Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smsowa milość

Okazywanie uczuć tylko w smsach.

Polecane posty

Gość Smsowa milość

Mam problem  Moja luba okazuje mi uczuca tylko w smsie. Przez telefon rozmawia jak z kolega.  Jak ja mowie jej o o moich uczuciach   ona odpowiada " yhy. Ja tez " albo cos w podobie. Mowie na koniec rozmowy telefonicznej " calusek" a ona  " na razie" ,ale w smsie zapewnia ze mbie kocha itp.. co sadzicie o takich dziwnych rozmowach? Pracuje duzo  i w rozjazdach wiec widzimy sie co 2 tygodnie. Dzieci dobrze mnie znaja spotykamy sie 9 miesiecy. Mimo to rozmawia ze mna  przezj telefon ak z kolega.Co sadzicue o takim zachowaniu?

Gość w absurdzie
Przed chwilą, Gość Smsowa milość napisał:

Mam problem  Moja luba okazuje mi uczuca tylko w smsie. Przez telefon rozmawia jak z kolega.  Jak ja mowie jej o o moich uczuciach   ona odpowiada " yhy. Ja tez " albo cos w podobie. Mowie na koniec rozmowy telefonicznej " calusek" a ona  " na razie" ,ale w smsie zapewnia ze mbie kocha itp.. co sadzicie o takich dziwnych rozmowach? Pracuje duzo  i w rozjazdach wiec widzimy sie co 2 tygodnie. Dzieci dobrze mnie znaja spotykamy sie 9 miesiecy. Mimo to rozmawia ze mna  przezj telefon ak z kolega.Co sadzicue o takim zachowaniu?

Bzykaliście się już? ; )

Gość Ell.

Moze przy dzieciach glupio jej mowic :kocham cie mysiu pysiu, gili gili tygrysiu

Przez sms czuje sie swobodnie. Normalne zachowanie. Nie szukalabym drugiego dna. 

Gość bella

Jest introwertyczką?

Gość Kukla

Moim zdaniem ma kogos i dziecuom chce pokazac że jesteście już tylko kolegami. Bo przecież ONACHCIAŁA TAK DOBRZE. A NAPRAWDĘ MA NOWEGO FACETA U TERAZ JUZ JEST GO PEWNA. 

Gość Ell.

Kukla juz nie strasz chlopaka. Panna ma dzieci ( tak zrozumialam), moze sa obok, jak dzwoni do ich mamy , wiec krepuje sie zegnac tak intymnie. 

W esach moze byc skrzyscie i elektrycznie. 

Gość kukla

I na pewno jak nie idpusuje na smsy to tlumaczy się że spała. Przypuśćmy 18-20.00 albo 17. -19.00. 

Gość Gość smsowa miłość

Jeszcze niedawno mowiła o wiele czułej przy dzieciach. 

Gość A. S.

Wszystko wskaxuke na to ze ma faceta a O Tobie juz ani trochę nie pamięta. Zapewne jej smsy sa coraz chłodniejsze, przestala telefonowsc do ciebie, a smsy jeśli są to są zdawkowe, wiesz taki " do kolegi". 

Gość Gość

A moja luba oczekuje ode mbie markowej biżuterii na świeta. Jednocześnie rozmawia jak z kolega,slabym kolegą, smsuje również jak z kolegą

Dnia 20.12.2018 o 07:01, Gość A. S. napisał:

U mnie tak samo. Najpierw  jakues 3 dni eksplozja uczuc. Dzwoni po 3 razy dziennie. Niestotne ze wczesniej nie dzwonila wcale. Minely 3 dni i nie chce gadac w obecnosci dziecka albo cos waznego ma.  Eksplizja polslowek" tak. Nie.. ychy...". 

U mnie to samo. Przez 3 dni eksplozja czulości nie wiadomo skąd. Wcześniej chłod wielki. Po 3 dniach ochlodzenie i nagly zanik czulości. I zero rozmow przy dziecku.  Nie ma jak w Brodnicy.