Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mm Mm m

Czy zapytać się kolegi

Polecane posty

Gość Mm Mm m

Czy zapytać się kolegi jak spędza sylwestra?

W tamtym roku spedzalismy go wspólnie ze znajomymi. Nie mam planów, pomyślałam, że może on ma, ale nie chce się narzucać. A może to tak odebrać..

Nawet ja nie wiem co odpisać. Ale Wy macie problemy. Moj ówczesny narzeczony dzwonił do mnie międzynarodowo z Rosji i nigdy nie pomyśłałąbym, że sie narzuca. Wręcz przeciwnie, czekałam na jego telefony, jak na nowy odcinek Niewolnicy Izaury (był taki serial). 

Gość szaarriikkk

A Leonsio po rusku to Leonidj...hehe

Gość uwaga tvn

Szarik knuje intrygi

Gość szaarrriikkkk

Telewizja klamie bardziej od Ciebie...etatow...

Gość lslsls

Zapytaj normalnie. Napisz do niego pogadaj chwile co w swieta itp. Zapytaj o sylwestra. Jak on zapyta a ty to odpowiedz ze mialas isc do znajomych ale kolezanka sie rozchorowala i nie wiesz czy wypali. Dalej gadaj o innych tematach. Wtedy moze sam zaproponowac a jak nie zaproponuje tz ze nie chce zebys szla z njm lub juz miejsc nie maja

12 minut temu, Gość lslsls napisał:

Zapytaj normalnie. Napisz do niego pogadaj chwile co w swieta itp. Zapytaj o sylwestra. Jak on zapyta a ty to odpowiedz ze mialas isc do znajomych ale kolezanka sie rozchorowala i nie wiesz czy wypali. Dalej gadaj o innych tematach. Wtedy moze sam zaproponowac a jak nie zaproponuje tz ze nie chce zebys szla z njm lub juz miejsc nie maja

Dlaczego sugerujesz klamstwo? Nie chciałabym spędziać Sylwestra w Twoim towarzystwie. Lepiej przestań radzić innym, bo z tego mogą wyniknąć tylko kłopoty. Pamiętaj, że to Ty decydujesz.