Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam_meza

szukam mężczyzny w nowym roku

Polecane posty

Gość szukam_meza

moje niewielkie wymagania:

- wolny, bezdzietny

- wiek powyzej 30

- zbajacy o swoj wizerunek

- szukajacy zwiazku konczacego sie slubem

- normalny - warunek bezwzgledny ! (bez odchylow od normy, zaden erotoman, dewiant, chory psychicznie czy z problemami emocjonalnymi)

- dojrzaly, kulturalny

- bewzglednie porzadny - nie majacy zlej przeszlosci

- wierny, uczuciowy, szanujacy kobiety

Gość Pieszczoch

Wszystko się zgadza! Tylko bardzo kochliwy jestem ... a zdradzać nie chciałbym , samozaspokajanie się w tym wieku też nie wchodzi w grę. Co Ty na to?

Gość gosc

chlopom sie wydaje, ze kobiety szukaja TYLKO facetow o jednym typie urody okreslonym kolorze wlosow- brunet tylko i wylacznie, o wzroscie pow 185, zarabiajacych jakies okreslone kwoty, majacych jakies okreslone auta czy spelniajacych wymagania co mieszkania czy zainteresowan i pitolola ze ze moga znalezc kobiety, bo wszystkie kobiety szukaja tylko takich, a tymczasem tak naprawde nie ma to najmniejszego znaczenia, nawet najbanalniejszych oczekiwan kobiet takich jak kultura osobista, co nie jest zadnym wyczynem i nie jest czyms nie do osiagniecia przez kazdego, czy wiernosc, okazywanie uczuc, zachowywanie sie porzadnie i szanowanie kobiety  chlopiska nie spelniaja - co to za wymagania? :D zadne ! kazdy moze miec kobiete jakby tylko chcial, taka prawda ... a tylko ograniczone umyslowo chlopiska nie maja kobiet bo sa malpami o rozumie ziemniaka , a do ich lbow jakby mlotem nawet wiedze wbijac to i tak nie wejdzie

Gość szukam_meza
3 minuty temu, Gość Pieszczoch napisał:

Wszystko się zgadza! Tylko bardzo kochliwy jestem ... a zdradzać nie chciałbym , samozaspokajanie się w tym wieku też nie wchodzi w grę. Co Ty na to?

nie.

Gość Nova

normalny - warunek bezwzgledny ! (bez odchylow od normy, zaden erotoman, dewiant, chory psychicznie czy z problemami emocjonalnymi). 

Tu na Kaffe na pewno takiego nie znajdziesz. Same przegrywy udające kogoś kim nie są. Kilka wyjątków się znajdzie ale raczej niezalogowani. Chociaz czytając posty dostrzegam perełe wśród wieprzy pana który ma swoje zdj w awatarze. Co do innych panów którzy obecnie rzadko piszą a może są normalni przepraszam że zostaliscie wrzuceni do tego wora ale nie mam możliwości oceny bo jestem tu od niedawna. 

Gość szukam_meza
1 minutę temu, Gość Nova napisał:

normalny - warunek bezwzgledny ! (bez odchylow od normy, zaden erotoman, dewiant, chory psychicznie czy z problemami emocjonalnymi). 

Tu na Kaffe na pewno takiego nie znajdziesz. Same przegrywy udające kogoś kim nie są. Kilka wyjątków się znajdzie ale raczej niezalogowani. Chociaz czytając posty dostrzegam perełe wśród wieprzy pana który ma swoje zdj w awatarze. Co do innych panów którzy obecnie rzadko piszą a może są normalni przepraszam że zostaliscie wrzuceni do tego wora ale nie mam możliwości oceny bo jestem tu od niedawna. 

Mysle, ze w kazdym miejscu mozna sprobowac. Na portalach randkowych tez szukam czy tez w gronie znajomych z pracy.

Moze w takim razie jakies inne miejsce polecisz?

Gość szaarriikkkk

zbajam o swoj wizerunek,...ko

okulary

hehe

Gość Pieszczoch
2 minuty temu, Gość szukam_meza napisał:

nie.

;( Szukasz takiego że mu dasz kiedy ty będziesz chciała? Może mu powiedz że ma cię 4 razy w miesiącu, jak to wykorzysta w tygodniu to jego sprawa. Hej a może takiego ciapka któremu sama będziesz go wkładać? Powiedz do czego ci facet??

Gość Leonidas

Widzę, że Autorka nie ma dużych wymagań i uważam że odnajdzie swoje szczęście bez względu na miejsce. Może nawet w tym miejscu czego z całego serca życzę:) Jest wielu fajnych, wartościowych mężczyzn poszukujących swojego miejsca na tym świecie. Pozdrawiam 🙂

Gość Nova
4 minuty temu, Gość szukam_meza napisał:

Mysle, ze w kazdym miejscu mozna sprobowac. Na portalach randkowych tez szukam czy tez w gronie znajomych z pracy.

Moze w takim razie jakies inne miejsce polecisz?

Najlepiej szukac w gronie znajomych. Tylko trzeba ich miec if you know what I mean 😉 W internecie za dużo jest psycholi, anonimowość daje duże pole do popisu

Gość Maven
12 minut temu, Gość Nova napisał:

Chodzi ci o Narodowego? No fajny facet, sama bym się za niego brała gdybym nie miała męża 😉 ale warunek autorki to facet po 30 a on chyba młodszy.

Gość gosc

cięzko, tez szukam. Na poetalach randkowych to patole z mega wymagania,i. Nie dobrze mi sie robi jak widze te biedne, zapijaczone mordy 🤮

Gość szaarrrriiikkk

anonim to synonim......a

pszepraszam za brak dyskrecji,ale nie mam inernetowej anoreksji...

Gość Gosc

A do mnie nie przemawia poznawanie się przez internet, tzn owszem, zdarza się że faktycznie trafi ci się spoko ktoś, ale byłabym się po prostu spotkać. Nie dlatego że wstyd czy coś ale za dużo w internecie siedzi zboczencow, a my tak naprawdę nie wiemy kto z nami pisze. Trochę mnie to przeraża. Może wyolbrzymiam no ale.. 

Gość 27latek
33 minuty temu, Gość szukam_meza napisał:

moje niewielkie wymagania:

- wolny, bezdzietny

- wiek powyzej 30

- zbajacy o swoj wizerunek

- szukajacy zwiazku konczacego sie slubem

- normalny - warunek bezwzgledny ! (bez odchylow od normy, zaden erotoman, dewiant, chory psychicznie czy z problemami emocjonalnymi)

- dojrzaly, kulturalny

- bewzglednie porzadny - nie majacy zlej przeszlosci

- wierny, uczuciowy, szanujacy kobiety

Myślę, że spełniam wszystkie wymagania. Co ciekawe mam 27 lat (tak, umiem czytać, pisze to w innym sensie) , a kobiety omijają mnie szerokim łukiem. Jak z jakąś próbuje to max kilka miesięcy i czar prysł. I

Gość Godny zaufania

Moja poprzedniczka ma lekko wybujałą fantazje, tak myśląc to ciężko będzie kogokolwiek znalezć i być szczęśliwą.

Gość miłość w zakopanem
3 minuty temu, Gość 27latek napisał:

Myślę, że spełniam wszystkie wymagania. Co ciekawe mam 27 lat (tak, umiem czytać, pisze to w innym sensie) , a kobiety omijają mnie szerokim łukiem. Jak z jakąś próbuje to max kilka miesięcy i czar prysł. I

A ile masz wzrostu? Poważnie pytam. Ja mam 170 cm i kobiety też mnie olewają. Każda chce dużego chłopca.

Gość Ggh
1 minutę temu, Gość miłość w zakopanem napisał:

A ile masz wzrostu? Poważnie pytam. Ja mam 170 cm i kobiety też mnie olewają. Każda chce dużego chłopca.

Ok 180, jak widać nie ma reguły 😉

Gość Nova
9 minut temu, Gość Maven napisał:

Chodzi ci o Narodowego? No fajny facet, sama bym się za niego brała gdybym nie miała męża 😉 ale warunek autorki to facet po 30 a on chyba młodszy.

Tak, nie wiem czy spełnia warunki i ile ma lat, bo nie śledzę jego profilu, ale zauważyłam że z zalogowanych osób które dosyć często udzielają się w wątkach jedynie jego wypowiedzi mają sens i raczej jest osobą wartościową, normalną. Co do innch Panow którzy mało rzadko/piszą przepraszam, ale wiadomo. 

44 minuty temu, Gość gosc napisał:

chlopom sie wydaje, ze kobiety szukaja TYLKO facetow o jednym typie urody okreslonym kolorze wlosow- brunet tylko i wylacznie, o wzroscie pow 185, zarabiajacych jakies okreslone kwoty, majacych jakies okreslone auta czy spelniajacych wymagania co mieszkania czy zainteresowan i pitolola ze ze moga znalezc kobiety, bo wszystkie kobiety szukaja tylko takich, a tymczasem tak naprawde nie ma to najmniejszego znaczenia, nawet najbanalniejszych oczekiwan kobiet takich jak kultura osobista, co nie jest zadnym wyczynem i nie jest czyms nie do osiagniecia przez kazdego, czy wiernosc, okazywanie uczuc, zachowywanie sie porzadnie i szanowanie kobiety  chlopiska nie spelniaja - co to za wymagania? 😄 zadne ! kazdy moze miec kobiete jakby tylko chcial, taka prawda ... a tylko ograniczone umyslowo chlopiska nie maja kobiet bo sa malpami o rozumie ziemniaka , a do ich lbow jakby mlotem nawet wiedze wbijac to i tak nie wejdzie

z jednym się nie zgodzę nie każdy może mieć partnerkę   ponieważ dziewczynek jest mniej jak chłopców  >

Gość Nova

Zwłaszcza grasuje tu taka jedna osobowość psychopatyczna. Udaje m. Inn. skrzywdzonego macho. Świetny popis po prostu chapeau bas, za takie wczuwanie się w rolę. Ale zajęło mi tylko kilka dni żeby go zdemaskowac. Ma być może jakąś rozszczepiona osobowość, nie wiem jak tak świetnie można udawać kogoś kim się nie jest w tym kobietę. Ma tutaj conajmniej kilka kont i cały czas napier*, z niezalogowanego. Zastanawia mnie tylko jedno czy konto mizoginprawik to też jego, hmm

Gość Gość
7 minut temu, Gość Nova napisał:

Zwłaszcza grasuje tu taka jedna osobowość psychopatyczna. Udaje m. Inn. skrzywdzonego macho. Świetny popis po prostu chapeau bas, za takie wczuwanie się w rolę. Ale zajęło mi tylko kilka dni żeby go zdemaskowac. Ma być może jakąś rozszczepiona osobowość, nie wiem jak tak świetnie można udawać kogoś kim się nie jest w tym kobietę. Ma tutaj conajmniej kilka kont i cały czas napier*, z niezalogowanego. Zastanawia mnie tylko jedno czy konto mizoginprawik to też jego, hmm

Piaskun? 😄

Gość Nova
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Piaskun? 😄

A czy on ma imię na K? To mogło mi się nie udać 

Gość Nova
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Piaskun? 😄

W dodatku teraz cały czas podbija nowe tematy żeby ten wątek przeszedł na kolejną str i jak najmniej osób przeczytalo. Sprawa się rypla 😉

Gość Gość
37 minut temu, Gość miłość w zakopanem napisał:

Ja też mam tyle wzrostu i kobietę/10 mądra. Wzrost to nie przeszkoda

Gość Nova

Gdyby nie dołowal samotnych kobiet, kobiet 30 plus i samotnych mam, nie przeszkadzałoby mi to. Ale one mają sto razy lepsze życie od ciebie kolego i szanse na udany związek bo nie są aspoleczne. Ty jesteś chyba jakims aspergerem conajmniej. Dolowanie kogoś by poczuć się lepiej uważam za sk/ynstwo, dlatego to pisze publicznie. 

Gość Maven

Piaskun jest sfrustrowany rozwodem (pewnie żona od niego odeszła) i wylewa swoje złe emocje tu na forum.

Gość Nova
Przed chwilą, Gość Maven napisał:

Piaskun jest sfrustrowany rozwodem (pewnie żona od niego odeszła) i wylewa swoje złe emocje tu na forum.

O ile mi wiadomo to osoba pod nickiem np. Piaskun od zawsze jest kawalerem 😉 i aspolecznikiem. Gdyby jednak nie dołowal kobiet 30 plus, samotnych mam itp puściłabym jego zabawy mimo oczu że się tak wyrażę.Niech chociaż ma taką formę kontaktu ze światem zewnętrznym. Ale dolowanie kogoś żeby poczuć się lepiej to skur/nstwo. Zakłada tutaj wiele kont, napier/ala z niezalogowanego, odpisuje sam sobie i żeby poznać opinie innych. Zdradza go styl pisania, dla wnikliwego oka to oczywiste 

Gość Gość

Autorko spełniam wymagania. Umówię się chętnie z tobą, jeżeli jesteś ładna, zgrabna i masz duży biust. I oczywiście 1-2 maksymalnie facetów na koncie.