Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Nie potrafi zauważyć problemu

Polecane posty

Gość Gość

Facet mnie zostawił, wróciliśmy do siebie po pół roku rozłąki. To on mnie zostawił i to on starał się przez ostatni miesiąc, żebym mu wybaczyła. W piątek razem miło dzień spędziliśmy, rozmawialiśmy o obawach, mówiłam mu, że boję się, że znów mnie zostawi, w sobotę jak już dostał co chciał zaczął mnie ignorować, a za to, że zwróciłam mu uwagę zaczął mnie obrażać. Był złośliwy, a ja mu powiedziałam, że nie będę tego tolerować. Jak to potem ujął 'zmień śpiewkę, bo ten scenariusz już nam'. Zablokowałam go bez słowa, zastanawiam się, czy z grzeczności powinnam mu napisać, że to definitywny koniec, czy po prostu tak to zostawić i blokadę jako prezent wigilijny potraktować.

29 minut temu, Gość Gość napisał:

Facet mnie zostawił, wróciliśmy do siebie po pół roku rozłąki. To on mnie zostawił i to on starał się przez ostatni miesiąc, żebym mu wybaczyła. W piątek razem miło dzień spędziliśmy, rozmawialiśmy o obawach, mówiłam mu, że boję się, że znów mnie zostawi, w sobotę jak już dostał co chciał zaczął mnie ignorować, a za to, że zwróciłam mu uwagę zaczął mnie obrażać. Był złośliwy, a ja mu powiedziałam, że nie będę tego tolerować. Jak to potem ujął 'zmień śpiewkę, bo ten scenariusz już nam'. Zablokowałam go bez słowa, zastanawiam się, czy z grzeczności powinnam mu napisać, że to definitywny koniec, czy po prostu tak to zostawić i blokadę jako prezent wigilijny potraktować.

Wierzę w wzajemność. Okaż mu dokładnie tyle kurtuazji ile sama otrzymałaś.

Gość bella

Proponuję nic nie pisać bo tylko wdacie się w niepotrzebną dyskusję i będziesz miała zniszczony wieczór. 

Gość Gość

Dzięki, ja nie potrafię tak jak on, ale chyba nie mam wyboru. Póki co narazie dalej trzymam go zablokowanego i pieprzyć to 😄 chociaż brakuje mi kogoś do pogadania w święta... 

Gość kobiety to szmaty
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ojeja straszne, na pewno sie przejął, jak nie ty to inna, myslisz ze jestes wyjatkowa hahahaha, idz sie popłacz tępa frajerko i kup se kota do zwiazku hahaha