Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieobeznana

Pytanie do dziewczyn ktore miały romans

Polecane posty

Gość Nieobeznana

Dziewczyny, od 2,5 miesiąca jestem w nowej pracy w ktorej poznałam JEGO. Starszy 20 lat, moj przełożony. Od poaczatku wydawalo mi sie, ze traktuje mnie inaczej. Powiedział ze pozyczy mi pewna rzecz potrzebna do projektu, prosił mnie czasem żebym przyszła do niego dodatkowo z projektem, ktory juz właściwie skończyłam... i za każdym razem on właściwie nie wie co ma powiedziec, gdy do niego przychodzę. Dwa razy narzucił mi sie z pomocą, raz nawet został po godzinach pracy. Gdy ze mna rozmawia patrzy mi sie ciagle głęboko w oczy, widze tez ze często sie na mnie patrzy ukradkiem. Da sie odczuć, ze jestem wyróżniania na tle pracowników. Poza tym od jakichś 2 tygodni zaczal ze mna flirtować, bardzo dobrze sie ze sobą bawimy, duzo sie śmiejemy. Atmosfera jest czasem tak gęsta, ze mam wrażenie ze albo on albo ja jego pocałuje.On w sumie mega mi sie spodobał i chyba sie troche zauroczyłem. Wiem, ze to ni na miejscu i nieprofesjonalne, ale mam nadzieje ze wyjdzie z tego cos wiecej.czy tez miałyście takie sytuacje? Jesli tak, to ile czekalyscie na jakaś propozycje spotkania? 

Gość Gosc

Najważniejsze pytanie czy jest wolny czy raczej szuka kochanki żeby się zabawić 

Gość Bladabicz

20 lat roznicy? Ewidentnie kryzys wieku średniego.  Pobawi sie i w tylek kopnie. Na co ci stary dziad 

Pachnie na odległość facetem szukającym zabawy na boku. 😉

Idę o zakład, że jest zajęty, a autorka to kolejna naiwna gąska. 😄

Gość Nieobeznana

Kurczę dziewczyny, obrączki nie nosi :( a jest taki fajny! Chciałabym sie z nim umówić. A ta roznica wieku zupełnie mi nie przeszkadza 

Gość Nieobeznana

Myślicie, ze chodzi tylko o numerek na boku? :/

Gość gość
15 minut temu, Gość Nieobeznana napisał:

Dziewczyny, od 2,5 miesiąca jestem w nowej pracy w ktorej poznałam JEGO. Starszy 20 lat, moj przełożony. Od poaczatku wydawalo mi sie, ze traktuje mnie inaczej. Powiedział ze pozyczy mi pewna rzecz potrzebna do projektu, prosił mnie czasem żebym przyszła do niego dodatkowo z projektem, ktory juz właściwie skończyłam... i za każdym razem on właściwie nie wie co ma powiedziec, gdy do niego przychodzę. Dwa razy narzucił mi sie z pomocą, raz nawet został po godzinach pracy. Gdy ze mna rozmawia patrzy mi sie ciagle głęboko w oczy, widze tez ze często sie na mnie patrzy ukradkiem. Da sie odczuć, ze jestem wyróżniania na tle pracowników. Poza tym od jakichś 2 tygodni zaczal ze mna flirtować, bardzo dobrze sie ze sobą bawimy, duzo sie śmiejemy. Atmosfera jest czasem tak gęsta, ze mam wrażenie ze albo on albo ja jego pocałuje.On w sumie mega mi sie spodobał i chyba sie troche zauroczyłem. Wiem, ze to ni na miejscu i nieprofesjonalne, ale mam nadzieje ze wyjdzie z tego cos wiecej.czy tez miałyście takie sytuacje? Jesli tak, to ile czekalyscie na jakaś propozycje spotkania? 

Piszesz że się zauroczyłeś, hm to niby on też pedał?

Gość Gość

Ten mój obrączki też nie nosił. Na szczęście się opamiętałam i do seksu nie doszło. 

Gość Nieobeznana

poza tym zawsze jak mowię cos niezwiązanego z praca, a na przykład moimi zainteresowaniami on wydaje sie byc podekscytowany, wypytuje o to... da sie az tak udawać tylko po to zeby zaciągnąć do łóżka? Juz jestem totalnie skolowana. Skoro tak zwleka z jakimś zaproszeniem, to moze faktycznie jest cos na rzeczy, jakiś „problem”-czyli na przykład żona :/

4 minuty temu, Gość Nieobeznana napisał:

Myślicie, ze chodzi tylko o numerek na boku? 😕

Myślę, że jest to wysoce prawdopodobne u faceta aż 20 lat starszego, a ponadto będącego twoim przełożonym, aczkolwiek niczego nie można wykluczyć. Po prostu jak się dasz mu uwieść, to nie licz z góry, że będzie z tego coś więcej, OK? Tak będzie rozsądniej i będzie mniej tematów kobiet ze złamanym sercem na kafeterii 😉 

Gość romans

ten od mojego romansu nosił a jak wpadł jak sliwka to przestał nosić 

Gość Nieobeznana

poza tym mam ogromne powodzenie u mężczyzn, ciagle jakiś chce sie ze mna umówić, ale niestety żaden mi sie nie podoba, nie mam z nimi o czym rozmawiać. A niestety moj szef mi sie podoba i można z nim pogadać i stad tez problem, bo jakos nie potrafię sobie go wybić z głowy. Każdego napotkanego faceta porównuje z nim :/

Gość Nieobeznana

Dziewczynki, Dziekuje za sesowne odpowiedzi. Moze faktycznie powinnam podejść do niego z większym dystansem. Ale ciagle sie łudzę ze mkze nie chodzi o lozko, bo gdyby chciał mnie przelecieć, to chyba podchody nie trwałyby az tyle? 

Gość Gość

Gość podbija sobie ego flirtami z małolatą a Ty juz napalona 😄Ogarnij się. I to jeszcze przełożony. Jak można być tak naiwnym. Chcesz stracić pracę? 

Gość baba

w kontaktach damsko męskich chodzi tylko o łóżko, lub z waszej strony o rozpłód, jest jeszcze miłość ale to dla wybranych, interesowność rządzi u waszej płci

Gość Nieobeznana

Dlaczego miałabym stracić prace? 

Gość gosc

hahahah, jaki romans autorko? facet sobie tylko flirtuje, nie robi nic poza tym, niezły musi mieć z ciebie ubaw jak widzi jak się do niego ślinisz, boże i to jeszcze do szefa.. wstyd 🙂

Gość Nieobeznana

Nie ślinie sie, jestem zwyczajnie miła. Poza tym nie wiem skąd tyle agresji w moja stronę. Po prostu facet mi sie podoba. Czy jest w tym cos złego? Nie jestem jakaś ladacznica, która swieci tyłkiem i puszcza mu oczko, zeby ktos pisał ze sie do niego „ślinie”.

Gość Ana

Ja duzo mialbym do napisania Ze wzgledu na duze doswiadczenie Po zachwaniu Pana powiedzialabym Ci jakie jego intencje sie za malo tego Po drugie nie mam ochoty na komentarze. 

Pozdr.ania

Gość Nieobeznana

Ana, moze jednak podzielisz sie swoją opinia?

Gość Gość

facet sobie wzmacnia ego bo widzi że młoda siksa na niego leci a ta już widzi poważny związek, dobre 

Gość Gość

Najpierw sprawdź czy jest wolny. Jeśli tak to czemu nie? Tylko licz się z tym że z pracą możesz się pożegnać bo życia raczej nie będziesz miała gdy się inni dowiedzą. 

Gość Gość

Daj sobie spokój. Po pierwsze nie widać nic, kompletnie nic w jego zachowaniu co świadczyłoby jakiekolwiek poważne intencje wobec Ciebie. Po drugie to Twój szef więc daruj sobie tę niby gęstą atmosferę bo to żenujące jest. Praca to nie miejsce na to. 

Gość panna

nie rozumiem po ci stary pomarszczony zwis, brakuje młodych?

Gość Ana

Daj na Luz sobie

Gość Ana

Nie chce Ci oddpowiadac na Tym Portalu..przeciez czujesz Hejt

Gość Nieobeznana

no wlasnie widze ogromny hejt, tylko nie wiem czym jest spowodowany, biorąc pod uwage ze nic złego nie robie. Pytam tylko o to co myślicie o intencjach tego faceta i czy wykona jakiś krok wg was.

Gość panna

Wykona bo zawsze młoda dziewczyna jest atrakcyjna dla starych ruchaczy

Gość Ana

Tak bedzie wykonywal kroki w Twoją strone a Tobie sie to podoba, moze i dojdzie do wiecej ale Po tym bedzie ciezko...nie wierze w jego intencje, ze sa szczere, nie wchodz to.

Gość Nieobeznana

Ana, moge gdzieś infziej z Tobą pogadać?