Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedno i drugie

Realia a wyobraźnia

Polecane posty

Gość jedno i drugie

jest coś jak wyobrażenie sobie czegoś a potem realia tego, czyli coś kompletnie zwyczajne, ale wyobraźnia zawsze ponosi

Gość ooop

i tak bedzie fajnie 🙂

Gość wyobraźnia fatalna

gòwno prawda, bo w rzeczywistości czar wyobraźni pryska i zostaje jedyne zwyczajność i codzienność

Gość gość

Ja niedawno miałam takie zderzenie dwóch światów. Zakochałam się w facecie. Wyobraźnia o nim doprowadzała mnie do szaleństwa. Idealizowałam go pod każdym względem. Wyobrażałam sobie dotyk jego ust, dłoni, wspólny seks. Coś niezwykłego! A wystarczyło, że się z nim przespałam jeden raz i cały urok zniknął. Nie było we mnie nic, żadnych uczuć, namiętności, pożądania, emocji....pustka i obojętność. Pierwszy raz przeżyłam taką sytuację. Do dnia dzisiejszego mnie to dziwi. Myślałam, że jest moją miłością, a tu taka niespodzianka. Jestem zawiedziona moją wyobraźnią!

Gość Sen
1 godzinę temu, Gość wyobraźnia fatalna napisał:

gòwno prawda, bo w rzeczywistości czar wyobraźni pryska i zostaje jedyne zwyczajność i codzienność

Codzienność też może być fajna. 🙂

Gość Gość H

A pewnie,że może być fajna.Natomiast takie fantazje np. o kimś z nieco innego świata,z wyobraźni najczęściej się nie spełniają jak np.moje o Honoracie .

Gość Gość 01
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Ja niedawno miałam takie zderzenie dwóch światów. Zakochałam się w facecie. Wyobraźnia o nim doprowadzała mnie do szaleństwa. Idealizowałam go pod każdym względem. Wyobrażałam sobie dotyk jego ust, dłoni, wspólny seks. Coś niezwykłego! A wystarczyło, że się z nim przespałam jeden raz i cały urok zniknął. Nie było we mnie nic, żadnych uczuć, namiętności, pożądania, emocji....pustka i obojętność. Pierwszy raz przeżyłam taką sytuację. Do dnia dzisiejszego mnie to dziwi. Myślałam, że jest moją miłością, a tu taka niespodzianka. Jestem zawiedziona moją wyobraźnią!

Dobrze gada polać jej 🙂 najnajgorsze co może być to sobie coś lub kogoś wyidealizować a potem wielki zawód lub rozczarowanie .

Gość wy rozczarowane
19 godzin temu, Gość gość napisał:

nie tylko ty jedna, jest was miliony i nie tylko porażka w związkach was dogania

Gość św mikołaj
19 godzin temu, Gość Sen napisał:

Codzienność też może być fajna. 🙂

może być, ale dla większości pustych bab które żyją fantazją z TV zderzenie z rzeczywistością to brutalne odkrycie, podobne do zdemaskowania mikołaja

Gość kosmos z hollywood

kobiecy umysł myśli że to co widzą w TV to realia

Gość Upośle

Ty to jesteś upośledzony mocno.

Gość Sen
1 godzinę temu, Gość kosmos z hollywood napisał:

kobiecy umysł myśli że to co widzą w TV to realia

Nie sądzę, że wszystkie... 

Gość realna fikcja
17 godzin temu, Gość Sen napisał:

Nie sądzę, że wszystkie... 

grubo ponad 90% myśli że TV to realia, ich mózg jest bardziej prymitwny niż mózg facetów nie potrafi rozróżnić

Gość Gosc.

Najpierw trzeba sobie wybaczyć  by móc innym przebaczyć.

Gość żabki babki

kobiecy umysł jest bliżej reptaliańskiego, a żaba jak widzi muche w TV to myśli że to prawdziwa mucha, tyle

Gość Gosc
6 minut temu, Gość żabki babki napisał:

kobiecy umysł jest bliżej reptaliańskiego, a żaba jak widzi muche w TV to myśli że to prawdziwa mucha, tyle

A facet jak widzi przerobionego plastika to myśli,  że tak wygląda kobieta naprawdę .

Gość Gosc
7 minut temu, Gość żabki babki napisał:

Bo to prawdziwa much , o co ci chodzi .Ktoś złapał za kamerę i nakręcił prawdziwa latająca muchę.  

Gość blb
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

A facet jak widzi przerobionego plastika to myśli,  że tak wygląda kobieta naprawdę .

zyje, posila sie, wydala, zarabia na siebie. a to ze wiekszosc tak nie wyglada to nie znaczy, ze nie powinny starac sie byc jak najblizsze a nie oddalone od idealu, zeby mowic o sobie "atrakcyjna, ladna jestem" i dziwic sie, ze takiej przecietniaczce o zbyt wysokim mniemaniu o sobie, malo kto chce poswiecac uwage.