Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina

Poszukuje samca Beta, taki przynajmniej kocha szczerze

Polecane posty

Gość Gość
3 minuty temu, Gość ... ccc napisał:

Np w markecie rzucają mięso

torebki w lidlu

Alfa się biją 

omega  czekają coś zostanie. 

Ja mam ich gdzieś kupie gdzie indziej to jednak bydło. 

Odezwał frustrat bez właściwości co tyko umie innych wyzwać od bydła. 

Gość ..ccc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Odezwał frustrat bez właściwości co tyko umie innych wyzwać od bydła. 

To prawda jest , zobacz sobie na yt jak się biją o towar z marketu,  schab rzucą Chiński itd. 

Latać z marketu do marketu  🙂 coś taniej jest,  najlepiej czekać zanim otworzą. 

Potem jedzie taka MPK, darmowym, ustąpić jej miejsca,  zmęczuna jest,  latać to siłę ma. 

Gość Gość MHS

Na wykopie jest inny ciekawszy opis takich zachowań,ta promocja samca alfa w tym opisie,zalatuje trochę frustracja i kompleksami.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość MHS napisał:

Na wykopie jest inny ciekawszy opis takich zachowań,ta promocja samca alfa w tym opisie,zalatuje trochę frustracja i kompleksami.

Nie siedzę na wykopie bo nie jaram się tanią sensacją z sieci. A to są biedni ludzie. Tylko im współczuć.

Gość Gość MHS

Nie trzeba siedzieć wystarczy poczytać.

Gość .. ccc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie siedzę na wykopie bo nie jaram się tanią sensacją z sieci. A to są biedni ludzie. Tylko im współczuć.

Wybacz gdzie godność?  jak takiej przeszkodzisz  to jeszcze cię zleje,  dziadek o lasce przeskoczy. 

Gość jaaaaa
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A czym sie różni Omega od bety? 

beta - taki zwyklak. Z twarzy 5\10, 175-180 wzrostu. Zarabia tyle ile większość, bez muskulatury ale tez nie otyły i jeździ 10letnim rzęchem

Omega - Z twarzy 2/10 jednoczesnie otyły lub chudy bądź pon.175cm. Do tego upośledzony społecznie lub intelektualnie. Bez pracy w wieku 30lat.

Gość ... ccc

Lecą stadem wszystko taranują  przed sobą.  Stado jak stado nie ma zahamowań. 

Gość Xyz

Ja przeważnie trafiam na Sigmę 😕

Gość Gość
13 minut temu, Gość jaaaaa napisał:

beta - taki zwyklak. Z twarzy 5\10, 175-180 wzrostu. Zarabia tyle ile większość, bez muskulatury ale tez nie otyły i jeździ 10letnim rzęchem

Omega - Z twarzy 2/10 jednoczesnie otyły lub chudy bądź pon.175cm. Do tego upośledzony społecznie lub intelektualnie. Bez pracy w wieku 30lat.

A tamci powyzej pisali, ze to nie chodzi o wyglad, tylko cechy charakteru.. Więc jak to w końcu jest? 

Gość Człowiek nikt
6 minut temu, Gość jaaaaa napisał:

Myślałem że się wybiję i przestanę być omegą, ale nic z tego, bo natury się nie oszuka. To gównie kwestia słabej psychiki i braku walorów intelektualnych, a reszta negatywów to wynik tych 2 cech (brak pracy, aspołeczność, choroby psychiczne itp.). W takiej sytuacji można tylko kopnąć w kalendarz. 

Gość Alina
4 minuty temu, Gość Xyz napisał:

Ja przeważnie trafiam na Sigmę 😕

haha, a ja na gamme i na sigmę też, sigma to manipulatorzy, do nich silny charakter potrzebny

Gość jjjjj
11 minut temu, Gość Gość napisał:

A tamci powyzej pisali, ze to nie chodzi o wyglad, tylko cechy charakteru.. Więc jak to w końcu jest? 

Pewne cechy należy traktować zastępczo. Mozesz być otyły ale jak masz pod sobą mase ludzi to bardzo bustujesz w stronę alfa. Ale raczej malo kto do takich osób należy. Mozesz tez byc wysoki i  umięśniony ale nie pracować, i siedzieć w domu całymi dniami to tez bedziesz juz raczej omegą

Gość Gość
2 minuty temu, Gość jjjjj napisał:

Pewne cechy należy traktować zastępczo. Mozesz być otyły ale jak masz pod sobą mase ludzi to bardzo bustujesz w stronę alfa. Ale raczej malo kto do takich osób należy. Mozesz tez byc wysoki i  umięśniony ale nie pracować, i siedzieć w domu całymi dniami to tez bedziesz juz raczej omegą

No ok. Ale wcześniej nie bylo slowa o tym, ze omega to nieudacznik tak zwany, tylko ze romantyk, opiekunczy, czuly. W sumie w artykułach jest przedstawiony w sposób pozytywny. 

Tak w zasadzie to po co to wszystko rozkładać na czynniki pierwsze... Albo sie ludzie w sobie zaurocza albo nie... I nie na wtedy znaczenia kto jest kim. 

Gość Stuleja

Stuleje!!!

Gość Samiec omega
3 godziny temu, Gość ja jestem beta napisał:

Omega: jesteś biegunowym przeciwieństwem samca alfa, ale w dobry sposób. Podobnie jak mężczyzna alfa, jesteś pewny siebie, inteligentny i masz charyzmę wokół siebie, ale w przeciwieństwie do mężczyzny alfa, jesteś całkowicie swoją osobą. nie potrzebujesz nikogo, możesz nawet być emocjonalnie odległy z powodu twojego całkowitego opanowania. ufasz niewielu ludziom i budujesz jeszcze mniej intymnych relacji. omegowie nie dbają o przywództwo innych, ponieważ są w stanie samemu się przewodzić

Cały ja 🙂

3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Omega to taki romantyk rozumiem, który ma w dupie co myślą i Sadza inni.

Jak wyżej 🙂

3 godziny temu, Gość omegaasdasd napisał:

Alfa rucha hotkę, beta patrzy jak jego hotka jest ruchana, a omega z domu nie wychodzi

Bzdura

3 godziny temu, Gość ... ccc napisał:

Alfa się biją 

omega  czekają coś zostanie

Raczej sam sobie wszystko organizę. Stoję z boku i patrzę jak alfy się zagryzają, he he.

Omega nikogo nie dupczy, co najwyżej sam może być dupczony przez alfę.

Zanim alfa zdążyłby się za mnie zabrać, leżałby rozpruty od kroku aż po gardło. Znaczy się z bebechami na wierzchu😁

No dla mnie z opisu to Omega najlepszy! Ale ja jestem romantyczka i chciałabym sie zakochać. 

Szkoda, że nigdy nie spotkam kogoś, kto myśli podobni.

Gość Samiec omega

Sorki za błędy, moja klawiatura jest gorzej niż beta😁

Gość 423

Przy tworzeniu oprogramowania wersja alfa jest wcześniejsza, gorsza, bardziej niedorobiona niż wersja beta.

Gość alfa

Różnica między samcem Alfa a samcem Betą

Alfa zdradza

Beta jest zdradzany.

WYBIERAJCIE SWOJE PRZEZNACZENIE PANOWIE! JA WOLĘ BYĆ ALFĄ 😉

Gość ertt

a ja jestem delta,może to nie alfa ale nawet Chuck Norris był z Delty

Gość brgs

Alfa
Rucha to na co ma ochotę. Dziewczynom przy alfie same miękną nogi i spadają majtki.
Alfa w zasadzie nie musi prosić o seks - laski same się do niego wdzięczą.
Alfa rucha praktycznie tylko topowe laski, choć czasem w chwili słabości weźmie i przeciętniarę.
Dlatego szarym myszom później siada na psychikę, że niby zasługują na więcej.
Alfa pompuje i zostawia.

Beta
Rucha to czego nie chce bądź znudzi się alfie (brzydule czy stare torby które spadły z już o poziom
niżej na karuzeli). Głupi beta często robi za bankomat i wychowuje cudze bękarty. Podstawowy filar
społeczeństwa tyrający jak wół, płacący podatki i ostatecznie wykańczany w domu przez wiecznie jazgoczącą sekutnicę.

Gość Laska

No tak... Moj mąż zapieprza na mnie i na mieszkanie, nie ma własnego zdania, nie ma jaj i ma małego. Seks z nim to teatr 🎭  musiałam sobie znaleźć kumpla do zaspokajania. I mam teraz tak ze jeden dogadadza mi w życiu a drugi w łóżku. Nie interesuje mnie ktory alfa który beta ale chyba cos w tym jednak jest hehe

Gość 423

A ja myślę że ludzie tylko odgrywają wyuczone role i określenia samiec alfa, beta są tylko umowne.

8 godzin temu, Gość ja jestem beta napisał:

Nie to się tyczy charakteru nie wyglądu. 
Dokładny opis wszystkich cech:
Beta:  jesteś nieśmiały, zamknięty w sobie i niezbyt pewny siebie. jesteś nieustannie nękany niepewnością i samoświadomością, a ty nigdy nie możesz się do niczego zobowiązać w obawie, że poniesiesz porażkę. jesteś trochę lubiany przez ludzi, ale oni raczej patrzą na ciebie raczej protekcjonalnie, a kobieta trzyma cię we friendzone. denerwujesz się wokół innych ludzi i sytuacji społecznych, ponieważ zawsze boisz się, że ludzie cię osądzają. jesteś urodzonym naśladowcą
Omega: jesteś biegunowym przeciwieństwem samca alfa, ale w dobry sposób. Podobnie jak mężczyzna alfa, jesteś pewny siebie, inteligentny i masz charyzmę wokół siebie, ale w przeciwieństwie do mężczyzny alfa, jesteś całkowicie swoją osobą. nie potrzebujesz nikogo, możesz nawet być emocjonalnie odległy z powodu twojego całkowitego opanowania. ufasz niewielu ludziom i budujesz jeszcze mniej intymnych relacji. omegowie nie dbają o przywództwo innych, ponieważ są w stanie samemu się przewodzić

Oba opisy w jakimś stopniu do mnie pasują. Trudny wybór.