Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

6nazwauzytkownika9

Mężczyzna 163cm

Polecane posty

Witam, jestem mężczyzną mierzącym tylko 163cm. Tak na prawdę od zawsze wierzyłem, że jeszcze urosnę (mam wyższych rodziców), dopiero ostatnio dowiedziałem się, że nie mam już szans na więcej centymetrów... Macie może jakieś rady jak zagadywać do dziewczyn mając taki wzrost? Nie mogę sobie z tym poradzić..

Zagaduj do dziewczyn niższych od siebie, staraj się fajnie, modnie ubierać, być pogodnym, uśmiechniętym, dbać o swój wygląd, i teraz najważniejsze - nie pozwól by twój wzrost  wpływał na twoją pewność siebie - nie dawaj się wpędzić w kompleksy przez to.  Musisz nauczyć się czuć dobrze z tym co masz i akceptować to.

Gość Hmm.

Badz pewnym siebie, nie okazuj, ze Twoj wzrost to jakis kompleks. Moja znajoma ma 175i o glowe mniejszego faceta

Gość gość to gość

Kuczaj ma 158 cm i robi zawrotną karierę jako trener. Uwierzył w siebie i wszystkie kobiety go kochają. Zobacz jego filmiki i wywiady z nim na youtub. Suuuper gość :) 

Gość zobacztak

ja mam 163 i nigdy niemialem problemu z laskami, fakt mam kase,ale wczesniej bylem biedny tylko zabawny, moja ostatnia kobieta miala 170cm byla ladna ale musiala sie schylac zeby mnie pocalowac, teraz umawiam sie z nizszymi odemnie