Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7789

Boję się mężczyzn i zakochania

Polecane posty

Gość Romantyk
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Jeszcze kilka takich wpisów i Ci się oświadczę 😉 ✋

Hej mała nie tak prędko ;) Co wcale nie znaczy że bym się z tobą nie spotkał i może nie na pierwszej ... choć kto wie? Bywają bardzo gorące kobiety  :d

14 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja Cię nie szantażuję, chcę Ci jedynie potwierdzić, ze mówię prawdę. 

Twoja prawda mnie nie obchodzi. Już po trzech wpisach widać że jesteś psychiczna. W życiu nie chciałem i nie będę chciał być z kobietą której poziom pierdolnięcia wynosi pięć i powyżej. Łeb, który Cię, jak rozumiem wydupczył i zostawił, zrobił to, widzę, nie bez powodu. A skoro powód był (i jest) to nie wiem czemu oczekujesz że wróci.

20 minut temu, Gość Gość napisał:

Sam sobie przeczysz. 

Nie przeczę. Lubię kobiety. Ciepłe, empatyczne, dowcipne i lubiące seks, ale które nie mają dwucyfrowych liczników.

Nielubię wulgarnych, agresywnych, niezrównoważonych emocjonalnie i intelektualnie miałkich, czy przechodzonych. W przeciwieństwie do akapitu powyżej, gdzie potrzebne są wszystkie cztery cechy, tu wystarczy że dziewczyna będzie miała tylko jedna z nich tylko jedną z irytujących mnie wad i tracę ochotę na znajomość.

Co mi z zainteresowania kobiety, po której jednej wypowiedzi widzę, że nic z tego nie wyjdzie?

Gość oświece
16 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tak. Mam to w dupie. Będzie co ma być a jak nie będzie to nie. Są inne rzeczy w życiu. 

oświece cie, te inne rzeczy to spanie, praca, sranie, nic pozatym, więc "ciesz" się choć tym

Gość zapomnij
16 godzin temu, Gość 7789 napisał:

Czy osiągnęłyście kiedyś taki stan, że nie chciałyście już sie nigdy zakochać ani żeby w was sie nikt nie zakochał?

Powód: bo to za duzo pracy z utrzymaniem związku i zainteresowania mężczyzny, bo nikt was nie umie sobą zainteresować, bo czujecie się martwe w środku, bo cała energia poszła na jakieś nieszczęśliwe miłości albo nieudane związki.

Udało wam się z tego wyjść?

Mam 35 lat :(

chcesz aby cie wybrał alfa i potem był jak beta, NIEOSIĄGALNE

Gość wariatka nadal stalkuje

statnio na profilu byli

780 wyświetleń profilu

AAgg

1 godzinę temu