Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3456

Beznadziejna ta nowa kafeteria

Polecane posty

Gość 3456

wpisywanie kodow bezpieczenstwa, nicku jakby nie moglo byc goscia i ogolny wyglad strony to porażka.

Myślę, że nadal jest tu zbyt dużo zyebów i każda inicjatywa służąca zmniejszeniau rzeki fekaliów, którą produkują jest na plus. Myślę że gościa nie powinno być w ogóle. Łatwiej by było odstrzelić durnia ciągle podbijającego topiki o analu. 

Kafeteria po zmianach stała się li tylko kloaką. Wcześniej była odbytem szatana.

Gość A jeśli jestem robotem

Zgadzam sie. Wszystko jest malo przejrzyste nie wiem jak odnalezc inne strony, kiedyś proste to bylo. Interfejs do bani, nazwa i weryfikacja również. Szkoda, ale moz3 dzięki temu oducze sie korzystania z kafe, siedziałam tu od 2009, teraz wchodze raz na trzy dni albo rzadziej (kiedys w latach 2009 - 2014 potrafilam siedziec po 15h tutaj) 

Gość Anna

Dla mnie może być cała ta fizyczna zmiana. Natomiast ludzie... nie do opisania. Degeneraci nie mający nic do powiedzenia. Na jednej dłoni można wyliczyć ilu zostało, no na dwóch. A może z 7 / 10 osób maksymalnie, które mają coś tam do przekazania. Jednym słowem dzisiejsza młodzież jest okropna! Bez polotu, bez finezji, bez smaku, bez treści, bezpłciowa.