Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Ile według was trzeba zarabiać, żeby starczyło na wszystkie potrzeby?

Polecane posty

Gość Gość

Żeby spokojnie można bez liczenia wydatków żyć normalnie i zawsze starczyło, łącznie z losowymi sytuacjami jak remont, drogi zabieg u dentysty czy lekarz, ale bez fanaberii typu kupienie sobie torebki za 2500, jadania w restauracjach po 500 złotych za danie itp.

Gość gosc

7500 zl netto mowie o jednej osobie wynajhmujacej mieszkanie

Gość xxx

Zarabiam 4 tyś na rękę, mam własne mieszkanie, nie mam auta . Te 4 tyś wystarczyłoby mi na spokojne zycie  w stylu opłaty, jedzenie, wyjście ze znajomymi, jakiś ciuch , kosmetyczka, gdybym nie musiała też jakiejś kwoty odłozyć na wszelki wypadek z tego. Tak dla własnego spokoju i wygody chciałabym zarabiać jakieś 6 tyś, wtedy mogłabym 2 tyś co miesiac odłożyć z pensji a za resztę wygodnie żyć.

Gość Zota

6 tysi na miesiąc by mi wystarczyło a tysiaka miesięcznie bym odkładała.

Gość xxx
3 minuty temu, Mirek Fajfus napisał:

ciekawe kaleko jak ty zarabiasz jak z domu całe dnie nie wychodzisz ...

a znasz mnie przegrywie, czy jak, bo ja normalnie pracuje na etacie  i do tego jeszcze dorabiam na zleceniu, więc raczej poza świętami  i weekendem mnie tu nie ma

Gość xxx
7 minut temu, Mirek Fajfus napisał:

chałupnictwo to ten twój etat kaleko ...

ty nawet tego nie masz, a sądząc po tym jak siebie nazwałeś to musisz być niewykle przegrany

Gość xxx

zresztą po co wypowiadasz się w temacie dla tych, którzy mają jakieś życie, pieniądze i pracę. Przecież to obce dla ciebie tematy

Gość gosc

Ja zarabiam (jako singielka) w zależności od premii 3,8-7,5 tys. Starcza mi na wszystko, od czasu do czasu na taką fanaberię typu droższa torebka też. Z tym że ja już mam własne mieszkanie, więc nie muszę ładować kasy w wynajem czy kredyt. Sporo oszczędzam. Mieszkam w Poznaniu.

Myślę, że zarobki miesięczne rzędu 4,5 tys. by mi wystarczyły na to, co chcę

Gość xxx
1 minutę temu, Mirek Fajfus napisał:

nie jestem prrzegrany

mam piękna dziewczyne i prace w IT 

jasne, świetne tabletki teraz ci lekarz przepisał 🙂

Gość GOŚĆ

spadaj fajfus, nikt ciebie tu nie chce. ani twojego zaśmiecania. nazakładałeś kilka tematów to ich pilnuj

Gość Gość
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Ja zarabiam (jako singielka) w zależności od premii 3,8-7,5 tys. Starcza mi na wszystko, od czasu do czasu na taką fanaberię typu droższa torebka też. Z tym że ja już mam własne mieszkanie, więc nie muszę ładować kasy w wynajem czy kredyt. Sporo oszczędzam. Mieszkam w Poznaniu.

Myślę, że zarobki miesięczne rzędu 4,5 tys. by mi wystarczyły na to, co chcę

Czyli masz wymagania z doopy albo jesteś szpetną skoro jesteś singielka. Pewnie myślisz że ze swoimi zarobkami zasługujesz na milionera, a teraz dajesz w międzyczasie na prawo i lewo 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czyli masz wymagania z doopy albo jesteś szpetną skoro jesteś singielka. Pewnie myślisz że ze swoimi zarobkami zasługujesz na milionera, a teraz dajesz w międzyczasie na prawo i lewo 

no bo oczywiśćie ma z litośći brać byle co takie jak ty i jeszcze się cieszyć, ze  mam mozliwość potrzymania  beznadziejnego pod kazdym względem frajera w domu i dania mu  obiadu pod ryj?

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

i nawet seksu jej zazdrośćisz frajerze

Gość gosc
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Moim i nie tylko moim zdaniem jestem ładną kobietą, a męża nie szukam, zawsze wolałam luźne relacje. I w nosie mam, jak to sobie wartościujesz :) Można dawać np. tylko na prawo :P

Gość Gość

Czyli puszczalska, latwa i zużyta dziffka, tyle w temacie 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czyli puszczalska, latwa i zużyta dziffka, tyle w temacie 

ale jakże ciebie to dotknęło, patrz nawet dla takich jesteś zerem 🙂

Gość gosc

"tyle w temacie", albo "proste"

- 2 najbardziej charakterystyczne zakończenia wypowiedzi wskazujące na to, że autor nie jest w stanie sobie sam celnie spuentować zdania ;)

Gość gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

"tyle w temacie", albo "proste"

- 2 najbardziej charakterystyczne zakończenia wypowiedzi wskazujące na to, że autor nie jest w stanie sobie sam celnie spuentować zdania 😉

a czego lepszego spodziewać się po przegrywie z babskiego forum, jakby miał jakiekolwiek zalety  to nie musiałby kobiet wyzywać za to , ze inni maja seks a on nigdy nie. Inni jakoś zycie przezyją , lepiej, gorzej, a on do śmierci bedzie wylewał żale  na forach, coraz bardziej zgorzkniały i wulgarny

Gość GOŚĆ

to prawda, zeby baba wyglądała jak milion dolarów, zrobione cyce co nigdy nie zwisaja, wiecznie młoda, szpileczki, koroneczki, ciało jak u nastki, a jednocześnie siedziała w domu i nie wydawała kasy na nic i dokładała sie ze swoich, których siedząc w domu nie ma. No i zeby  to dbanie o siebie jej czasu nie zajmowało

Gość GOŚĆ
1 minutę temu, agatkaczepkowicz napisał:

Dokładnie piszą że chcą skromna dziewczynę a kasę wydają tylko na zrobione suki frajerzy a na nie zrobione (ja), wypisują zapraszają na jakieś obiady szmaty pierdolone 

skromną , bo chcą tanią kuchtę w domu, co jak mamusia gacie obsrane upierze, śmierdzace skarpety pozbiera, ćreć da i za to zadowoli sie  zdechłym kwiatkiem na dzień kobiet ai to  jak sie dziadowi przypomnie. A trzepać sobie będa pod zrobione  za grubą kasę suki i o takich marzyc

Gość Gość

Co najmniej 8 tys netto 

z 10 tys na rękę

żeby utrzymać mieszkanie i samochód, działkę i 2 koty, no i siebie

to tego lekarz, wakacje, naprawy

myślę, że z 10 tys by mi wystarczyło