Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XzmijaX

Plamienie. Ciąża? PILNIE!!!! Niepełnoletność

Polecane posty

Mam 16 lat, lekko ponad dwa tygodnie temu razem z chłopakiem masturbowaliśmy się i próbowaliśmy analu. Wytrysnął, ale raczej nie na narządy płciowe (moje) na wszelki wytarłam się chusteczką. Na następny dzień strasznie mnie swędziało, nie piecze ale swędzi, tydzień przeczekałam bo byłam w internacie. Później zastosowalam clotrimazolum. Lekka poprawa po tygodniu, ale dzisiaj znowu gorzej! Miałam przez kilka dni taką brązowawą wydzielinę, od wczoraj(powinnam mieć okres spóźnia się 2 dni) Jest taki różowy śluz, swędzi dalej nawet chyba mam ranki. W czwartek albo piątek będę u ginekologa. Boje się że to ciąża (czy jest to możliwe czy to raczej infekcja?) Jestem po antybiotykoterapii (wrzody żołądka) 

Gość Mmmm

Zdecydowanie masz infekcje ale jeśli okres się spóźnia to może być tez ciąża. To ze wytarłas chusteczka to nic nie pomaga, najlepiej zrob test ciążowy i będziesz wiedziała zanim pójdziesz do ginekologa. Powodzenia 

3 minuty temu, Gość Mmmm napisał:

Zdecydowanie masz infekcje ale jeśli okres się spóźnia to może być tez ciąża. To ze wytarłas chusteczka to nic nie pomaga, najlepiej zrob test ciążowy i będziesz wiedziała zanim pójdziesz do ginekologa. Powodzenia 

Nie zdąże już go kupić... Ginekolog zauważy to, że jestem w ciąży? (2, zaraz 3 tc to by był) 

Gość Mmmm

Ogólnie nie ma co się stresować na zapas bo okres może się spóźniać z wielu powodów, infekcja może być jednym z nich. Test rozwialby twoje wątpliwości wiec jak masz dostęp do apteki to leć i będziesz miała pewność, do piątku jeszcze sporo czasu. Niestety jeśli jesteś w ciąży to ginekolog to na pewno zauważy i będzie musiał tez poinformować twoich rodzic ze względu na twój wiek. Z drugiej strony to lepiej wiedzieć wcześniej i się przygotować na to co będzie bo już tego nie odwrócisz.

1 minutę temu, Gość Mmmm napisał:

Ogólnie nie ma co się stresować na zapas bo okres może się spóźniać z wielu powodów, infekcja może być jednym z nich. Test rozwialby twoje wątpliwości wiec jak masz dostęp do apteki to leć i będziesz miała pewność, do piątku jeszcze sporo czasu. Niestety jeśli jesteś w ciąży to ginekolog to na pewno zauważy i będzie musiał tez poinformować twoich rodzic ze względu na twój wiek. Z drugiej strony to lepiej wiedzieć wcześniej i się przygotować na to co będzie bo już tego nie odwrócisz.

A ta różowa wydzielina ? Jakby śluz z domieszla okresu. To przypadkiem nie jest głowny objaw ciąży? Już prędzej się zabije niż rodzicom o tym powiem bo i tak oni by mnie zamordowali 

Nie koniecznie, ta wydzielina to może być spowodowana stanem zapalnym ale ciezko cokolwiek stwierdzić bez badania 

Gość Mala syrenka

Oj dziewczyno, skoro wg ciebie glownym objawem ciazy jest rozowa wydzielina, to nie mam pytan. Doksztalc sie troche, a moze poczekaj z aktywnoscia, bo z taka wiedza, to zaraz wpadka murowana.

Przed chwilą, Gość Mala syrenka napisał:

Oj dziewczyno, skoro wg ciebie glownym objawem ciazy jest rozowa wydzielina, to nie mam pytan. Doksztalc sie troche, a moze poczekaj z aktywnoscia, bo z taka wiedza, to zaraz wpadka murowana.

Seksu uprawiać nie zamierzam, chciałabym tabletki i postaram się je załatwić chociażby dlatego, że mam mocne bóle miesiączkowe, bardzo mocne i kilka dni jestem wówczas uziemiona w łóżku. Martwie się na zapas niestety, Zanim mnie zbadano pod kątem wrzodów to sobie raka wmawiałam :P 

4 minuty temu, Ggggg napisał:

Nie koniecznie, ta wydzielina to może być spowodowana stanem zapalnym ale ciezko cokolwiek stwierdzić bez badania 

Zanim stała się różowa była brunatna, taka bordowa, a wcześniej żołtawo-kremowa. Lekarz mi przepisał Nystatyne Teve i Iladian, cały czas kazał brać clotrimazol a jak nie przejdzie to do ginekologa... Nie przechodzi to swędzenie... Ta różowa wydzielina bardzo mnie martwi, chyba mam ranki, ale wątpie że to z tych ranek :/ 

16 minut temu, XzmijaX napisał:

Zanim stała się różowa była brunatna, taka bordowa, a wcześniej żołtawo-kremowa. Lekarz mi przepisał Nystatyne Teve i Iladian, cały czas kazał brać clotrimazol a jak nie przejdzie to do ginekologa... Nie przechodzi to swędzenie... Ta różowa wydzielina bardzo mnie martwi, chyba mam ranki, ale wątpie że to z tych ranek :/ 

Różne są infekcje, najwyraźniej nie trafił z lekiem. Poczekaj aż cię zbada i da odpowiednie leki. 

Gość Gość

Polecam udać się do lekarza i nie martwić się na zapas, poza tym polecam też zapoznać się z portalem naturalnaplodnosc, może znajdziesz tam coś przydatnego ;)