Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małami

Nałóg A związek

Polecane posty

Mój chłopak nie akceptuje tego że chce palić papierosy A ja chce to robić dalej. Uważa że nie zależy mi na nim na tyle aby rzucić nałóg. Jak go przekonać?

Gość Gość

Do czego chcesz go przekonać?

Gość Gośću

Osobiście również okropnie mnie to denerwuje jak laska pali papierosy nie mogę patrzeć jak sobie zdrowie psuje. Osobiście gdyby laska przerzuciła się na elektryczne fajki nie miał bym nic przeciwko, wydają się mniej szkodzące, nie śmierdzą i do tego zębów chociaż sobie nie popsujesz jak od zwykłego fajka. Przemyśl sobie może w tą stronę może chłopak zmieni podejście jak ja. Dodam że sam święty turecki nie jestem może nie do fajek akurat tylko do czegoś innego 😄 ale też bardzo rzadko sobie tak używam raz na 2 tygodnie lub miesiąc. 

15 godzin temu, małami napisał:

Mój chłopak nie akceptuje tego że chce palić papierosy A ja chce to robić dalej. Uważa że nie zależy mi na nim na tyle aby rzucić nałóg. Jak go przekonać?

Znajdź sobie kogoś kto również pali. Będziecie w szczęściu razem śmierdzieć pod niebiosa. 

Dnia 7.01.2019 o 01:27, Gość Gośću napisał:

Osobiście również okropnie mnie to denerwuje jak laska pali papierosy nie mogę patrzeć jak sobie zdrowie psuje. Osobiście gdyby laska przerzuciła się na elektryczne fajki nie miał bym nic przeciwko, wydają się mniej szkodzące, nie śmierdzą i do tego zębów chociaż sobie nie popsujesz jak od zwykłego fajka. Przemyśl sobie może w tą stronę może chłopak zmieni podejście jak ja. Dodam że sam święty turecki nie jestem może nie do fajek akurat tylko do czegoś innego 😄 ale też bardzo rzadko sobie tak używam raz na 2 tygodnie lub miesiąc. 

Wiesz chodzi bardziej o to ze ja jeszcze nie jestem uzalezniona w takim stopniu zeby nie byc w stanie wytrzymac kilku dni bez fajki ale po prostu czasem wychodząc ze znajomymi chciałabym sobie zapalic ale zaraz robi sie niepotrzebna kłótnia. Papierosy elektryczne wywoluja u niego ta sama reakcje 

Dnia 7.01.2019 o 00:24, Gość Gość napisał:

Do czego chcesz go przekonać?

Ze to nie jest nic zlego od czasu do czasu

Gość Esteta

Ma rację, już tu pisałem na ten temat. Jak całować dziewczynę śmierdzącą popielniczką??? Jak uprawiać seks??? Chyba tylko od tyłu żeby smrodu nie było czuć. O to ci chodzi autorko?