Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastasya

Dziewczyny, nie bójcie się spotykać z kafeteryjnymi facetami:)

Polecane posty

Gość Mariusz
5 minut temu, Nowy Dzień Nowa Ja napisał:

To był tylko przykład ☺

masz w pracy kobietki, może mają sąsiadkę, kuzynke czy innej maści wolną dziewczynę  😉

nie wiem imieniny, Sylwek, koncert jakiś chociaż teatr ☺ 

wszędzie można kogoś wartościowego poznać ☺

Może jakieś tam koleżanki. Mówiłem im. Wiedzą że jestem singlem. Wiem, że jakby mnie ktoś wyciągnął dokądś ale samemu nie umiem tak.

Gość Człowiek nikt
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Człowiek nikt, masz wreszcie robotę. Brawo! Bo z tego co pamiętam, żaliłeś się, że jesteś bezrobotny.

Nie tak szybko z tymi gratulacjami. Pracuje na czarno u ojca już ponad rok z przerwami, który robi w remontach. Teraz mam przerwę bo mam chorą babcię i ktoś musi z nią chodzić do lekarza. Nie będę bezrobotny dopiero jak podpisze umowę o pracę i się w końcu się wyrejestruję z UP. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Nie tak szybko z tymi gratulacjami. Pracuje na czarno u ojca już ponad rok z przerwami, który robi w remontach. Teraz mam przerwę bo mam chorą babcię i ktoś musi z nią chodzić do lekarza. Nie będę bezrobotny dopiero jak podpisze umowę o pracę i się w końcu się wyrejestruję z UP. 

Ale zawsze coś. Krok w dobrą stronę zrobiony i jeszcze się czegoś nauczysz.

Gość gość

Nowy dzien Nowa ja - ile masz lat? Nie chcesz kogoś poznać?

Gość Abc

Kto to jest Porywaciel?

Gość na to wygląda
1 godzinę temu, Gość Anastasya napisał:

Bo możecie trafić na prawdziwą perłę 🙂

Pozdrawiam mojego Porywaciela w kominiarce:classic_ninja:😚😍

Ty perło z wąsem ,teraz reklamujesz swoje profile ? hahahhahahahaha Liczysz na to, że znajdą się naiwne i się złapią ? Aż tak już źle ,że musicie takie zabiegi stosować, inaczej już się nie da ? Casting będziecie przeprowadzać ?  Brakuje wam klaczek do waszej stajni ? Interesy siadły ? Dochody spadły?   

Gość Anastasya
6 minut temu, Gość na to wygląda napisał:

Ty perło z wąsem ,teraz reklamujesz swoje profile ? hahahhahahahaha Liczysz na to, że znajdą się naiwne i się złapią ? Aż tak już źle ,że musicie takie zabiegi stosować, inaczej już się nie da ? Casting będziecie przeprowadzać ?  Brakuje wam klaczek do waszej stajni ? Interesy siadły ? Dochody spadły?   

Niezłe jazdy masz. Nie wiem co bierzesz, ale zmień dilera bo Cię oszukuje i jakiś syf sprzedaje. A jeśli jesteś psychiczna/y i te brednie są efektem Twojej choroby, mogę tylko współczuć i trzymać kciuki za powrót do zdrowia.

Gość A nie o to chodzi
5 godzin temu, Gość Anastasya napisał:

Niezłe jazdy masz. Nie wiem co bierzesz, ale zmień dilera bo Cię oszukuje i jakiś syf sprzedaje. A jeśli jesteś psychiczna/y i te brednie są efektem Twojej choroby, mogę tylko współczuć i trzymać kciuki za powrót do zdrowia.

Ty się o moje zdrowie, aż tak nie martw ,zajmij się swoim Anastazjo ,czy  Anastazy ,ale to bez znaczenia,bo ty juz idziesz z duchem czasu gender i płeć dla ciebie obojetna .Znowu trafione ,zatopione ! Coś wiecej proszę ,bo powtarzanie w kółko jedno i to samo, zrobiło się nudne ! Uważać co piszecie też musicie,bo zaraz na ziemię was ściągną i po zabawie bedzie !