Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Templar

Czy warto spróbować z dziewczyną?

Polecane posty

Gość Templar

Wybieram się jutro na impreze sylwestrową.Na tej imprezie będzie pewna dziewczyna.Problem w tym ,że byliśmy razem w klasie w liceum (czyli jakoś rok temu ,teraz mamy 21lat)i od zawsze mi się podobała.W tamtym czasie ona kręciła z innym.Dopiero pod koniec liceum bardzo mi się spodobała.Wiem że nie ma chłopaka.Przez ten czas raz się spotkaliśmy na spotkaniu ze wspólnymi znajomymi odnoszę wrażenie że zwracała na mnie uwagę.Do tej pory nie mieliśmy kontaktu.Chciałbym jakoś rozwinąć tę znajomość ,ale boję się ,że znamy się zbyt długo i głupo mi tak pisać do niej po imprezie.Z drugiej strony szkoda nie spróbować..Co myślicie?

Gość Ann

Jasne, spróbuj co ci szkodzi? Jutrzejsza impreza to dobry moment na poznanie łasiczki, która ci się podoba. Tylko nie narób głupot jak popijesz. ;))

Gość Templar

A to nie będzie głupio wyglądało,że nagle się zainteresowałem mimo ,że wcześniej nie mielismy kontaktu?Nie wiem co do niej napisac po imprezie.

Gość Ann

Może nic nie napiszesz jak cię pogoni.

Co się martwisz na zapas? Szykuj się na bal a w trakcie się rozkręci, o ile przyjdzie sama. Drinka zaproponuj, taniec przytulaniec i takie tam. I zobaczysz w trakcie, a nie pytasz co będzie w styczniu. ;))

Gość Templar

No ok racja ,zobaczymy jak się rozkręci impreza

Gość gość

Obserwuj ją i jak będzie wykazywać zainteresowanie, to próbuj. Jak nie będzie, to ją olej i szukaj innej. 

Gość JACKO DANIELS. 01

Pie...l to