Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Omega

Czy kobiety naprawdę nienawidzę kulturalnych i miłych mężczyzn

Polecane posty

Gość Omega

jak mówią samce alfa kochają chamów

Gość Gość

Jeśli w parze z tą kultura i porzadnoscia idzie ciapowatosc, niemeskosc, brak poczucia humoru, spontaniczności, strach przed wyrażaniem własnego zdania, mamisynkowatosc to Tak, nie lubią takich. Kiedy wreszcie pojmiecie że tu nie chodzi o porzadnosc sama w sobie lub jej brak, tylko to co się zwykle za tym kryje (zestaw cech jakie wymieniłam). Jak facet jest fajny, wartościowy a jednocześnie męski (ale nie jest kobieciarzem), przy którym kobieta czuje się bezpiecznie to tacy są pożądani. Tylko ilu takich jest... 

Gość Gosc

bzdura najlepsze kobiety zaliczyłem będąc dla nich mega miłym kulturalnym szarmanckim to znaczy kobiety nie lubią jak im się podlizuję i wchodzi w tyłek na siłę to jest słaba taktyka

Gość gość

Wiadomo, że płaczliwa mameja nie jest męska, choćby była kulturalna i miła. 

Gość Gosc

być chamem to taka sama skrajność Jak by cię taką mamy ją mało jest mężczyzn wypośrodkować więc kobiety biorące jest

Gość Gość

Lubią zawsze ale ty to mylisz z byciem pipa jak mniemam. 

To nie o to chodzi.

Możesz być kulturalny, ale musisz być męski. Nie dziw się kobietom, że szukają męskich facetów.

Kobiety utożsamiają grzecznych facetów z byciem pierdołą życiową. Bo rzeczywiście sporo jest facetów miłych, grzecznych i pierdołowatych zarazem, no nie? Jeśli będziesz miły, ale męski, pewny siebie za razem, to nie widzę problemu.

Gość OrtoMetaPara

Wolę grzecznych, ale nie pantoflarzy, mężczyzna musi mieć własne zdanie, umieć je uargumentować i uwaga - ewentualnie przyznać się do błędu. Uwaga, cała dyskusja ma być kulturalna. Prostaka nie chcę. 

Gość gość
3 minuty temu, Berutiel napisał:

Ja uwielbiam kulturalnych i miłych mężczyzn.

...i tak trzymaj, dodaj do tego pracowitych i ... pracowitych ;)

Przed chwilą, Gość gość napisał:

...i tak trzymaj, dodaj do tego pracowitych i ... pracowitych ;)

takich jak Edelgast i Narodowy.

Sama jestem pracowita, więc pracowity facet musi być.

Gość gość

I co jeszcze. 

Gość marawstala

Chyba wręcz przeciwnie : ) 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jeśli w parze z tą kultura i porzadnoscia idzie ciapowatosc, niemeskosc, brak poczucia humoru, spontaniczności, strach przed wyrażaniem własnego zdania, mamisynkowatosc to Tak, nie lubią takich. Kiedy wreszcie pojmiecie że tu nie chodzi o porzadnosc sama w sobie lub jej brak, tylko to co się zwykle za tym kryje (zestaw cech jakie wymieniłam). Jak facet jest fajny, wartościowy a jednocześnie męski (ale nie jest kobieciarzem), przy którym kobieta czuje się bezpiecznie to tacy są pożądani. Tylko ilu takich jest... 

nie tlumacz tym gimbusom, szkoda czasu, i tak nic nie pojma

Gość ja mam tak

ja lubie mile i kulturalne kobiety, takie z klasa potrafiace rozmawiac, nieklotliwe, wiec mylse ze to dziala w 2 strone z tym ze facet musi byc zdecydowany, pewny siebie, chyba ze mowa o dresiarzach i ich kobietach 🙂 one chyba lubia chamow ale to nie moj gust

Gość Hi885rfgg

Kobiety lubią męskich a jednocześnie kulturalnych facetów.Zreszta wszystko zostało napisane powyżej...żadnych skrajności w rodzaju cham alkoholik ani kulturalny mięczak ...us mameja niezdecydowany

Gość Król Julian

Następny frustrat, który po raz kolejny dostał kosza bo nadal nie potrafi  zrozumieć oczekiwań kobiety...   

Gość gość

samiec alfa to nie cham.  To pewność siebie, ale taka prawdziwa, tzn  wiesz, ze jesteś coś wart i nie musisz tego udowadniać na każdym kroku- chamscy sa ci którzy udaja pewnych siebie i  maskuja w ten sposób kompleksy. To dystans do siebiei- a dystans  to luz i brak koniecznośći pokazywanai na każdym kroku ze jest sie kimś, to też powoduje ze nie ma po co być chamskim.  To czyste intencje, zaradność odpowiedzialność. podążanie własną ścieżką i branie odpowiedzialnośći za swoje wybory. Autorefleksja. Bycie godnym zaufania, brak potrzeby ściaganai innych w dół- to domena nieudaczników z kompleksami, którzy  próbuja krzykiem i agresją maskować swoje wady. Itp.

Jeśli dla ciebie alfa to głośny cham to gratuluję, bo albo jesteś za głupi zeby wiedzieć czym jest bycie mężczyzną i co sie podoba normalnym kobietom , albo nigdy w zyciu nie miałeś w otoczeniu  prawdziwego faceta, który mógłby ci pokazać dobry wzór