Gość vivi Napisano Grudzień 27, 2018 Jestem w pierwszej klasie gimnazjum i na początku nikogo nie znałam. Później taka jedna dziewczyna w klasie ze swoimi koleżaneczkami zaczęła mnie obgadywać. Wszyscy się już ze mnie śmieją bo ona rozpowiada o mnie nieprawdziwe historie. Co ja mam zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Październik 1, 2022 no nie wiem. musisz to naprawić, wszystkich przeprosić za swoje niewłasciwe zachowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Małgośka# 286 Napisano Październik 1, 2022 Po co odgrzebywać tak stary temat? Zwłaszcza, że ktoś jest gościem i nie dostanie powiadomienia ? Poza tym...zdaje się, że koleżanka ma już po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Październik 3, 2022 A do tego odpowiedź by nie pomogła bo za co ma przepraszać za to że ją ktoś obgadywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach