Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhv

smsy męża z koleżanką

Polecane posty

Gość jhv

Co o tym sadzicie? Mąż był 2 miesiące na szkoleniu. Wracał tylko na weekendy. Był tam z obcymi mu osobami, ale skumplowali się przez ten czas, wiadomo. Były tam też dziewczyny. Czasem pisał z jedną. Dziś przeczytałam wiadomości. Napisał- brakuje mi naszych rozmów. Ona na to- masz żonę i dzieci. On- pewnie, kocham ich. Ale fajnie się nam gadało. 

:-(

Gość Gość

No troche to smutne. Ale oboje sa raczej w porządku. Ona ze wypomniała mu rodznę,a on ze was kocha,to go jednak rozgrzesza. Moze czul sie tam samotny i to była fajna dziewczyna do pogaduszek

Gość Gość

Marne męskie egzemplarze i ich powierniczki...tfu

Gość Ggghhy

Sorry ale jakbym takie wiadomości 📰 przeczytała u mojego męża to już by nie 🙅 miał czego u mnie szukać 🔎 

Gość uyt

Czasem rozmawialiśmy o niej. Było kilka kobiet na kilkadziesiąt mężczyzn. Mówił ze rozmowa z nimi to odskocznia od męskich twarzy. Ale źle mi z tym. Skoro brakuje mu jej to znaczy ze była kimś ważnym i myśli o niej. 

Ogólnie układa nam się bardzo dobrze i dużo rozmawiamy o wszystkim. Ale teraz moje poczucie bezpieczeństwa zostało zachwiane. Oni się już nigdy nie spotkają, ale pisać mogą...

Gość Gość gość

Nie przesadzaj. Moim najlepszym kolegą w pracy jest mężczyzna, też mam męża i dzieci. On jest singlem. Ludzie czasem komentują, ale mam to gdzieś, bo mój mąż mi ufa, a ja jemu. 

Gość Ttt

życie. Pewnie się trochę zauroczył. Ciężko na takich wyjazdach się nie zbliżyć do kogoś.  Pewnie po czasie mu przejdzie. Ciekawe czy ona mu tak odpisała z przekory czy faktycznie nie jest aż pod takim wrażeniem jak on

Gość Anja

Współczuje,on ewidentnie się zauroczył,ja bym mu powiedziała o tym bo się zagnebisz

Gość Gość

Smutne, bo jednak nawet jak żadnej zdrady nie było to małżeństwo widać już się znudziło, chciałoby się od życia jeszcze czegoś więcej. Tu tylko stabilizacja, rutyna, brak wrażeń.

Gość Gość

Powiem Ci z doświadczenia jeżeli nie utnie tego a ty mu nie  powiesz, że nie życzysz sobie aby jeszcze kiedykolwiek się z nią kontaktował to może obrócić się to przeciwko tobie

Zacznie się romans bo tak to się zaczyna. Znam to i z jednej i z drugiej strony...Bądź czujna ufaj ale zacznij od teraz inteligentnie kontrolować