Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oko

Mocny kaszel w ciąży

Polecane posty

Gość Oko

Czy ktos zna jakieś sposoby na kaszel w ciąży ,dostałam acodin od lekarza ale nic nie pomaga już 2 tydzień kaszle i jest coraz gorzej ,jutro pojde do ogólnego jak uda mi się dostać  moze coś innego da , kaszel mam mokry , na USG wyszło że dziecko bardzo nisko leży może to być od tego kaszlu , domowe sposoby tez nic nie pomagają 

Gość Juz za długo

Jedz na izbę. Ten kaszel juz za długo trwa. Ja tak miałam dostałam w końcu gorączki i trafiłam do szpitala dostałam dożylnie antybiotyk. Synek jak na razie jest zdrowy 

Gość gość

Pij dużo wody i zwilżaj gardło kroplą oleju/oliwy z oliwek, nawet co godzinę i częściej. Efekt niemal natychmiastowy.

Gość Oko

Na izbę nie mam co iść u nas czeka się po kilka do kilkunastu godzin jak nie przywiozą z wypadku , nie dam rady tam tyle siedzieć ,możesz zwijać się z bólu , krwawić mieć kość na wierzchu a i tak każą czekać , wolę iść do lekarza jutro zobaczę co powie,cały czas pije ciepłe , po USG dostałam podwyższona dawkę luteiny 6tabletek na dobę i więcej leżę 

Gość Gość

Ja też jestem zdania, że drugi tydzień silnego mokrego kaszlu wymaga konsultacji innego lekarza.

Gość Oko

Spróbuję z tym olejem/oliwa dziś pójdę do lekarza niech lepiej zobaczy przed świętami, rano jeszcze gardło mnie mocno boli a w ciągu dnia przechodzi ból 

Gość Aka

Na izbę? To przewlekły kaszel, a nie nagły wypadek. Od tego jest lekarz rodzinny.

Gość Gosc

Do lekarza idz, ale w miedzyczasie probuj tej oliwki.  Jak nie pomoze to zmielone siemie lnianie z miodem rowniez nawilza gardlo i lagodzi kaszel.