Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura

Nie wiem czy mój były nie napisał coś facetowi z którym się spotykam co teraz?

Polecane posty

Gość laura

Bo spotkałam tego byłego na imprezie u znajomych, które odbywała się w domu. Trochę lekkomyślnie zostawiłam telefon w torebce, której często nie pilnowałam bo i tak nie miałam przy sobie wiele kasy, tylko na jakąś taksówkę, kosmetyki no i telefon.

Były chce koniecznie do mnie wrócić i nawet wypisał do moich znajomych, a w telefonie zostały smsy  z tym facetem, z którym się spotykam. 

Bywa, że nie piszemy ze sobą codziennie, ale teraz ten facet dziwnie milczy, choć było w planie spotkanie, nie jestem pewna czy to nie sprawka byłego...

Nie wiem za bardzo co teraz i w razie czego jak to odręcić?

I tak btw, to czy były był w stanie odbklokować jakimś cudem mój telefon skoro mam blokadę PIN?

On jest tak szurnięty, że wiem, że byłby w stanie mu coś napisać obraźliwego bo już wczęsniej podobne akcje się zdarzały. Teraz się martwię 😞

Gość trolliho

Ja bym tego nie zrobił co twój były , mam inną naturę widać.  Jeśli o ciebie chodzi to zdaje się być twoja też wina w zaistniałej sytuacji ponieważ prawdopodobnie za malo konkretnie dałaś do zrozumienia byłemu że między wami koniec i nie ma prawa ingerować w twoje życie. Prawdopodobnie skrzywdzilas i krzywdzisz swojego obecnego partnera i to bardziej niż sądzisz. Tak się nie postępuje.

Jedyne co możesz zrobić teraz to powiedzieć prawdę swojemu obecnemu partnerowi o calej zaistniałej sytuacji prawdę a byłemu dosadnie że to koniec. Osobiście nie chciałbym trafić na taką dziewczynę która postępuje jak ty. Życzę mimo wszystko powodzenia.

Gość laura

Powiedziałam byłemu dosadnie, że to już koniec, ale nie chce się ode mnie odczepić już od kilku miesięcy, a nawet groził mi, że sobie coś zrobi, pisze do mnie często gdzie jestem, do moich znajomych, a nawet wydzwania do moich rodziców 😮

Po prostu nie chce się ode mnie odczepić... Teraz mam poważne wątpliwości czy nie napisał coś temu facetowi bo stać by go było na to. Żałuję, że trzymałam ten telefon na wierzchu

Gość laura

I wiem, że to ciężkie do uwierzenia, ale tak jest, czasami potrafi do mnie dzwonić po kilka razy dziennie, choc nie odbieram.

Po prostu mnie stalkuje. Dzisiaj np. pisał do mojej koleżanki gdzie jestem...

Da się złamać pin w telefonie tak na szybko nie mając komputera pod ręką?

Gość trolliho

Ok przepraszam, za nieobiektywny osąd. W takim razie porozmawiaj z obecnym o calej sytuacji, tylko czasem nie dopuść aby obecny partner miał chęć załatwienia tej sprawy na własną rękę, bo może jeszcze wylądować w pierdlu.

Po raz ostatni poinformuj byłego że nie ma prawa ingerować w twoje życie oraz powiedz że dalsze próby ingerencji będą zgłoszone na policji.

Odnośnie telefonu to wszystko jest możliwe. Najlepiej zrób hard reset i pozmieniaj hasła oraz zainstaluj program antywirusowy z blokada ekranu lub idź do specjalisty który to zrobi za ciebie.