kuba20000 0 Napisano Grudzień 20, 2018 Wiem ze to moze byc kompletnie glupie ale nie znam sie na tym temacie ani troche. Otoz chodzi o to ze obawiam sie ze moja dziewczyna moze byc w ciazy, i mam na sercu taki jakby kamien otoz jestesmy w mlodym wieku i moja dziewczyna miala kilka razy nieregularne okresy przed naszym zwiazkiem (nawet prawie pol roku) no i sprawa wyglada tak ze robilem jej palcowke ale ona mi kompletnie nic tylko jedynie dotykala go przez spodnie (nosze glownie jeans) ale okres sie jej spoznia juz prawie 3 tygodnie, i ma jedynie humorki zadnych innych objawow, czy jest szansa aby byla w ciazy? p.s nie bylo takiej sytuacji ze sie za niego zlapalem po czym wsadzilem palce do pochwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdzicha Napisano Grudzień 20, 2018 Tak istnieje taka mozliwosc. Gratulacje bedziesz tata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świnka morska Napisano Grudzień 21, 2018 Kolego, zanim się zabierasz do seksu to warto się zapoznać z tematem, czyli poczytać wartościowe publikacje o metodach zapłodnienia itd. W odpowiedzi na Twoje pytanie NIE, nie jest możliwe, żeby Twoja dziewczyna była w ciąży. Dotykała Twojego penisa przez spodnie,więc NIE MA takiej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 8, 2019 Nie ma szans na to, poza tym jeżeli nie wiesz co i jak to polecam zapoznać się z artykułami na portalu naturalnaplodnosc pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach