 2, 2019 Atena19 Trzymam kciuki mocno!! Ja mam poodbną historię, tylko że synek dość mały. Kriotransfer planowany na koniec sierpnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izabela80 0 Napisano Lipiec 2, 2019 2 godziny temu, Gość Atena19 napisał: Trzymajcie kciuki czekam na swojego ET, mam mieć podane dwa zarodki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izabela80 0 Napisano Lipiec 2, 2019 23 godziny temu, Marta11111 napisał: Jestem pobeizycie dziewczyny. Już było widać jak serduszko bije Gratkiii! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Atena19 Napisano Lipiec 2, 2019 Ja już, widziałam swoje blastusie, podobno sliczne i od razu chciały się przyklejac, wyglądały jak z meduzą :), podali mi dwa, podobno endometrium grube wiec mam nadzieje, ze się uda Mam przy okazji pytanie od dziś mam brać clexane i kwas foliowy metylowany, czy tez tak miałyście? Mnie się zrobiła cała bateria leków: prolutex, estrofem, luteina, ckexane, medrol i folik :( no i to czekanie, 10 dni, najchętniej bym to przespała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Atena19 Napisano Lipiec 2, 2019 Ja już, widziałam swoje blastusie, podobno sliczne i od razu chciały się przyklejac, wyglądały jak z meduzą :), podali mi dwa, podobno endometrium grube wiec mam nadzieje, ze się uda Mam przy okazji pytanie od dziś mam brać clexane i kwas foliowy metylowany, czy tez tak miałyście? Mnie się zrobiła cała bateria leków: prolutex, estrofem, luteina, ckexane, medrol i folik :( no i to czekanie, 10 dni, najchętniej bym to przespała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ava123234 Napisano Lipiec 2, 2019 7 godzin temu, Gość Atena19 napisał: Ja już, widziałam swoje blastusie, podobno sliczne i od razu chciały się przyklejac, wyglądały jak z meduzą :), podali mi dwa, podobno endometrium grube wiec mam nadzieje, ze się uda Mam przy okazji pytanie od dziś mam brać clexane i kwas foliowy metylowany, czy tez tak miałyście? Mnie się zrobiła cała bateria leków: prolutex, estrofem, luteina, ckexane, medrol i folik no i to czekanie, 10 dni, najchętniej bym to przespała Trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ava123234 Napisano Lipiec 2, 2019 Paula jak wynik? Czego się nie odzywasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka82anka Napisano Lipiec 3, 2019 Witam was dziewczyny. Jestem po pierwszym nie udanym in vitro. Po przebytej stymulacji lekami miałam tylko jedną komórkę jajową. Niestety nic z tego. Mam usunięty lewy jajnik, zaawansowaną endometriozę i zniszczony prawy jajowód. Podchodzę do procedury 2 raz. Co zrobić aby było więcej komórek jajowych, 3-4 np. Jakaś dieta, może ćwiczenia aby jajnik lepiej pracował? Kobieta która miała w ten sam dzień funkcję co ja miała 32 komórki jajowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach