Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bambi123

Cyberseks a związek?

Polecane posty

Witam Wszystkich, 

Chciałabym się dowiedzieć jakie jest wasze podejście do cyberseksu i seks-czatów? Uważacie to za zdradę?

Okazało sie, że mój partner wchodził na czat i wypisywal niewybredne propozycje do innych dziewczyn. Dodatkowo nakrylam jak na FB jedna dziewczyna do niego napisała czy juz mu na niej nie zależy. Oklamywal mnie, że to ona sie do niego doczepila. Uwierzyłam, a po roku okazalo się ze jest uzalezniony od cyberseksu kiedy znalazlam jego seks czaty. Twierdzi, że nie zdradził mnie, ale widziałam że pisał dziewczynom propozycje spotkania i seksu. 

Poszedł do psychologa i mówi że chce się leczyć. Mówi, ze bal sie to robic ze mna bo go zostawie czy zbruzdzi moja godnosc. Nie miał podstaw by tak sądzić (sam przyznał, ale tak miał w głowie).

Czy z takim człowiekiem można w ogóle budować przyszłość?

Dziękuję za wasze odpowiedzi, 

Gość waj-faj

Zawsze mnie ciekawiło na czym taki cyberseks polega, masturbują się przed monitorem, udają że ich ręce są nimi, czy też mają jakieś elektroniczne cyber-zabawki, np. sztuczny penis wykonujący na przemiennie pulsujące ruchy woków własnej osi podłączony zdalnie czujnikami ekg do prawdziwego prącia penetrującego sztuczną waginę ssąco-cisnącą, na usb, no i czy antykoncepcja też jest potrzebna? 

Gość maczu piczu
3 godziny temu, Gość waj-faj napisał:

Zawsze mnie ciekawiło na czym taki cyberseks polega, masturbują się przed monitorem, udają że ich ręce są nimi, czy też mają jakieś elektroniczne cyber-zabawki, np. sztuczny penis wykonujący na przemiennie pulsujące ruchy woków własnej osi podłączony zdalnie czujnikami ekg do prawdziwego prącia penetrującego sztuczną waginę ssąco-cisnącą, na usb, no i czy antykoncepcja też jest potrzebna? 

Hahaha, masz fantazje 🙂

Gość gość

Jedna mi pokazała jak się sama ujeżdża, namawiała mnie, niestety jaja sobie z niej robiłem a ona durna w to uwierzyła. Trochę późno się kapnąłem że to za daleko zaszło i zerwałem wszystko i z tym, bo juz żadnej w ten sposób nie bałamucę.. Co się napatrzałem na jej jazdę i wygibusy to moje XD

Gość Gość

Seks bez penetracji to nie seks. 

Gość omnikus

Najlepsza baba to własna graba