Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna331

Nieświeży oddech

Polecane posty

Witam, przychodzę z pewnym problemem, bardzo proszę o poradę.

Od paru lat borykam się z nieświeżym oddechem z ust. Myje zęby, język, plukam płynem, nitkuje i przykładowo po takiej higienie idę się położyć do łóżka i po jakiś 20min mam zamknięte usta, a czuje jak wydobywa się nieprzyjemna woń, do tego stopnia, że robi mi się niedobrze, zanim zasnę muszę napić się wody, ale to też pomaga na 5min. Zawsze mycie zębów pomaga mi na Max pół godziny, co proponujecie? Zeby mam wyleczone, brałam siarkę Ale nic nie pomagało, pani w aptece mi chyba nie uwierzyła do końca, bo stwierdziła, że może przesadzam i rano każdy ma nieświeży oddech, ale dała coś tam chyba do ssania, też nie pomogło. Parę lat temu jak próbowałam sobie pomóc byłam u laryngologa Ale też nic nie widział. Tak się zastanawiam, jeżeli ma to jakis związek, parę lat temu jadłam bardzo dużo samego makaronu z zupek chińskich, byłam wręcz uzależniona, paczka dziennie, wiem, że to głupie, później uświadomiłam sobie, że mogę sobie zniszczyć żołądek i się oduczylam, i teraz myślę, czy to nie od żołądka? Co myślicie? Planuje iść na odkamienianie zębów za niedługo, ale znając życie to nie pomoże. Gdzie szukać pomocy?