Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wojak2511

Mam ciągle ochotę na sex z kobietami

Polecane posty

Mam 42 lata jestem mężczyzną  żyje partnerka, która jest o rok starsza. I zawsze gdy idziemy spać to mam ochotę na sex.  Podoba mi się  próbuję sie z nia pieścić całować ,a ona nie chce.  A jak do sexu dojdzie to leży jak kłoda  nawet się  nie rusza.Nie lubie takich kobiet jak razem jesteśmy to i druga osoba też powinna cos dac od siebie. Dlatego jestem nie zaspokojony i chyba trzeba skoczyc w bok. Co mam zrobić czy być z nią 

Wcale ci się nie dziwię że z kobietami 🙂  Całe szczęście że nie mam tego problemu, oboje lubimy się bzykać.

Gość gość1
20 minut temu, Wojak2511 napisał:

Mam 42 lata jestem mężczyzną  żyje partnerka, która jest o rok starsza. I zawsze gdy idziemy spać to mam ochotę na sex.  Podoba mi się  próbuję sie z nia pieścić całować ,a ona nie chce.  A jak do sexu dojdzie to leży jak kłoda  nawet się  nie rusza.Nie lubie takich kobiet jak razem jesteśmy to i druga osoba też powinna cos dac od siebie. Dlatego jestem nie zaspokojony i chyba trzeba skoczyc w bok. Co mam zrobić czy być z nią 

Po co chodzić na lewiznę? Aż tak nisko się cenisz? I twoja kobieta tak mało dla ciebie znaczy? Jesteś młodym gościem więc załatw sprawy tak jak należy. Rozejdź się z obecną partnerką jeśli nie spełnia twoich oczekiwań i zamknij rozdział. Bądź rozsądny i uczciwy i nie tłumacz się zobowiązaniami etc.