Orysia 0 Napisano Grudzień 29, 2018 Miałam aborcja farmakologiczna 14 dni temu, cały czas jeszcze krwawi. Dziś był seks bez zabezpieczenia czy mogę zajść w kolejna ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 29, 2018 Nie jestem zwolenniczką aborcji, nie lubię też potępiać kobiet,które mają za sobą zabieg, ale czasami zastanawiam się co też niektóre laski mają w głowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia 0 Napisano Grudzień 30, 2018 Również nie rozumiem takich kobiet, nie łatwiej po prostu się zabezpieczyć? Ginekolog może przepisać tabletki nawet za 5 zł więc to nic prawie nie kosztuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosć Napisano Grudzień 30, 2018 32 minuty temu, Niunia napisał: Również nie rozumiem takich kobiet, nie łatwiej po prostu się zabezpieczyć? Ginekolog może przepisać tabletki nawet za 5 zł więc to nic prawie nie kosztuje.... To chyba prowokocja. Przynajmniej taką mam nadzieję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach