Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość MH

Czy jak żona ma romans to sypia też czasami

Polecane posty

Gość Gość MH

z mężem.

Gość Wredota

Pytasz jako żona, mąż czy kochanek?

Różnie. Zwykle chętniej sypia z mężem dla niepoznaki, że sypia z innym. Do tego jest milsza, super gotuje, świetnie się ubiera, no wiesz cała w skowronkach jest wtedy, bo wydaje jej się, że kochanek ją kocha i mąż nic nie podejrzewa.

Gość Jamci

Generalnie unika seksu.  Była jakieś badania że jak facet ma romans to uprawia więcej seksu także z żoną (jest bardziej nakrecony) natomiast u kobiet jest odwrotnie. 

Gość gość
14 minut temu, Metka napisał:

Różnie. Zwykle chętniej sypia z mężem dla niepoznaki, że sypia z innym. Do tego jest milsza, super gotuje, świetnie się ubiera, no wiesz cała w skowronkach jest wtedy, bo wydaje jej się, że kochanek ją kocha i mąż nic nie podejrzewa.

Oj Metuchna czy ty za dużo nie wiesz na ten temat??? No no no.

Gość gość
1 minutę temu, Metka napisał:

Się czyta się wie.

Ojjjj z rogami to ty nikogo nie zostawiłaś ? XD

Jak pilnuje swojego telefonu i nigdzie go nie zostawia, to masz bardzo jasną wskazówkę, że możesz być zdradzany.

15 minut temu, Narodowy napisał:

Jak pilnuje swojego telefonu i nigdzie go nie zostawia, to masz bardzo jasną wskazówkę, że możesz być zdradzany.

np. gdy chodzi z telefonem do łazienki i siedzi tam ponad godzinę, albo jak się budzi, to zamiast Ciebie pocałować, to wpierw chwyta za telefon i nie zwraca uwagi, czy Ty jeszcze śpisz, czy już wstałeś....

Gość Gaga
3 minuty temu, Berutiel napisał:

np. gdy chodzi z telefonem do łazienki i siedzi tam ponad godzinę, albo jak się budzi, to zamiast Ciebie pocałować, to wpierw chwyta za telefon i nie zwraca uwagi, czy Ty jeszcze śpisz, czy już wstałeś....

Bzdura. Zawsze najpierw patrze w tel a nigdy nie zdradzilam.

Gość Ju75rcg

Jesli kocha kochanka to bedzie odpychała męza albo sie zmuszała zeby nie wydało sie..zalezy od wrazliwosci

Gość GOŚĆ
1 godzinę temu, Gość Jamci napisał:

Generalnie unika seksu.  Była jakieś badania że jak facet ma romans to uprawia więcej seksu także z żoną (jest bardziej nakrecony) natomiast u kobiet jest odwrotnie. 

ja tak mam, co prawda nie by łam mężatką, ale jak zaczynamnie interesować jakiś facet, to  każdy inny, nawet nie wiem jak interesujący, czy taki w którym sie wcześniej kochałam przestaje mnie interesować i nie ma opcji zeby mnie dotknał, o seksie to w ogóle może zapomnieć, bo odczuwam wstręt 

Gość Lulkja
2 godziny temu, Gość Jamci napisał:

Bzdura. Mnie romans obudził seksualnie.Zdarzało mi się być z mężem a dosłownie po 4 h z kochankiem (ten zaczynał od oralu🙈). Ciągle byłam podniecona, wciąż mokra i gotowa.

Gość Gaga
1 godzinę temu, Berutiel napisał:

Piszę o swoich doświadczeniach akurat.

Ja tez.

Gość Milena

U mnie jest tak, że mąż przestał dbać o siebie: ma ze 20 kg nadwagi, chrząka jak świnia, potrafi zasnąć w salonie przed tv i później przyjść do sypialni nieumyty- nawet zębów. Przestał mnie pidniecać i unikam sexu. Przez niecały rok współżyje ze swoim kolegom z pracy regularnie i jak wracam do domu to widze męża jak się dziećmi opiekuje wtedy dopada mnie sumienie i corsz częściej wypinam mu się a ten bah-bah i robi swoje. Zero uczucia z mojej strony i leże jak kłoda a mąż mokry jak szczur i wniebowzięty że jaja puste.

Gość nie

Kolega jest singlem? Jak 1 raz doszlo miedzy wami do sexu, narzekalas na meza i on powiedzial ze wyreczy?

Gość ...

baby to qrwy

Gość gość

Bzdura. Mnie romans obudził seksualnie.Zdarzało mi się być z mężem a dosłownie po 4 h z kochankiem (ten zaczynał od oralu). Ciągle byłam podniecona, wciąż mokra i gotowa.

xxx

dopuszczam mysl,ze są kobiety, które by sie piertoliły z kim popadnie, bezrefleksyjnie byle bolec dziure zapchał

Gość gość
18 minut temu, Gość Milena napisał:

U mnie jest tak, że mąż przestał dbać o siebie: ma ze 20 kg nadwagi, chrząka jak świnia, potrafi zasnąć w salonie przed tv i później przyjść do sypialni nieumyty- nawet zębów. Przestał mnie pidniecać i unikam sexu. Przez niecały rok współżyje ze swoim kolegom z pracy regularnie i jak wracam do domu to widze męża jak się dziećmi opiekuje wtedy dopada mnie sumienie i corsz częściej wypinam mu się a ten bah-bah i robi swoje. Zero uczucia z mojej strony i leże jak kłoda a mąż mokry jak szczur i wniebowzięty że jaja puste.

gratulacje, nie ma takiego sumienia które  skłania do dania d...brudasowi

Gość Gosc

romanse z Minecrafta mi są fajne

Gość Lulkja
43 minuty temu, Gość gość napisał:

Bzdura. Mnie romans obudził seksualnie.Zdarzało mi się być z mężem a dosłownie po 4 h z kochankiem (ten zaczynał od oralu). Ciągle byłam podniecona, wciąż mokra i gotowa.

xxx

dopuszczam mysl,ze są kobiety, które by sie piertoliły z kim popadnie, bezrefleksyjnie byle bolec dziure zapchał

Kochanek jest moim 2 partnerem seksualnym (a seks uprawiam od 15 lat), także nie trafione 😘

Gość Tttt

ile masz lat