Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzoń

ILU CIE JUŻ MIAŁO?

Polecane posty

1 minutę temu, Gość bella napisał:

Teraz już go nie mogę skopiować, bo wcześniej odświeżyłam stronę i post ukrył się także przede mną 🙂 Jestem niezalogowana więc już go nie odzyskam. 

No właśnie, Ty mnie nazywasz "Piękną" a ja w tamtym poście pisałam o wątpliwej urodzie 😉 

Odpowiedź jest prosta: skoro tak czy siak używasz jednego nicku - zarejestruj się. Kilka razy tak odzyskałem posta. 

Bella po włosku oznacza piękną. Chyba, że się odnosisz do bajki Disney'a.

Uroda rzecz względna - ładne jest to co się komu podoba.

3 minuty temu, Gość osman napisał:

dziewczyna która miała kogoś przede mną, to tak jakby mnie zdradzała już zanim się jeszcze poznaliśmy,

a powinna zaczekać 😕

Znaczy ty jeszcze nikogo nie miałeś?

Gość bella
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Odpowiedź jest prosta: skoro tak czy siak używasz jednego nicku - zarejestruj się. Kilka razy tak odzyskałem posta. 

Bella po włosku oznacza piękną. Chyba, że się odnosisz do bajki Disney'a.

Uroda rzecz względna - ładne jest to co się komu podoba.

Musiałabym założyć specjalnego mejla żeby zrobić konto na kafe. Nie chcę używać służbowego ani tego prywatnego, który służy do portali społecznościowych. Jeśli znasz jakiś polski mejl, który można założyć w 5 sekund to proszę podaj 🙂 

Wiem, co oznacza bella, ale przyznam, że wybrałam nick nieco nieprzemyślanie. Po prostu kiedyś musiałam coś napisać a akurat w radio leciało "bella ciao" i tak na szybko.. zostałam bellą 🙂 

A gdybym miała wybrać nick z bajki Disneya, to byłaby to Mulan! 

8 minut temu, Gość bella napisał:

Musiałabym założyć specjalnego mejla żeby zrobić konto na kafe. Nie chcę używać służbowego ani tego prywatnego, który służy do portali społecznościowych. Jeśli znasz jakiś polski mejl, który można założyć w 5 sekund to proszę podaj 🙂 

Wiem, co oznacza bella, ale przyznam, że wybrałam nick nieco nieprzemyślanie. Po prostu kiedyś musiałam coś napisać a akurat w radio leciało "bella ciao" i tak na szybko.. zostałam bellą 🙂 

A gdybym miała wybrać nick z bajki Disneya, to byłaby to Mulan! 

Cóż, jeśli miałbym powiedzieć coś głupiego to powiedziałbym, że Mu Lan jest wcale atrakcyjna.
Zawsze mi imponowały kobiety południowoamerykańskie (np z plemienia Campa) idące ze swoimi mężami na wojnę i niosąc mu tarczę.
https://i.pinimg.com/originals/86/d8/20/86d820fbe7a628654f2655abf2728f5c.jpg

o2.pl =>  prawy górny róg => załóż konto
Dobre miejsce na zakładanie konta dla wszystkich portalach które spamują reklamami etc.

Dobranoc.

Gość Młoda

- Czy ktoś cię przede mną miał?

Strzal w mordę, polanie piwem, kawą, czymkolwiek. Ogólnie typ spalony.

Na pytanie o ilość związków odpowiedziałabym szczerze, gdybym chociaż trochę znała człowieka. Czyli np. po przegadania miesiąca na czacie by to wiedział. O ilości partnerów seksualnych by się dowiedział po pierwszym seksie ze mną, albo przed, bo trzeba się przebadać, aby nie skończyć z chorobami wenerycznymi, no i przynajmniej dwie metody zabezpieczenia, ogólnie odlot ;-) Potem jest już z górki, natomiast nie wiem czy mężczyzna dowie się, że już był na szczycie. 

Najważniejsze jest to, aby facet nie uważał, że ktokolwiek może być własnością innej osoby. Mogę BYĆ z mężczyną, a nie go POSIADAĆ, ponieważ jest on człowiekiem, a nie przedmiotem.