Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropka1988

Dieta odchudzanie od nowego roku 2019

Polecane posty

Gość Mii

Hej dziewczyny, ja zaczęłam od dzisiaj:) Co prawda pdchudzam się od września, ale z marnym skutkiem- teraz mam nadzieję, że się uda. Mam do zrzucenia 25-30kg

Gość Kreska1990

Mii z jaka waga zaczynasz i jaki masz plan?

Gość agnja

Ja zainwestowałam w tabletki na odchudzanie figurena. Nie żałuje żadnej złotówki ponieważ dołączone do diety te tabletki DOPIERO pozwoliły mi schudnąć. Suplementnacja jest również ważna a tak często zapominamy o niej i dziwimy się że efektów nie ma.

Gość Usia

Hej, chętnie przyłączę się :)

Czy jest tu ktoś, kto chce wprowadzić ćwiczenia (w domu czy na powietrzu) 3-4 razy w tygodniu plus zdrowe odżywianie (ale nie żadne głodówki typu 1000-1200kcal)? Zainteresowało mnie odżywianie przeciwgrzybiczne, bo ponoć taka dieta jest pomocna przy uzależnionych od węglowodanów (candida żywi się cukrem i węglami i stąd ta ochota na nie). Na razie dużo o tym czytam.

Do 07.01 ma wolne i powiem Wam, że już dostaję ku***cy. Mieszkam w innym kraju od 9 m-cy, nie mam dużo znajomych, z którymi mogłabym gdzieś wyskoczyć (tym bardziej w środku dnia), ale chyba trzeba przejść się chociaż na zakupy. Jestem domatorem, ale żeby od 3 dni nigdzie nie wyjść to masakra jakaś.

Gość Kreska1990

Ja probuje wprowadzic cwiczenia wogole jakis ruch w zycie ale tak ciezko mi idzie. Glodowki tez mnie nie interesuja tylko zdrowe odzywianie.

Gość Usia

Ja mierze 167-168 cm i waże jakies 65 kg, chciałabym schudnąć 7-10kg. Nie mam wagi w domu, więc bede mierzyc sie miarka.

mam figure klepsydry, niestety tluszcz osadza mi sie zazwyczaj na udach, na pupie mam cellulit, z którym ciężko walczyc. 

Dzisiaj wstalam pozno, o 11:00 zjadalam sniadanie skladajace sie z omleta z dwoch jajek, cynaamonu i polowy jablka. Do tego zielona herbata.

O 14:00 zjadłam 4 mace posmarowane pasta z ziaren sezamu do tego sok bez cukru (jablko i marchew).

O 16:00 zjem zupe pomidorowa z „kluseczkami” sojowymi.

O 18:00-19:00 planuję kurczaka curry.

Wpisujcie co jecie, bo zawsze warto od kogosc „sciagnac” jakis przepis :)

Ciezko całkowicie zrezygnować mi z węglowodanów i owoców typu jabłka, a w tej diecie przeciwgrzybicznej niestety nie można tego w ogóle jeść (z owoców tylko grejfruty i cytryny). Chociaż muszę powiedzieć, że ochoty na słodycze nie mam.

Ćwiczę z Monika Kolakowska (ma kanal na yt).

Gość Kreska1990

Ja dzsiaj malo zjadlam kawa, kanapki z pasta jajeczna pozniej zielona herbata, na obiad ryz z warzywami a na kolacje jeszcze nie wiem.

Gość Szczerze polecam

Polecam Perfect Body Nature Essence.

To nowy produkt na rynku polskim, ale ma bardzo dobry skład i naturalne składniki. Polecam 3 miesięczną kurację. Działa. 

www.natureessence.ch

Gość Ajvi

Dziewczyny, pamiętajcie, że dieta odchudzająca to nie głodówka. Najlepiej wyliczcie sobie swoje zapotrzebowanie kaloryczne, żeby nie zrobić sobie krzywdy. Pamiętajcie też o wszystkich niezbędnych składnikach odżywczych - obiad z ryżu i warzyw może i jest lekkostrawny, ale to przecież same węglowodany. A gdzie białko? (tak ważne przy odchudzaniu) tłuszcze? (też obowiązkowe!). Jasne, suplementacja też jest ok, można sięgnąć np. po spalacz taki jak Extreme Slash, ale przede wszystkim racjonalna, zbilansowana dieta! 🙂

Gość TRADE FUNDING FIRM

Szukasz pożyczki biznesowej lub osobistej na całym świecie? stosuje się w wysokości 3%.
Usługi renderowane obejmują,

* Refinansowanie

*Majsterkowanie w domu

* Pożyczka inwestycyjna

* Kredyty samochodowe

* Konsolidacja długów

* Pożyczki biznesowe

*Pożyczki osobiste

* Pożyczki międzynarodowe.

Email: trade.fundingfirm11@gmail.com

Gość EWA

Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. Serdecznie mogę polecić  Posiłki różnorodne i zbilansowane. Uważam, że warto spróbować. Jeżeli chcesz zachęcam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu!   

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234

Gość Magdalena

hej 🙂 Dziewczyny jak Wam idzie odchudzanie ? z chęcią się przyłączę 😛 

mam do zrzucenia 20 kg po ciąży, ale niestety samej jest się ciężko zmotywować. Próbował już kilka razy podchodzić do odchudzania, ale za każdym razem kończyło się to fatalnie ;/ jeszcze przed ciążą radziłam sobie z utrzymaniem wagi, ale teraz nie potrafie wytrzymac na diecie nawet tygodnia 😞 

Gość Ola

Hej dziewczyny, jeśli któraś potrzebuje pomocy w odchudzaniu niech odezwie się do mnie na maila aleksandrakjp@gmail.com 

Pozdrawiam 😊

Gość Jakiś Arek

Słuchajcie, powiem wam jak to było u mnie.

Generalnie polecam albo udać się do dietetyka i z nim rozpisać dietę, albo skorzystać z popularnych teraz kateringów dietetycznych, które od razu oferują możliwość konsultacji z współpracującym z nimi dietetykiem.

W związku z tym, że jestem mega, ALE TO MEEEEEGA leniem, a moje umiejętności kulinarne rozpoczynają się i kończą na pozycji "jak sprawnie przypalić kotleta". Typowy facet. Dwie lewe ręce do gotowania. Wybrałem opcję numer dwa - dietetyk i od razu dieta pudełkowa. Poczytałem opinie, szukałem informacji i trafiłem na fitness catering. Początkowo - tragedia. Nie byłem przyzwyczajony do jedzenia 5 posiłków dziennie. Raczej wcinałem dwa-trzy duże posiłki, więc byłem napchany i jadłem nieregularnie. Poza tym, że początkowo ciężko było mi wepchnąć w siebie 5 posiłków, to całą resztę oceniam na sto gwiazdek. Czemu? Dietetyk który z nimi współpracuje - jest genialna i umie słuchać człowieka. To może być drobnostka ale ważnym dla mnie jest, żeby ktoś, kto odpowiada za przygotowanie mojej diety miał z tyłu głowy, że np. nie lubię ogórków kiszonych. Miałem wcześniej kontakty z dietetykiem prywatnie i nie za bardzo to ogarniał 🙂Dietetyk współpracuje bezpośrednio z fitness catering, zatem ewentualne uwagi bądź proponowane zmiany były bardzo szybko wdrażane, a to było dla mnie również ważne. Cały czas przypominam, że umiem wyłącznie przypalać kotlety 🙂 . Jedzenie zawsze było na czas, a to dla mnie ważne - jeśli nie dojedzie do 7:30 to "...". Wyjdę do pracy i będę cały dzień bez jedzenia, za które zapłaciłem. Dostawa nigdy się nie spóźniła, co oceniam jako ogromny plus 🙂 Walorów smakowych nie będę opisywał - każdy ma jakieś kaprysy i nie każdemu wszystko smakuje, ale to już jest do dogadania z dietetykiem podczas układania diety. Jeśli chodzi o cenę, to okej, zgadzam się, że to nie są najtańsze sprawy ale wydaje mi się, że jednak warto, tym bardziej jeśli jest się człowiekiem mojego rodzaju (nie umiejącym samemu przyrządzić diety przygotowanej przez dietetyka). Poza tym firma, z której usług skorzystałem nie należy do najdroższych i ceny jak na katering dietetyczny mają całkiem przyzwoite. Jeśli chcecie schudnąć, to poważnie proponuję zastanowić się nad takim rozwiązaniem bo ja widzę po sobie efekty w postaci 7 kilo 🙂

Całuję was ciepło.

O dziwo facet - Arek

Gość detox i lekkostrawnie + ma

Zupy kremy ale bez śmietany, coś na detox ja mam kwiaty konopi 5% - https://konopiafarmacja.pl/.../100-suszone-kwiaty-konopi... i takim naparem popijam algi w tabletkach. Do tego codziennie jedno kiwi i chociaż 15 przysiadów dziennie. Jak nie to szukać okazji do ćwiczeń w zwykłych codziennych czynnościach.

Gość Magdalena

Hej 🙂 jak Wam idzie ?

Gość iwi

witam 🙂 i tak sobie czytam zawsze tak było ktoś się zapalał do ochrzania pisał.. a potem znikał xD i gdzie to wpieranie siebie? 🙂 a może tak chudł że już nie ma siły napisać 😄

Gość iwi

odchudzania ★

Gość jacek

Polecam Silvets to najpopularniejszy preparat wspomagający odchudzanie w polskim internecie. Produkt szturmem zdobył europejski i amerykański rynek, a od 2012 dostępny jest również na polskim rynku. Starannie dobrana lista składników wspomaga każdą kurację odchudzającą, a poziom satysfakcji wśród klientów jest tak duży, że większość z nich wraca po więcej!

Wysoka jakość produktu i znakomita kampania marketingowa producenta sprawiły, że Silvets bardzo szybko zdobył popularność i każdego miesiąca tysiące osób szuka tego produktu w internecie Link do strony http://nplink.net/nWkmD0YU

Gość Odchudzanie

Jeżeli chodzi o oschudzie to polecam a w zasadzie to siostra poleca stosowała i naprawdę działa http://nplink.net/CAsUTocP

Gość Justyna

Witam wszystkich, pomogę chętnym kobietom zadbać o formę i zrzucić kg, prowadzę program odzywczo odchudzajacy ktory nie opiera sie na restrykcyjnej diecie lecz racjonalnym zdrowym odzywianiu plus plan treningowy do wykonywania w domu chętne osoby zapraszam na insragram Justyna Kowalska justyna732 lub fb Justyna Kowalska

Gość justyna

Witaj jestem technikiem dietetyki oraz suplementacji, prowadzę program pomagający w utracie kg, poprawiający kondycję, samopoczucie czy to coś może dla Ciebie? szczegóły instagram Justyna Kowalska (justyna732) lub fb

Gość gość

zaczęłam odchudzanie z lightdiet. Po raz pierwszy jestem na diecie pudełkowej, wcześniej to sama sobie wprowadzałam dietę. ale skuteczności żądnej nie miałam.. od stycznia ją zaczęłam. mąż sobie ze mnie żartował , że może przez tydzień wytrzymam a ja do tej pory jestem.. i złego wyniku nie mam... przez te 3 miesiące 6,5 kilogramów spadło. Widać po mnie, spodnie mam luźniejsze i ubrania tak mnie nie opinają. akurat będę lepiej wyglądać na letni sezon 

Gość selvi

brawo za wytrwałość i efekt 🙂 JA sobie sama przyrządzam posiłki, też pakuję do pudełek i jem i są efekty. Staram się dobierać składniki, żeby było zdrowo, smacznie i też żeby posiłki dostarczały energii.  🙂 Dodatkowo robię też detoks, sle zamawiam już wtedy soki z nuja.pl bo mają fajnie zbilansowane i smaczne. No i wyciskane metodą cold press. Po takim detoksie czuję, ż emoj organizm dostaje dawkę witamin i energii i oczywiście brzuch staje się płaski a to zawsze cieszy 😄 

Gość Myszka

Dobra dieta+Wysiłek fizyczny+Foreverslim= Efekt pierwsza klasa!

Gość Dieta Cambridge

Polecam na odchudzanie dietę Cambridge, która polega na łączeniu pożywienia konwencjonalnego z posiłkami specjalnego medycznego spożycia Cambridge. Dieta ta pomogła już ponad 40 milionom ludzi na całym świecie wygrać walkę z otyłością. Po więcej informacji zapraszam 504 - 030 -129 :) 

Gość Dieta Cambridge

Polecam na odchudzanie dietę Cambridge, która polega na łączeniu pożywienia konwencjonalnego z posiłkami specjalnego medycznego spożycia Cambridge. Dieta ta pomogła już ponad 40 milionom ludzi na całym świecie wygrać walkę z otyłością. Po więcej informacji zapraszam 504 - 030 -129 🙂

Gość gość

Jestem z siebie dumna, bo od stycznia wytrzymuje na diecie lightdiet! Jest o 8 kilogramów lżejsza i nie poddaję się 😉 Dalej walczę o wymarzoną wagę 🙂 

Gość Magdalena
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Jestem z siebie dumna, bo od stycznia wytrzymuje na diecie lightdiet! Jest o 8 kilogramów lżejsza i nie poddaję się 😉 Dalej walczę o wymarzoną wagę 🙂 

a opiszesz dokładnie?

Gość gość
20 godzin temu, Gość Magdalena napisał:

a opiszesz dokładnie?

Jasne, nie ma problemu. To tak od początku zacznę to jest dieta pudełkowa dostaje 5 posiłków (każdego dnia przychodzi do mnie kurier i zostawia mi posiłki).Śniadanie, 2 śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację dostaję. Masz ogólnie możliwość wyboru kalorii ile chcesz dostarczać dla organizmu kazdego dnia  - u mnie opcja 1500 kalorii. Dieta jest różnorodna, bo masz różne rzeczy w pudełkach oczywiście zdrowe. I owoce są i warzywa i mięso, sałatki, różne kasze, ryże. Co tam dusza zapragnie. Jak zaczęłam sobie regularnie jeść o tych samych porach to zauważyłam, że organizm nie chce mi się podjadać. Jem o tych wyznaczonych porach. Do tego oczywiście dużo wody piję. Ta dieta nie jest mocno restrykcyjna więc nie ma problemu by na niej wytrzymać. 🙂