Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnamamaAga

Święta zakończone dziecko w szpitalu

Polecane posty

Gość Monika
12 minut temu, Gość Karaluchyy napisał:

Co ty ja tak bronisz?poza tym uszkodzenie śledziony to nie jest aż taki bol,wiesz w ogóle jak to się leczy?Chyba nie!!! Miałam pęknięta jako kilkukatka i żyje!!!Nic dzieciakowi nie będzie a autorka widać ze jest histeryczka dzieciakowi normalny ojciec co by dyscyplinę trzymał się przyda a nie histeryczna mamusia 

Twoim celem jest zdenerowanie matki bedacej w szpitalu,wiec kazdy normalny czlowiek bedzie Cie ignorowal. Wybacz,ale nie mam czasu na odpowiadanie Ci wiecej.

Do Autorki: ciezko jest doroslemu wytrzymac bezruchu a co dopiero 3 letniemu dziecku. To bedzie ciezki czas dla Was. Trzymaj sie jakos i pamietaj,zeby nie wdawac sie w dyskusje z idiotami (od dyscypliny) tylko ich ignorowac,to wazne. Teraz potrzebujecie spokoju.

Trzymam kciuki i bede obserwowac co u Was jak bedziesz miala czas napisac.

Spokojnej nocy :)

Powiedz corci,ze jest bardzo dzielna :)

Gość Kola

Płakać mi się chce że radość z wypadu na sanki skończyła się takim cierpieniem dla dziecka 😞 Ona ma dopiero 3 latka a nie 13-to do tych co tak najeżdżają i obrażają.Jakby to było ich dziecko to też by przeżywały.

Gość Karaluchyy
8 minut temu, Gość Monika napisał:

Twoim celem jest zdenerowanie matki bedacej w szpitalu,wiec kazdy normalny czlowiek bedzie Cie ignorowal. Wybacz,ale nie mam czasu na odpowiadanie Ci wiecej.

Do Autorki: ciezko jest doroslemu wytrzymac bezruchu a co dopiero 3 letniemu dziecku. To bedzie ciezki czas dla Was. Trzymaj sie jakos i pamietaj,zeby nie wdawac sie w dyskusje z idiotami (od dyscypliny) tylko ich ignorowac,to wazne. Teraz potrzebujecie spokoju.

Trzymam kciuki i bede obserwowac co u Was jak bedziesz miala czas napisac.

Spokojnej nocy :)

Powiedz corci,ze jest bardzo dzielna :)

Ja rozumiem jakby dzieciakowi działa się prawdziwa krzywda naprawdę by ja bolało to ok ale w tym przypadku nie uwierzę!!Dziecko jest w szpitalu,W SZPITALU pod opieka dostaje leki przeciwbólowe i przeciwgorączkowe pewnie tez to co ja boli????chyba głowa...szkoda dzieciaka ze ma taka rozhisteryzowana matkę nic dobrego z tego dziecka nie będzie 

Gość Gugu

Jeżeli chodzi o śledzionę to koleżanki syn też miał uraz jako kilkulatek a potem ciągnął się za nim stan zapalny śledziony,kilka razy był w szpitalu i miał usuwaną śledzionę,koleżanka miała jakiego zasiłek pielęgnacyjny.Takze to wszystko zależy od organizmu.

Gość Sasa87

Argument, że kiedyś dzieci zostawaly same w szpitalach jest kiepski. Ja będąc 6 letnim dzieckiem też bylam w szpitalu bez rodziców, bo leżałamw zakaznym a tam były jedynie odwiedziny przez szybę. Pamiętam to dokładnie do dziś. Przez cały pobyt zanosilam się płaczem, bo było mi smutno, źle, chciałam do mamy i taty się przytulić. Pielęgniarki ciągle krzyczaly po dzieciach, ehh szkoda sobie nawet tego przypominać. Po powrocie do domu stałam się bardzo lekliwym dzieckiem, bo bałam się znowu rozdzielenia. Czy ktoś z Was chciałby coś takiego zafundować swojemu dziecku, skoro piszecie że to przesada że mama z nim zostaje?

Gość Asia
8 godzin temu, Gość Karaluchyy napisał:

Ja rozumiem jakby dzieciakowi działa się prawdziwa krzywda naprawdę by ja bolało to ok ale w tym przypadku nie uwierzę!!Dziecko jest w szpitalu,W SZPITALU pod opieka dostaje leki przeciwbólowe i przeciwgorączkowe pewnie tez to co ja boli????chyba głowa...szkoda dzieciaka ze ma taka rozhisteryzowana matkę nic dobrego z tego dziecka nie będzie 

Za to jak będzie dzieciak miał takiego troskliwego tatusia to widać właśnie jak bardzo tatuś dba o córkę. Wypadek zdarzyć się mógł ale szanowny tatuś niech zapierdala w szpitalu skoro nie potrafi 3-latki upilnować.

Gość Gość

Zostaw dziecko z chlopem to ci zwróci z rozlupana czaszka... 

Gość Aaa

Hej autorko i jak się.miewacie?

Gość SmutnamamaAga

Hej dziewczyny. U nas trochę lepiej,gorączka spadła,mała jest już trochę mniej obolała.Z tym,ze niestety musi leżeć i tu jest problem,coraz ciężej ja przytrzymać w łóżku.Lekarz mówi,ze jeszcze trochę poleży,chociaż nie określa ile.

Gość Gosc gosc gosc

Autorko współczuje.Jesli chodzi o uszkodzona śledzionę to możecie nawet i 2-3 tygodnie leżeć,zależy jaki stopień uszkodzenia jest. Niech mała nie wstaje nawet do wc,niech załatwia się do basenu,to dla jej dobra. Dużo siły i cierpliwości życzę.

Gość SmutnamamaAga
Dnia 28.12.2018 o 21:55, Gość Gosc gosc gosc napisał:

Autorko współczuje.Jesli chodzi o uszkodzona śledzionę to możecie nawet i 2-3 tygodnie leżeć,zależy jaki stopień uszkodzenia jest. Niech mała nie wstaje nawet do wc,niech załatwia się do basenu,to dla jej dobra. Dużo siły i cierpliwości życzę.

Hej,mam nadzieje,ze tak długo nas nie będą trzymać,tym bardziej,ze wyniki się poprawiaja.Jesli chodzi o wstawanie do toalety,to nie ma przeciwwskazań,lekarz powiedział,ze ma się bardzo oszczędzać,ale nie musi leżeć non stop w bezruchu.Moja trzylatke bardzo ciężko utrzymać w jednym miejscu,niestety dużo „przytrzymuje” ją bajkami na tablecie.Wszystko zmierza ku lepszemu,jest jeszcze bardzo obolała,ale mam nadzieje,że najgorsze już za nami.Dziekuje za wszystkie słowa wsparcia,rady.Pozdrawiam,Aga.

Gość Gosc

Smutna mamo co tam u Ciebie?

Gość SmutnamamaAga

Hej,

u nas już dużo lepiej,jesteśmy już w domu.Wszystko się goi,mała ma się oszczędzać,ale już po niej choroby nie widać,lata jak latała :)

Gość Gosc 786

Twoj ex chociaż dziecko odwiedził w szpitalu czy komoletnie olal?