Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzoń

ILU CIE JUŻ MIAŁO?

Polecane posty

Gość bella
1 godzinę temu, Piaskun napisał:

Tempus fugit. Rzadko podróżuje komunikacją, ale czasem się zdarza. Czasem również słyszę rozmowy małolat. Nie żebym podsłuchiwał, ciężko tego nie słyszeć. No i jeszcze fora na internecie. Na ile by to nie było reprezentatywne.

Mnie się wydaje, że małolaty między sobą po prostu się popisują a w rzeczywistości pewnie mało która faktycznie zalicza facetów i w duchu pewnie boją się tego pierwszego razu (może oprócz tych mocno zdegenerowanych małolatek). :)

Pamiętam siebie sprzed 9-10 lat, te tematy mnie już trochę interesowały, interesowali mnie chłopcy ale jeszcze się bałam, nie chciałam niczego z nikim robić. To zresztą dobrze, bo jak sobie pomyślę o swoich małoletnich wyborach, obiektach moich westchnień , to mi aż smutno co ja wtedy miałam w głowie :P

Wiem. Laska z klasy ze średniej, którą rodzice trzymali na krótkiej smyczy chcąc z niej zrobić księżniczkę, w trakcie studiów co dyskoteka sprowadzała sobie nowego chłopaka.

Ja też się napatrzyłam, uwierz. Mogłabym pisać opowiadania :)

No ba jak naczelny bajerant kafeterii muszę mieć jakieś rozeznanie i rankingi. Spoko, jesteś w pierwszej dziesiątce 😉😛

W pierwszej dziesiątce miłych?

Czy w pierwszej dziesiątce mało zabawnych :)

46 minut temu, Gość bella napisał:

Mnie się wydaje, że małolaty między sobą po prostu się popisują a w rzeczywistości pewnie mało która faktycznie zalicza facetów i w duchu pewnie boją się tego pierwszego razu (może oprócz tych mocno zdegenerowanych małolatek). :)

Pamiętam siebie sprzed 9-10 lat, te tematy mnie już trochę interesowały, interesowali mnie chłopcy ale jeszcze się bałam, nie chciałam niczego z nikim robić.

Ja akurat z tych co unikają kłamstwa (chyba, ze jest zabawne). Możliwe więc, że sądzenie ludzi po sobie wpływa na moją niekorzyść.

Może i jest tak jako i mówisz. Aczkolwiek mam niejakie wątpliwości, kilka lat temu nazad spotykałem się z dziewczęciem z klasy maturalnej. Obserwowanie jej znajomych pokazało mi, że bynajmniej nie panuje tam taka  niewinność jako Ci się wydaje.  

Cytat

To zresztą dobrze, bo jak sobie pomyślę o swoich małoletnich wyborach, obiektach moich westchnień , to mi aż smutno co ja wtedy miałam w głowie :P

Ja akurat w tych latach durzyłem w ździreksie którego opisałem wyżej. Bez większych sukcesów. JAk się dowiedziałem jak laska się prowadzi to niesmak był tak ogromny, że miałem ochotę zrobić sobie płukankę z domestosu na uczuciach.

Cytat

W pierwszej dziesiątce miłych?

A i owszem

Cytat

Czy w pierwszej dziesiątce mało zabawnych :)

Cóż, tutaj jest akurat wiele osób, które cię wyprzedzają.

Ale spoko. Myślę, że zacznę rozpisywać laski w ramach punktów w układzie współrzędnych.

1 godzinę temu, Gość Kobietka napisał:

Nom i masz nawet swoje psychofanki 🙂Niebo nie zna wściekłości takiej, jak miłość w nienawiść zmieniona, ni piekło nie zna furii takiej jak kobieta wzgardzona.

W życiu mężczyzny są 3 etapy
1) kocha wszystkie kobiety
2) kocha tylko tę jedną
3) kocha wszystkie kobiety oprócz tej jednej.
Jako rozwiedziony jestem na tym trzecim więc serce mam bardzo pojemne.

Myślę, że jako wirtuoz gry na nerwach zrobię z moimi psycho-groupies tournee po Europie.

Warto sięgnąć po autora cytatu?

Gość bella
16 minut temu, Piaskun napisał:

Może i jest tak jako i mówisz. Aczkolwiek mam niejakie wątpliwości, kilka lat temu nazad spotykałem się z dziewczęciem z klasy maturalnej. Obserwowanie jej znajomych pokazało mi, że bynajmniej nie panuje tam taka  niewinność jako Ci się wydaje.

Kilka lat temu nazad to ja sama byłam w klasie maturalnej, niewinność panowała (poza paroma wyjątkowo tępymi egzemplarzami).

18 minut temu, Piaskun napisał:

Ja akurat w tych latach durzyłem w ździreksie którego opisałem wyżej. Bez większych sukcesów. JAk się dowiedziałem jak laska się prowadzi to niesmak był tak ogromny, że miałem ochotę zrobić sobie płukankę z domestosu na uczuciach.

O, to na co ja aktualnie mam ochotę.

18 minut temu, Piaskun napisał:

A i owszem

W pierwszej 3? ;)

1 minutę temu, Gość bella napisał:

Kilka lat temu nazad to ja sama byłam w klasie maturalnej, niewinność panowała (poza paroma wyjątkowo tępymi egzemplarzami).

Cóż, może zależy to od okolicy. Swego czasu zauważyłem że istnieje pewna różnica w prowadzeniu się dziewczyn z północnej a południowej polski (konkretniej: góralek). 

O, to na co ja aktualnie mam ochotę.

Cóż, przynajmniej świadczy to o tym, że nie jesteś emocjonalnie płytką osobą. 

W pierwszej 3? ;)

Zaprawdę, Stasi w spódnicy. Moja Damo, nie wiesz że mężczyzna musi mieć swoje tajemnice?!
Co nie znaczy, że nie może ich przehandlować. ;) *
Jest coś co jesteś gotowa ofiarować za cenne perły moich myśli?

* https://www.youtube.com/watch?v=ogBJn6nR2Go

Gość Kobieta
17 minut temu, Piaskun napisał:

Cóż, może zależy to od okolicy. Swego czasu zauważyłem że istnieje pewna różnica w prowadzeniu się dziewczyn z północnej a południowej polski (konkretniej: góralek). 

No to ciekawe. Pochodzę z pld Polski i w swoim otoczeniu miałam bardo porządne dziewczyny (nie licząc kilku z klasy ale i one nie były jakoś przesadnie rozwiązle) moja przyjaciółka jest z jednym facetem od początku szkoły średniej do teraz a jesteśmy już w wieku po studiach. Na studiach to samo też w wiekoszci porządne dziewczyny. Wiem bo w kobiecym gronie się zwierzamy. Są takie owszem które lubią to i owo, ale z jednym partnerem,  w takim przypadku uważam że to coś absolutnie normalnego. 

Gość sylwias
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tu powinien pracować całodobowo psychiatra. Zdecydowanie. 

Kto??//? i dlaczego? uważam ze ten temat jest niemoralny i jestem zupełnie zdrowa proszę mnie nie obrażać! Chorzy to raczej wy jesteście sexoholizm to choroba!

Gość Gość
Przed chwilą, Gość sylwias napisał:

Kto??//? i dlaczego? uważam ze ten temat jest niemoralny i jestem zupełnie zdrowa proszę mnie nie obrażać! Chorzy to raczej wy jesteście sexoholizm to choroba!

Wiem. Dla ciebie od razu eutanazja. Nie martw się. 

Gość bella
22 minuty temu, Piaskun napisał:

Na korzyść góralek czy tych z północy?

Ja jestem z północy (z dzikiego ludu za murem :P )

31 minut temu, Piaskun napisał:

Cóż, przynajmniej świadczy to o tym, że nie jesteś emocjonalnie płytką osobą.

Emocjonalnie płytcy mają chyba łatwiej w życiu i relacjach.

32 minuty temu, Piaskun napisał:

Jest coś co jesteś gotowa ofiarować za cenne perły moich myśli?

Słoninę? Kaszankę? Bimbru? ;)

Gość sylwias
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Co to znaczy mieć kogoś? Mieć to ty możesz kota ale nie człowieka chociaż i kota się nie ma. 

Dokładnie tak ,tez uwazam że autor jest zepsuty moralnie z takimi pytaniami .Kobieta to nie jest rzecz!

Gość sylwias
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Po co w ogole pytać? Prawdy się dowiesz tak czy srak? Nie. Więc na chuj? Tacy dojrzali jesteście ale chyba tylko we własnym mniemaniu. Wszyscy macie pokurwione pod kopułą myśląc że każdy się pierdoli jak pies pod latarnia skoro 2 facetów to takie niespotykane. Za dużo tv i seriali... Zwłaszcza mody na sukces.

Ale aż dwóch ? przecież to chore!!! Ja mam jednego od 23 lat i żyję.

Gość sylwias
5 godzin temu, Gość szaaarriiikkkkk napisał:

Zgadzam siem ze Sylwiom ale nie do konca bo konca nie widac...

Z tobą dyskutowac nie bede bo ty jestes chory

Gość sylwias

poważne plany z kimś takim jak ty? ty chyba sobie jaja robisz.Ty powinieneś szukać wśród ludzi twojego pokroju a nie wśród normalnych Widocznie sam żyjesz niemoralnie skoro musisz pytać o takie rzeczy ..Ludzie najczęściej sądzą innych po sobie.W porządnym towarzystwie nie zachodzi taka potrzeba.

Gość sylwias
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Wiem. Dla ciebie od razu eutanazja. Nie martw się. 

no własnie ze martwie sie o wasze zdrowie psychicznie poważnie.Eutanazja to grzech ,Kolejne przykazanie,,NIE ZABIJAJ''!

35 minut temu, Gość Kobieta napisał:

No to ciekawe. Pochodzę z pld Polski i w swoim otoczeniu miałam bardo porządne dziewczyny (nie licząc kilku z klasy ale i one nie były jakoś przesadnie rozwiązle) moja przyjaciółka jest z jednym facetem od początku szkoły średniej do teraz a jesteśmy już w wieku po studiach. Na studiach to samo też w wiekoszci porządne dziewczyny. Wiem bo w kobiecym gronie się zwierzamy. Są takie owszem które lubią to i owo, ale z jednym partnerem,  w takim przypadku uważam że to coś absolutnie normalnego. 

Znałem kiedyś jedną narkomankę z samego południa. Wieczorami leżała nawalona jak szpadel. Jeśli ktoś by chciał mógłby prześwięcić jej wszystkie dziury, i pewnie nic by nie zapamiętała, ale na trzeźwo nie chciała sprzedać nawet lekkomyślnego całusa. 

27 minut temu, Gość bella napisał:

Na korzyść góralek czy tych z północy?

Do tej pory wyraźnie południe, przykro mi.
Aczkolwiek to statystyka wyciągnięta z obserwacji,  której nie rozciągam na jednostki.

27 minut temu, Gość bella napisał:

Ja jestem z północy (z dzikiego ludu za murem :P )

Skąd jeśli można spytać? Kaszubka?

Cytat

Emocjonalnie płytcy mają chyba łatwiej w życiu i relacjach.

Thank you Capt Obvious. That was unexpected. :P 

Cytat

Słoninę? Kaszankę? Bimbru? ;)

Podobno Kubanki zwijają cygara na własnych udach lub między piersiami.
A whiskey (jak sake) powinno się podawać ciepłą.
Jeśli mi tak ogrzejesz dobrego single malt'a myślę, że dalsze porozumienie jest już tylko kwestią czasu.

Gość sylwias
34 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Ja też pochodzę z Południowej Polski z dobrego domu jestem 20 lat po ślubie  przed ślubem 3 lata razem ,stale z pierwszym i tym samym ,nigdy nie zdradziłam ,dzieci wychowuję wg wiary i moralnie ,ale fakt obserwuję im wyżej w górę Polski tym większe dziadostwo kurestwo i materializm  zwłaszcza po zachodniej stronie ,wartości takie jak rodzina czy wierność przestają mieć znaczenie .żenujące.

Gość bella
34 minuty temu, Piaskun napisał:

Skąd jeśli można spytać? Kaszubka?

Eee..

Pomorze zachodnie

35 minut temu, Piaskun napisał:

Podobno Kubanki zwijają cygara na własnych udach lub między piersiami.
A whiskey (jak sake) powinno się podawać ciepłą.
Jeśli mi tak ogrzejesz dobrego single malt'a myślę, że dalsze porozumienie jest już tylko kwestią czasu.

Chciałabym ALE czy porządnej kobiecie wypada?

Czy zasilę statystykę o nieporządnych kobietach z północy?

Gość koleżankaaa

Lepiej spytaj w ilu ona miała. 

Gość gość

Wszyscy oprócz Ciebie. 

Gość Kobietka

Znałem kiedyś jedną narkomankę z samego południa. Wieczorami leżała nawalona jak szpadel. Jeśli ktoś by chciał mógłby prześwięcić jej wszystkie dziury, i pewnie nic by nie zapamiętała, ale na trzeźwo nie chciała sprzedać nawet lekkomyślnego całusa. 

Na ten temat nie jestem w stanie się wypowiedzieć. W całej swojej niedługo 30 letniej egzystencji nie poznalam ani jednej narkomanki czy narkomana. Cóż zwalam to na karb nudnego życia. 

Gość Kobietka
1 godzinę temu, Gość sylwias napisał:

Ja też pochodzę z Południowej Polski z dobrego domu jestem 20 lat po ślubie  przed ślubem 3 lata razem ,stale z pierwszym i tym samym ,nigdy nie zdradziłam ,dzieci wychowuję wg wiary i moralnie ,ale fakt obserwuję im wyżej w górę Polski tym większe dziadostwo kurestwo i materializm  zwłaszcza po zachodniej stronie ,wartości takie jak rodzina czy wierność przestają mieć znaczenie .żenujące.

To są niechlubne statystyki, ale wiadomo że znajdą się porządne jednostki na północy i to dosyć sporo. To ze mysz się urodzila w stajni nie znaczy że jest koniem

Gość Kobietka
44 minuty temu, Gość bella napisał:

Eee..

Pomorze zachodnie

Co się przejmujesz. U nas w górach  robimy oscypki tez z wykorzystaniem ud, ale bardziej od zewnętrznej strony 😊 a uchodzimy za   te porządniejsze. 

Gość bella
19 minut temu, Gość Kobietka napisał:

To są niechlubne statystyki, ale wiadomo że znajdą się porządne jednostki na północy i to dosyć sporo. To ze mysz się urodzila w stajni nie znaczy że jest koniem

A ja w zasadzie urodziłam się na południu ale to się nie liczy, bo byłam b. malutka jak przenieśliśmy się do Zachodniopom. i praktycznie tu się wychowałam. 

29 minut temu, Gość bella napisał:

Eee..

Pomorze zachodnie

Miałem przyjaciela z Kaszub który często się rozwodził o przewagach moralnych Kaszubów i Kaszubek. Po prostu skojarzenie.

29 minut temu, Gość bella napisał:

A uważasz się za kobietę nieporządną? ^^
Bogiem a prawda mam głęboko gdzieś etykietki: są pary które przespały się na pierwszej randce i zostały ze sobą razem dozgonnie, To raz.

Dwa.
Jeślibym zdecydował się przyjąć od Ciebie butelkę to znaczy, że wierzę że Twoje piersi ogrzewały tylko jedną sztukę trunku etc.
Spotykając się z kimś daję tej osobie kredyt zaufania. Jeśli mówi mi, że jest tak a nie inaczej - wierzę jej, dlatego że sam jestem szczery. Może to i trochę naiwne, ale tak wolę. Wystarczy mi paranoi w innych polach.

Nienawidzę jednak kłamców, zdrajców i hipokrytów: okłamany robię się bardzo nieprzyjemny, mściwy, a moje zaufanie do kłamcy spada do zera. Ostrzegam o tym wszystkie osoby które chcą wejść ze mną w bliższe relacje.

37 minut temu, Gość Kobietka napisał:

Na ten temat nie jestem w stanie się wypowiedzieć. W całej swojej niedługo 30 letniej egzystencji nie poznalam ani jednej narkomanki czy narkomana. Cóż zwalam to na karb nudnego życia. 

No news is good news. Robin hood: man in tights

34 minuty temu, Gość Kobietka napisał:

Cóż, każda statystyka ma błąd pomiaru, a to nawet nie tyle statystycznie udowodniona prawidłowości ile hipoteza.

29 minut temu, Gość Kobietka napisał:

Co się przejmujesz. U nas w górach  robimy oscypki tez z wykorzystaniem ud, ale bardziej od zewnętrznej strony 😊 a uchodzimy za   te porządniejsze. 

Oscypki na udach, powiadasz? Czy to tłumaczy ich niesamowicie słony smak? ^^

Tytoń zarzuciłem, a oscypki nigdy nie zdołały mnie do siebie przekonać. Choć jeśli ładne góralki zwijają je jakoś na udach mógłby to być kamień milowy w promocji tego regionalnego produktu :D.

Gość bella

No super, rozpisałam się po czym moja odpowiedź została ukryta bo "musi zostać zaakceptowana przez moderatora".

2 minuty temu, Gość bella napisał:

No super, rozpisałam się po czym moja odpowiedź została ukryta bo "musi zostać zaakceptowana przez moderatora".

Przeklęłaś albo wkleiłaś link (wklejając link pilnuj żeby nie był niebieski z podkreślenie tj odsyłał po kliknięciu). Po pewnej godzinie to tak działa. Chyba musi być mod obecny proforma żeby wszystko przechodziło.
Skopiuj edytując co trzeba i wklej jeszcze raz.

Gość bella

Wkleiłam link.

Już tego nie ma. Nie odzyskam. 

Ale się wkurzyłam! Muszę napisać jeszcze raz.

Przed chwilą, Gość bella napisał:

Wkleiłam link.

Już tego nie ma. Nie odzyskam. 

Ale się wkurzyłam! Muszę napisać jeszcze raz.

Jeśli widzisz post w stylu: "ukryty" -  możesz go skopiować, pozbyć się linka czy niecenzuralnego wyrażenia i wkleić jeszcze raz. Nerwy na wodzy Piękna:

"Lepiej  znosić przeciwności z pogodą ducha, gdyż jeśli będziesz znosić je inaczej poczujesz się li tylko gorzej" 
Wyczytałem u Łysiaka, ale nie pamiętam źródła.

Gość bella
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Jeśli widzisz post w stylu: "ukryty" -  możesz go skopiować, pozbyć się linka czy niecenzuralnego wyrażenia i wkleić jeszcze raz.

Teraz już go nie mogę skopiować, bo wcześniej odświeżyłam stronę i post ukrył się także przede mną 🙂 Jestem niezalogowana więc już go nie odzyskam. 

Cytat

Nerwy na wodzy Piękna:

No właśnie, Ty mnie nazywasz "Piękną" a ja w tamtym poście pisałam o wątpliwej urodzie 😉 

Gość osman

dziewczyna która miała kogoś przede mną, to tak jakby mnie zdradzała już zanim się jeszcze poznaliśmy,

a powinna zaczekać 😕