Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no po co

Po co samotne matki szukają faceta?

Polecane posty

36 minut temu, Gość gość napisał:

to jeszcze gorzej, jak chłop głupi to jeszcze sobei można wytłumaczyć, zę to brakująxce ogniwo między ludźmi i małpami, ale prymitywne baby to już czysta masakra

naprawdę myślisz, że twoja opinia oraz twoich forumowych alter ego kogoś obchodzi? :D

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Facet napisał:

Jeśli babka jest z patologii to wiadomo, nawet nie ma o czym mówić. 

Natomiast jeśli jest nawet nie.alna, zadbana, samodzielna itp itd  to zawsze ale to zawsze będzie kochała dziecko bardziej niż kogo i jego.  Zawsze będzie ona plus dziecko i ktoś na dostawke. Nigdy nie poczujesz się jako czesc tej rodziny. W ogóle już nigdy nie stworzyć pół do rodziny. 

Bzdury piszesz . Nie porownuj takich miłości . To sa dwie różne miłości  , inna jest miłość do dziecka , inna do mężczyzny . Ty też kochasz matke inaczej niz swoja kobiete / dziewczyne czy żone . Obie miłosci moga być silne , ale zawsze będą inne . To , ze kochasz matke nie znaczy , że nie kochasz swojej kobiety i odwrotnie . 

Gość Luuk

Faceci też są świnie nie powiem też szukają h.j wie czego ,ale wykobiety też jesteście troszkę winne , czy jak chodzicie z partnerem to nie widzicie jaki on jest ? Przecież to widać po co zakładacie rodzinę i wiążecie się ze sobą ? Po drugie np dyskoteka  , impreza dużo ludzi, podchodzi do was kolo z dobrą bajerą a Wy już macie mokro w matkach , alko seks wpadka . Zdarza się że można stworzyć fajny związek , a można też później żałować ,i po jakimś czasie rozczarowania i  rozstania . Dużo chłopaków jest nie śmiałych , nie mającej tej bajery , a może na nich warto też zwracać uwagę ? A nie od razu ich skreślać bo to cipa . Tylko ten co ma mniej bajery może być takim partnerem o jakim marzycie . Więc drogie panie przejmujcie inicjatywę i to Wy zacznijcie polować , jesteście wstanie ułożyć każdego mężczyznę . 

Gość Facet
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Bzdury piszesz . Nie porownuj takich miłości . To sa dwie różne miłości  , inna jest miłość do dziecka , inna do mężczyzny . Ty też kochasz matke inaczej niz swoja kobiete / dziewczyne czy żone . Obie miłosci moga być silne , ale zawsze będą inne . To , ze kochasz matke nie znaczy , że nie kochasz swojej kobiety i odwrotnie . 

I sama wiesz że często są konflikty między żona A teściowa i facet musi wybierać.  Tak samo kobieta z dzieckiem też może być e sytuacji gdzie będzie musiała wybierać. Tylko że tu wybór jest oczywisty i brak jest obiektywizmu. Facet jest z góry skazany na przegraną. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Facet napisał:

I sama wiesz że często są konflikty między żona A teściowa i facet musi wybierać.  Tak samo kobieta z dzieckiem też może być e sytuacji gdzie będzie musiała wybierać. Tylko że tu wybór jest oczywisty i brak jest obiektywizmu. Facet jest z góry skazany na przegraną. 

Ale konflikty wynikaja z podejscia ludzi . 

Gość Facet

Tak.  Już nawet wiem jakiego podejścia oczekujesz. Traktuj moje dziecko jak swoje i traktuje je jak najważniejsza osobę na świecie. :)

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Facet napisał:

Tak.  Już nawet wiem jakiego podejścia oczekujesz. Traktuj moje dziecko jak swoje i traktuje je jak najważniejsza osobę na świecie. 🙂

🙂 akurat piszac o podejsciu ludzi mialam na mysli konflikt : tesciowa - synowa- syn . Tutaj jest wina ludzi . 

Gość Facet

To ja napiszę konkretna sytuację z mojego życia. 

Poznałem fajna babkę, taka niezależną i całkiem normalna z dzieckiem i nawet normalnym ex. 

Po jakoś 4 miesiącach chciałem ja zabrać na wycieczkę do stanów. Tzn miałem tam sprawę do załatwienia i przy okazji chciałem zrobić sobie wycieczkę.  Na 2 tygodnie.  Nawet byłem gotowy zafundować ta wycieczke swojej kobiecie.  I co? Nagle się okazało że ona bez dziecka nie pojedzie i jeszcze oczekiwała że za dziecko też zapłacę.  Od razu mówię że dzieciak miał z kim zostać. 

Więc dziękuję za takie życie. 

Gość gość

hehehe ...przeca to bylo do przewidzenia. czego sie spodziewales ?

Gość Jamci
1 godzinę temu, Gość Facet napisał:

To ja napiszę konkretna sytuację z mojego życia. 

Poznałem fajna babkę, taka niezależną i całkiem normalna z dzieckiem i nawet normalnym ex. 

Po jakoś 4 miesiącach chciałem ja zabrać na wycieczkę do stanów. Tzn miałem tam sprawę do załatwienia i przy okazji chciałem zrobić sobie wycieczkę.  Na 2 tygodnie.  Nawet byłem gotowy zafundować ta wycieczke swojej kobiecie.  I co? Nagle się okazało że ona bez dziecka nie pojedzie i jeszcze oczekiwała że za dziecko też zapłacę.  Od razu mówię że dzieciak miał z kim zostać. 

Więc dziękuję za takie życie. 

Buhahahah

Gość gość

nie pisz za Elkę i zostaw ją w spokoju

Gość Evvita

Ja jestem samotną matką. Sama zostawiłam partnera. Po prostu brakuje mi bliskiej osoby, a co się wyklaruje z tej relacji to zobaczymy. Odczuwam brak bardziej emocjonalnie niż finansowo 

Gość Basia

Znam kolezanke ktora była bardzo ograniczona i tepa gdyz jej chlopak chcial byc podczas badan krocza i porodzie. Ona stwierdzila ze to intymne badanie i nie da rady. Zostawil ja " jak masz intymnosc z ginekologiem i poloznymi to być sobie z nimi a nie ze mna " Placi aliment i jest sam.

Gość gość
6 godzin temu, Gość Luuk napisał:

Więc drogie panie przejmujcie inicjatywę i to Wy zacznijcie polować , jesteście wstanie ułożyć każdego mężczyznę . 

no ok chłopcze, tylko ja nie chcę być  matką, nauczycielka, treserką, która bedzie chłopa układać. Chcę meżćzyznę nie dzieciaka do wychowania. Układanie sobei dorosłego faceta jest chore, dorosły człowiek ma być już jakoś ukształtowany, samoświadomy i owszem trzeba sie dopasowywać jakoś, ale nie kształtować kogoś bezwolnego, bez charakteru pod swój gust.

Gość gość
3 godziny temu, Gość Basia napisał:

Znam kolezanke ktora była bardzo ograniczona i tepa gdyz jej chlopak chcial byc podczas badan krocza i porodzie. Ona stwierdzila ze to intymne badanie i nie da rady. Zostawil ja " jak masz intymnosc z ginekologiem i poloznymi to być sobie z nimi a nie ze mna " Placi aliment i jest sam.

a po polsku  bez błędów nie dało sie napisać Basiu? I znowu ten fetysz z ginekologiem i facetem na raz?

Gość tańce do rana
18 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Dlaczego tak sądzisz? Nie jestem materialistka. Oczywiście mężczyzna musi pracować ale nie musi zarabiać więcej. Oczekuje od mężczyzny:miłości, wierności, szacunku, zaradnosci życiowej, żebym czuła się bezpiecznie przy nim...Niestety takich mężczyzn jest nie wielu o ile jeszcze są. 

jak to niewielu? całe tabuny ich są naokoło, tylko ty masz jeszcze dłuższą liste wymagań więc trudno aby ktoś je spełnił

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość tańce do rana napisał:

jak to niewielu? całe tabuny ich są naokoło, tylko ty masz jeszcze dłuższą liste wymagań więc trudno aby ktoś je spełnił

Jeżeli wierność szacunek poczucie bezpieczenstwa(nie materialne) to według Ciebie  za duże wymagania by je spelnic to wolę być całe zycie sama

Dnia 6.01.2019 o 01:16, Gość wyżej niż dalej napisał:

nie mówie że mają łatwo, tylko że facet to dla nich potrzebny raczej jako bankomat i stwarzacz rozrywek

ale głupoty... jak są samotnymi matkami, nie żyją w nędzy to raczej sobie jakoś radzą nie? i są zaradne. nie dla każdego drugi człowiek się sprowadza do a) mężczyzny który daje pieniądze b) kobiety, która ugotuje i posprząta...

poza tym oprócz dzieci są też inne sfery życia i samotne matki się wiążą często z takich samych powodów jak samotne niematki

Gość gość
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Jeżeli wierność szacunek poczucie bezpieczenstwa(nie materialne) to według Ciebie  za duże wymagania by je spelnic to wolę być całe zycie sama

Taki "pakiet" to tylko dać jest w stanie mężczyzna, który pokocha a przede wszystkim dobrze pozna i zaufa. Nie powiedziane także, że nie będzie miał oczekiwań i wymagań..  

Gość Piotr

Historia z wycieczka do Stanów......The best.

Gość sadm
Dnia ‎06‎.‎01‎.‎2019 o 12:53, Gość fgfgfd napisał:

To ja wam napiszę o moich sąsiadach: ona ma 7-kę dzieci, każde ma innego ojca i o dziwo znalazła jelenia (nawet fajne ciacho), który się z nią ożenił. Ona wcale jakąś fajną laską nie jest, włosy nie zrobione, makijażu brak, cera nijaka - poszarzała, ubiór zwykły, niczym się nie wyróżnia, typowa matka polka. A mimo to facet chciał się z nią związać i zamieszkać z siódemką nie swoich dzieci.

Bo ona ma ssanie jak motopompa strażacka.