Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xxx

Czy mu zależy?

Polecane posty

Gość Xxx

Jak poznać czy mu zależy? W skrócie poznałam na imprezie znajomego mojej koleżanki rozmawialiśmy cała noc tanczylismy ale jakos tak wyszło że musiałam iść i kontakt się urwał. Koleżanki mówiły że patrzył tylko na mnie. Kilka dni później znalazl mnie na portalu randkowy i się odezwał. Rozmawialiśmy że sobą było spoko ale nie była to jakaś pasjonująca rozmowa. Nie odzywal się z 2 dni i nagłe chciał się spodkac przy czym po umówieniu się znowu cisza. W końcu poszliśmy było fajnie gadali się nam lepiej niz przez internet. Mówił mi o swoich planach było dobrze 🙂 nie narzuca się jak rozmawiamy to np mówi niby o przyszłości zaprasza mnie żebym szła np na patapetowke do znajomych gdzieś z nim albo że poznamy się lepiej w trakcie czy to w lecie pójdziemy na rowee. Ale ciężko mi go wyczuć bo nie chce mojego numeru telefonu tylko przez ten portal widzę że jest dostępny a się nie odzywa i czasmi nie odpisuję. Nie znamy się za dobrze bo tak z 2 tygodnie a on już chce przyjechać na święta. Słyszałam i dał mi do zrozumienia że ma wobec mnie plany na sylwestra. Może chodzi mu tylko o ten sylwester? Niby ma napisane że nie zależy mu na seksie ale nie wiem o co mu chodzi. CO MYŚLICIE? 

Może zraziłaś go tym seksem?? No w końcu po zabawie Sylwestrowej moglibyście trochę poszaleć? 😉

Gość no tak :)
16 minut temu, Kalisz napisał:

Może zraziłaś go tym seksem?? No w końcu po zabawie Sylwestrowej moglibyście trochę poszaleć? 😉

nie mówię że nie 🙂 tylko chodzi mi o to żeby nie był to sam seks. Nie rozmawialiśmy o tym on ma napisane w opisie że mu nie zależy na tym i nie szuka przygód

25 minut temu, Gość Xxx napisał:

Kilka dni później znalazl mnie na portalu randkowy i się odezwał.[...] Nie odzywal się z 2 dni i nagłe chciał się spodkac przy czym po umówieniu się znowu cisza. [...] Ale ciężko mi go wyczuć bo nie chce mojego numeru telefonu tylko przez ten portal widzę że jest dostępny a się nie odzywa i czasmi nie odpisuję. Nie znamy się za dobrze bo tak z 2 tygodnie a on już chce przyjechać na święta. Słyszałam i dał mi do zrozumienia że ma wobec mnie plany na sylwestra.

W tym fragmencie może być zawarta odpowiedź i póki co wyglądałoby, że jesteś opcją ''z braku laku''. Facet, któremu zależy na kobiecie, który myśli o niej poważnie, utrzymuje stały kontakt i chce rozwijać relację. Nie słuchaj, co facet mówi, tylko patrz, jak wobec Ciebie postępuje.

Gość c.d
7 minut temu, Nenesh napisał:

W tym fragmencie może być zawarta odpowiedź i póki co wyglądałoby, że jesteś opcją ''z braku laku''. Facet, któremu zależy na kobiecie, który myśli o niej poważnie, utrzymuje stały kontakt i chce rozwijać relację. Nie słuchaj, co facet mówi, tylko patrz, jak wobec Ciebie postępuje.

no właśnie ciężko mi go wyczuć o co chodzi bo niby się coś angażuje ale nie do końca.... coraz wiecej do mnie pisze ale rozmawiamy niby o wszystkim i niczym

6 minut temu, Nenesh napisał:

Prawda! Pamiętam że nieraz się zastanawiałem, czy aby przez swoje częste prowokowanie kontaktów z nią nie pomyśli że się narzucam?

Gość c.d
13 minut temu, Kalisz napisał:

Prawda! Pamiętam że nieraz się zastanawiałem, czy aby przez swoje częste prowokowanie kontaktów z nią nie pomyśli że się narzucam?

to co radzicie? bo już sama nie wiem.... szczerze zapytać go o to? nie zrazi się?

27 minut temu, Kalisz napisał:

Myślę, że kiedy kobieta uznaje Cię za niepożądanego znajomego, dość łatwo to wyczuć... zawsze ten dystans jest. A kiedy odwzajemnia zainteresowanie, nawet nie pomyśli, że zbyt często nawiązujesz interakcję. Wręcz przeciwnie, będzie równie entuzjastyczna. Zazwyczaj.

Gość c.d
2 minuty temu, Nenesh napisał:

Myślę, że kiedy kobieta uznaje Cię za niepożądanego znajomego, dość łatwo to wyczuć... zawsze ten dystans jest. A kiedy odwzajemnia zainteresowanie, nawet nie pomyśli, że zbyt często nawiązujesz interakcję. Wręcz przeciwnie, będzie równie entuzjastyczna.

to prawda jak nie che to nie odpisuje 🙂

11 minut temu, Nenesh napisał:

Myślę, że kiedy kobieta uznaje Cię za niepożądanego znajomego, dość łatwo to wyczuć... zawsze ten dystans jest. A kiedy odwzajemnia zainteresowanie, nawet nie pomyśli, że zbyt często nawiązujesz interakcję. Wręcz przeciwnie, będzie równie entuzjastyczna. Zazwyczaj.

Wszystko to prawda, tylko w początkowej fazie znajomości trzeba uważać żeby nie przesadzić. Nawiązując do pytania autorki, to jakiś "ciekawy"  Don Juan skoro nie chce numeru telefonu autorki???  Dziewczyno UWAŻAJ !

Gość c.d
18 minut temu, Kalisz napisał:

Wszystko to prawda, tylko w początkowej fazie znajomości trzeba uważać żeby nie przesadzić. Nawiązując do pytania autorki, to jakiś "ciekawy"  Don Juan skoro nie chce numeru telefonu autorki???  Dziewczyno UWAŻAJ !

ok dziękuje 🙂 zawsze warto zapytać kogoś innego niech zobaczy to z innej perspektywy...

Przed chwilą, Gość c.d napisał:

ok dziękuje 🙂 zawsze warto zapytać kogoś innego niech zobaczy to z innej perspektywy...

Wydaje mi się ze to typ co rozkocha, pobzyka i zostawi, wiem coś na ten temat.