Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sowa bez oka

czy można mieć szczęśliwie 2 kobiety?

Polecane posty

Gość Sowa bez oka

Czy możliwe jest posiadanie dwóch kobiet - nie chodzi mi o sens prawny - bo wiadomo biegania to przestępstwo,  ale czy da się być szczęśliwym facetem, rodzina majac żonę i dziecko i kochankę z dzieckiem i z każdym trzymać dobre relacje.

Nie mowie o orgiach, ale o regularnym kontrakcie seksualnym z jedną i drugą i wychowywaniu obojga dzieci. 

Gość uff

jeśli obydwie to akceptują, akceptują siebie nawzajem, nie są zazdrosne to na pewno 🙂 tylko trudno Ci będzie znaleźć taką niezazdrosną kobietę akceptującą poligamię - chyba, że sama oprócz Ciebie będzie też miała kochanka - ale czy to by Ci nadal pasowało? 😉

Gość uff

i bigamia a nie biegania 😄

Gość gość

Tak można - w krajach islamskich, ale trzeba utrzymywać obydwie oraz swoje dzieci z nimi. ty masz takie skłonności islamofilskie, nieprawdaż? To wypad z Europy. 

Jeżeli masz żonę, a na boku szukasz kochanki, to moim zdaniem sam ten fakt jasno powinien dać ci do myślenia nad tym, że nie jesteś szczęśliwym człowiekiem.

Gość gość biegający
17 minut temu, Gość uff napisał:

Zasadniczo to bieganie za np tramwajem nie jest przestępstwem ale już czepianie się tramwaja?..  😛

Gość Ona
19 minut temu, Gość uff napisał:

Uff, dobrze że dodales/as. Już się przestraszyłem że biegania zakazali 

Gość gość

Coś mi się widzi że ty nie będziesz miał ani jednej. Która by cie chciała, z wyjątkiem może tej panienki co tu do ciebie wyje z pożądania? Pimpulku 😮

Gość Macho

To proste, żona i jej atrakcyjna mama gotowa odciążyć córkę w obowiązkach małżeńskich 🤠

Gość Ależ
Dnia 3.01.2019 o 03:13, Gość Sowa bez oka napisał:

Czy możliwe jest posiadanie dwóch kobiet - nie chodzi mi o sens prawny - bo wiadomo biegania to przestępstwo,  ale czy da się być szczęśliwym facetem, rodzina majac żonę i dziecko i kochankę z dzieckiem i z każdym trzymać dobre relacje.

Nie mowie o orgiach, ale o regularnym kontrakcie seksualnym z jedną i drugą i wychowywaniu obojga dzieci. 

Przede wszystkim nie można "posiadać" nikogo, niewolnictwo jest nielegalne. Po drugie rozwiń temat, dziewczyny o sobie wiedzą i akceptują czy ukrywasz bigamię? Temat poruszany w kinie, można obejrzeć scenariusze.