Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika

RYZYKO ZAJŚCIA W CIĄŻĘ

Polecane posty

Gość Monika

Uprawiałam seks z chłopakiem 01.01.2019 około 3 w nocy. Używaliśmy prezerwatywy, nie skończył we mnie tylko ja pomogłam mu dokończyć. Po wytrysku wytarłam rękę chusteczką a potem przetarłam swój śluz tą samą chusteczką a kiedy się zorientowałam co zrobiłam to szybko poszłam umyć ręce, siebie i przetarłam się też chusteczką do higieny ientymnej. Robiłam to delikatnie, z zewnątrz żeby nic się nie dostało do środka. Jestem tydzień przed okresem, dni niepłodne. Na następny dzień także uprawialiśmy seks ale nic takiego już nie miało miejsca. Jakie jest ryzyko zajścia w ciążę?

Gość Monika

Up

Gość Gość

Duże. Brzuszek Ci zaraz urośnie:)

Przestańcie pisać głupoty..Idź do lekarza - ginekologa i po prostu wykonaj test ciążowy. Test jest bezbolesny i będziesz wiedziała od razu. Chyba że już byłaś? Jeśli będziesz zapłodniona to od razu lekarz wykona szereg badań..

Gość Zuzia

Aby doszło do skutecznego zapłodnienia to musi zostać spełnione szereg różnych czynników. Jednym z czynników kluczowych do zajścia w ciążę jest współżycie podczas dni płodnych kobiety. Jeśli wiesz, że były to twoje dni niepłodne, a stosunek nie był do końca to ryzyko ciąży jest małe. Jednak dla pewności zrób test ciążowy. A przy następnych razach, zacznij kontrolować swoje cykle. Ja używam testera owulacji ze śliny afrodyta. Kupiłam go na stronie sklepu naturalnaplodnosc.