Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7789

Boję się mężczyzn i zakochania

Polecane posty

Gość gość

Dzięki kochany. Chciałbyś się bliżej poznać? 

Gość Bolo

Bo to jest zamknięte chore koło, podobają wam się faceci którzy potencjalnie was zranią, w innych się nie zakochacie.  Wybieracie wciąż ten sam typ. Nie chcę pieska bo to nudny zwierzak wolę młode wilka z przemytu,  no ale miałam już 3 szt i w końcu każdy mnie pogryzł, boję się zaryzykować 4 raz, chcę wilka ale by był jak piesek, nie nie to wtedy nie będzie prawdziwy wilk tylko pies o wyglądzie wilka, chcę wilka który będzie gryzł wszystkich tylko nie mnie 🙂 tyle że to praktycznie niewykonalne.

Gość XXXX
29 minut temu, Piaskun napisał:

Oczywisty podszyw jest oczywisty.

Masz mnie. Pewnie już obracasz stado młódek. No pochwal się. W końcu jesteś taki macho 

Gość B...
15 minut temu, Gość Bolo napisał:

Bo to jest zamknięte chore koło, podobają wam się faceci którzy potencjalnie was zranią, w innych się nie zakochacie.  Wybieracie wciąż ten sam typ. Nie chcę pieska bo to nudny zwierzak wolę młode wilka z przemytu,  no ale miałam już 3 szt i w końcu każdy mnie pogryzł, boję się zaryzykować 4 raz, chcę wilka ale by był jak piesek, nie nie to wtedy nie będzie prawdziwy wilk tylko pies o wyglądzie wilka, chcę wilka który będzie gryzł wszystkich tylko nie mnie 🙂 tyle że to praktycznie niewykonalne.

oj tam, jak się dobrze poszuka to się znajdzie i utuli dzika

Gość gość

Pomyśl że możesz coś F A N T A S T Y C Z N E G O stracić (seks) to ci przejdzie twoje myślenie.

Gość alka
7 minut temu, Gość gość napisał:

Pomyśl że możesz coś F A N T A S T Y C Z N E G O stracić (seks) to ci przejdzie twoje myślenie.

dla kobiet sie liczy cos więcej niż seks, i tu jest ten szkopuł

Gość Romantyk
1 minutę temu, Gość alka napisał:

dla kobiet sie liczy cos więcej niż seks, i tu jest ten szkopuł

Ok. ZGADZAM SIĘ!!!  Mężczyzna który kocha też nie kieruje się samym seksem, tylko NIE MA SEKSU, NIE MA ZWIĄZKU ANI MAŁŻEŃSTWA czyż nie tak???

Gość gość
2 minuty temu, Gość Romantyk napisał:

Ok. ZGADZAM SIĘ!!!  Mężczyzna który kocha też nie kieruje się samym seksem, tylko NIE MA SEKSU, NIE MA ZWIĄZKU ANI MAŁŻEŃSTWA czyż nie tak???

no oczywiście że tak, ale brak wam cierpliwości az dziewczyna poczuje się bezpieczna, chcecie tu i teraz i idziecie gdzie przyjdzie wszystko łatwo, potem też może się wam nei ukąłda,sama już nie wiem jak to jest. Ja musze najpierw komuś zaufać, ale wy nie macie cierpliwości.

Gość Romantyk
3 minuty temu, Gość gość napisał:

no oczywiście że tak, ale brak wam cierpliwości az dziewczyna poczuje się bezpieczna, chcecie tu i teraz i idziecie gdzie przyjdzie wszystko łatwo, potem też może się wam nei ukąłda,sama już nie wiem jak to jest. Ja musze najpierw komuś zaufać, ale wy nie macie cierpliwości.

Widzę że mógłbym cię na wino zaprosić i do białego rana z tobą dyskutować :) Widzisz w tym rozpędzonym życiu, to często kobieta inicjuje seks i to NAWET na pierwszym spotkaniu, więc gdzie tu mowa o cierpliwości i bezpieczeństwie ?? Zapewniam cię że po "coś dobrego" można być długo cierpliwym i czekać... czekać ... oczywiście nie nie w skończoność :)  Tak sobie myślę czy po kilku przegadanych nocach, nie uznałabyś że już dość tej cierpliwości ? Oczywiście to żart, masz rację szanuj się bo wyglądasz mi na wartościową dziewczynę.

19 minut temu, Gość gość napisał:

Cóż, jeśli kobieta ma temperament i podoba jej się mężczyzna to czekać nie trzeba.

Jeśli facet jej się nie podoba albo kobieta chce podbić swoją wartość dla zasady, wtedy istotnie trzeba czekać. A nawet jeśli się wyczeka to w małżeństwie seks zaniknie, bo dla niej ta sfera nie jest istotna. Dlatego lepiej się ewakuować.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Romantyk napisał:

Widzę że mógłbym cię na wino zaprosić i do białego rana z tobą dyskutować 🙂 Widzisz w tym rozpędzonym życiu, to często kobieta inicjuje seks i to NAWET na pierwszym spotkaniu, więc gdzie tu mowa o cierpliwości i bezpieczeństwie ?? Zapewniam cię że po "coś dobrego" można być długo cierpliwym i czekać... czekać ... oczywiście nie nie w skończoność 🙂 Tak sobie myślę czy po kilku przegadanych nocach, nie uznałabyś że już dość tej cierpliwości ? Oczywiście to żart, masz rację szanuj się bo wyglądasz mi na wartościową dziewczynę.

Ja jestem otwarta wydaje mi się, ale zbyt często zauważam jakieś gierki i wtedy często się odsuwam i zamykam, zapewne jakieś niejasności z przeszłości, na które nie zwracałam uwagi, a teraz już każda mała gierka doprowadza mnie do dystansu i łatwo zachwiać zaufaniem, które w sumie daję od początku. Po prostu zbyt dużo gierek zbyt mało otwartości. A seks na pierwszej randce no cóż, jak była taka silna strzała amora to zawsze jest szansa, że coś się wykluje, wystarczy tego nie spieprz... 😉 Hmm dusza romantyczki tez u mnie przeważa, ale to co już wiem i się nauczyłam robi swoje, ale mniejsza podatnosć na manipulację to w sumie plus 🙂

Gość Romantyk
6 minut temu, Gość gość napisał:

Ja jestem otwarta wydaje mi się, ale zbyt często zauważam jakieś gierki i wtedy często się odsuwam i zamykam, zapewne jakieś niejasności z przeszłości, na które nie zwracałam uwagi, a teraz już każda mała gierka doprowadza mnie do dystansu i łatwo zachwiać zaufaniem, które w sumie daję od początku. Po prostu zbyt dużo gierek zbyt mało otwartości. A seks na pierwszej randce no cóż, jak była taka silna strzała amora to zawsze jest szansa, że coś się wykluje, wystarczy tego nie spieprz... 😉 Hmm dusza romantyczki tez u mnie przeważa, ale to co już wiem i się nauczyłam robi swoje, ale mniejsza podatnosć na manipulację to w sumie plus 🙂

Też lubię grać w otwarte karty a nie manipulować albo być manipulowanym. Myślę że nocne rozmowy przy winie by to rozwiązały ... tylko jak przy takiej śnieżycy jaka jest u mnie w tej chwili, miałbym cię rano po nocnych rozmowach Polaków do domu wypuścić? No jak? ;)

Gość gość
2 minuty temu, Gość Romantyk napisał:

Też lubię grać w otwarte karty a nie manipulować albo być manipulowanym. Myślę że nocne rozmowy przy winie by to rozwiązały ... tylko jak przy takiej śnieżycy jaka jest u mnie w tej chwili, miałbym cię rano po nocnych rozmowach Polaków do domu wypuścić? No jak? 😉

Akurat wczoraj przemierzałam miasto wieczorem podczas śnieżycy, da się? Da! Pozdrawiam Cię miły człowieku, z daleka;)

Gość Gość
24 minuty temu, Piaskun napisał:

Cóż, jeśli kobieta ma temperament i podoba jej się mężczyzna to czekać nie trzeba.

Jeśli facet jej się nie podoba albo kobieta chce podbić swoją wartość dla zasady, wtedy istotnie trzeba czekać. A nawet jeśli się wyczeka to w małżeństwie seks zaniknie, bo dla niej ta sfera nie jest istotna. Dlatego lepiej się ewakuować.

Ty całe szczęście nie masz takich problemów, bo przecież każda na ciebie poleci i dlatego mnie zostawiłeś, prawda? Przestałam Cię pociągać. Chamskie jest to, ze cała winę zwaliles na mnie. 

Gość Romantyk
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Akurat wczoraj przemierzałam miasto wieczorem podczas śnieżycy, da się? Da! Pozdrawiam Cię miły człowieku, z daleka;)

Wszystko się da, ale nie zawsze trzeba marznąć zamiast być grzanym. Pozdrawiam i wielu gorących chwil w tym Nowym Roku życzę, myślę że jesteś tego warta.

Gość gość
7 minut temu, Gość Romantyk napisał:

Wszystko się da, ale nie zawsze trzeba marznąć zamiast być grzanym. Pozdrawiam i wielu gorących chwil w tym Nowym Roku życzę, myślę że jesteś tego warta.

Jeszcze kilka takich wpisów i Ci się oświadczę 😉 ✋

51 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty całe szczęście nie masz takich problemów, bo przecież każda na ciebie poleci i dlatego mnie zostawiłeś, prawda? Przestałam Cię pociągać. Chamskie jest to, ze cała winę zwaliles na mnie. 

Nie znam Cię kobieto. Moja ostatnia kobieta, którą zostawiłem, nie była Polką, a po polsku znała trzy słowa na krzyż. Od tego czasu nie byłem w związku.

Od jakiegoś czasu zamykam swoje sprawy w Polsce i nie zamierzam otwierać nowych.

Gość Gość
7 minut temu, Piaskun napisał:

Nie znam Cię kobieto. Moja ostatnia kobieta, którą zostawiłem, nie była Polką, a po polsku znała trzy słowa na krzyż. Od tego czasu nie byłem w związku.

Od jakiegoś czasu zamykam swoje sprawy w Polsce i nie zamierzam otwierać nowych.

XD 

I nie pisałeś, ze mnie kochasz, i ze jestem tą jedyną? 

5 minut temu, Gość Gość napisał:

XD 

I nie pisałeś, ze mnie kochasz, i ze jestem tą jedyną? 

Nie znam Cię. Dla mnie związek zaczyna się od pierwszego seksu a chyba wiem z kim sypiałem. Nie pozwalam sobie na jakieś emocjonalne wyznania względem przypadkowych kobiet.

Gość Gość
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Nie znam Cię. Dla mnie związek zaczyna się od pierwszego seksu a chyba wiem z kim sypiałem. Nie pozwalam sobie na jakieś emocjonalne wyznania względem przypadkowych kobiet.

Mam Ci tu rzucić screeny naszych rozmów? To jak pisałeś, ze się ze mną ozenisz i ze mnie kochasz, ze chcesz bym Ci urodziła dzieci? Czemu udajesz, ze to się nie wydarzyło? 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Mam Ci tu rzucić screeny naszych rozmów? To jak pisałeś, ze się ze mną ozenisz i ze mnie kochasz, ze chcesz bym Ci urodziła dzieci? Czemu udajesz, ze to się nie wydarzyło?

...

A myślałem, że jak już mnie oskarżono na tym forum o wyłudzenia i czerpanie korzyści z nierządu to już lepiej nie będzie...

Ostatnia rzecz, która bym proponował kobiecie to dzieci. Zwłaszcza w liczbie mnogiej. Być może zgodziłbym się gdyby kobieta potrzebowała, ale pod kilkoma warunkami.

Chcieć dzieci... Już bardziej prawdopodobne jest, że zostanę alfonsem hobbystycznie zajmującym się wyłudzeniami.

Moi siostrzeńcy już dawno mnie wyleczyli z tej nieprzemyślanej i głupiej potrzeby 

Gość Gość

To poproś żeby cię wyleczyli z pierdōlenia kocopołów na babskim forum, denny atencjuszu udający obojętność wobec zainteresowania. 

Gość Gość

Okej, dzis postaram się wrzucić screeny. 

A to ze zamykasz sprawy w Polsce oznacza, ze wyjeżdzasz? Kiedy? 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To poproś żeby cię wyleczyli z pierdōlenia kocopołów na babskim forum, denny atencjuszu udający obojętność wobec zainteresowania. 

Zainteresowanie jest zawsze miłe, nie zrozummy się źle. Jeśli jest szczere.Odpowiadam na każdą prywatną wiadomość jeśli nie jest skrajnie chamska lub głupia.

Ale zachęcanie do kontaktu na tablicy publicznej  podejrzewam o tanią prowokację. Właśnie z tej przyczyny, że to forum jest pełne trolli i ...ów płci dowolnej, gdzie niektórzy nawet wmawiają sobie że mają poczucie humoru.

Gość Gość

Skończ puerdolic chłopie. Nawet zwykła odpowiedź w twoim wykonaniu to ewidentne poczucie wyższosci na plebsem czyli nami wszystkimi którzy ci odpisują. Skończ pozować bo bije bo oczach sztucznoscia. Ąę nie zęsraj się... Azaliz juz się li zesraułęs tymże ów gunwem? 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Okej, dzis postaram się wrzucić screeny. 

A to ze zamykasz sprawy w Polsce oznacza, ze wyjeżdzasz? Kiedy? 

Łajno mnie obchodzą twoje szantaże i inne podłości, chcesz to wrzucaj. Najwyżej się potem będziesz z kimś szarpać sądownie.

Sam fakt jednak świadczy tylko o tym, że każdy zdrowy na umyśle by od ciebie uciekał.

Co do wyjazdu:

Biorąc pod uwagę jak niespełna rozumu są rodaczki to im szybciej tym lepiej.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Skończ puerdolic chłopie. Nawet zwykła odpowiedź w twoim wykonaniu to ewidentne poczucie wyższosci na plebsem czyli nami wszystkimi którzy ci odpisują. Skończ pozować bo bije bo oczach sztucznoscia. Ąę nie zęsraj się... Azaliz juz się li zesraułęs tymże ów gunwem? 

Twoje kompleksu mnie nie interesują.

Nie interesuje mnie też zainteresowanie osób o takim poziomie wypowiedzi.

Chyba uniknąłem kulki 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Łajno mnie obchodzą twoje szantaże i inne podłości, chcesz to wrzucaj. Najwyżej się potem będziesz z kimś szarpać sądownie.

Sam fakt jednak świadczy tylko o tym, że każdy zdrowy na umyśle by od ciebie uciekał.

Co do wyjazdu:

Biorąc pod uwagę jak niespełna rozumu są rodaczki to im szybciej tym lepiej.

Ja Cię nie szantażuję, chcę Ci jedynie potwierdzić, ze mówię prawdę. 

Gość Gość

Sam sobie przeczysz.