Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie było mnie dwa lata

Co tu się dzieje się?!

Polecane posty

Gorzej niż w Korei Północnej 😄

Gość Gość

Po dwóch latach powrót to musi być szok. 

No, ...idołek oczywiście nadal pełen jest nieprzystosowanych do życia półmózgich ameb, to się nie zmieniło, ale reszta ... szok 124%

Gość Lukrecja
19 minut temu, Gość Nie było mnie dwa lata napisał:

No, ...idołek oczywiście nadal pełen jest nieprzystosowanych do życia półmózgich ameb, to się nie zmieniło, ale reszta ... szok 124%

co ty za farmazon opowiadasz jaki kvrfidołek???? to jest miejscówka do fajnych rozmów i poznawania się

1 minutę temu, Gość Lukrecja napisał:

co ty za farmazon opowiadasz jaki kvrfidołek???? to jest miejscówka do fajnych rozmów i poznawania się

Tak. Od lat same gwiazdy i demony intelektu, dowcip słowny aż się skrzy, a o tutejszych konwersacjach ze łzami w oczach wspominają tuzy językoznawstwa, seksuolodzy i metafizycy 😄

Gość Lukrecja
30 minut temu, Gość Nie było mnie dwa lata napisał:

Tak. Od lat same gwiazdy i demony intelektu, dowcip słowny aż się skrzy, a o tutejszych konwersacjach ze łzami w oczach wspominają tuzy językoznawstwa, seksuolodzy i metafizycy 😄

no już nie chrzań i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka,tutaj można sobie wesoło porozmawiać i są tutaj też inteligentni ludzie

Gość Gość
5 minut temu, Gość Lukrecja napisał:

no już nie chrzań i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka,tutaj można sobie wesoło porozmawiać i są tutaj też inteligentni ludzie

wymien dwie intrligentne

6 minut temu, Gość Lukrecja napisał:

Nie twierdzę, że nie, kilka osób udało się nawet poznać, z którymi rozmowa sprawiała przyjemność, ale ogromna większość to odszczepieńcy i wyrzuceni ze społeczeństwa pryszczaci onaniści oraz otyłe "madki" z małych mieścin, które muszą znosić męża alkoholika i jedyną ich atrakcją życiową jest udawanie ponętnych, światowych i bywałych na salonach księżniczek seksbiznesu. Tak było,  jest i będzie dopóki ten grajdół będzie istniał 🙂

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Nie było mnie dwa lata napisał:

Nie twierdzę, że nie, kilka osób udało się nawet poznać, z którymi rozmowa sprawiała przyjemność, ale ogromna większość to odszczepieńcy i wyrzuceni ze społeczeństwa pryszczaci onaniści oraz otyłe "madki" z małych mieścin, które muszą znosić męża alkoholika i jedyną ich atrakcją życiową jest udawanie ponętnych, światowych i bywałych na salonach księżniczek seksbiznesu. Tak było,  jest i będzie dopóki ten grajdół będzie istniał 🙂

Za długo, za wrednie, za hejtersko jak na kogoś zainteresowanego zajrzeniem w stare kąty po dwóch latach. Temat założony do hejtu:)

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Za długo, za wrednie, za hejtersko jak na kogoś zainteresowanego zajrzeniem w stare kąty po dwóch latach. Temat założony do hejtu:)

Wybacz, ale skład tego bagna nie zmienia się od 10 lat, więc stawiam dolary przeciw pączkom, że moja ekstrapolacja jest w 99% trafna 🙂

Gość Gość

Wchodzi niby po dwóch latach i pisze o bagnie, grajdole, kùrwidolku, zamiast cześć i czołem. Może to i prawda, ale wyglada, jakby mu przez te dwa lata coś zalegało na wątrobie:) Temat założony do hejtu🖐

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Wchodzi niby po dwóch latach i pisze o bagnie, grajdole, kùrwidolku, zamiast cześć i czołem. Może to i prawda, ale wyglada, jakby mu przez te dwa lata coś zalegało na wątrobie:) Temat założony do hejtu🖐

Mam wrażenie, że cię coś ... rozbolała po przeczytaniu tego tematu, czyżbym trafił w czuły punkt, hipopotamie? 😄

Gość Gość

Wasnie potwierdziłeś trafność mojego spostrzeżenia:)

Gość gość

Rzeczywiście to tylko jakiś hejterek.

Gość gość

Przecież to brzydki jak kupa pijak Kojote Ajgore z wiecznym bólem wieśniackiej d.u.p.y 😄

To pewnie jakiś znany i lubiany malkontent, albo ktoś podszywający się pod znanego i lubianego malkontenta. Samo się rozstrzygnie. 

Kim jest ten jakiś Kojot? 

I wcale nie byłem podły ani złośliwy na dzień dobry. Zapytałem tylko o nowe porządki panujące na forum.

Gość Gość

Śmierdzi Kojote na odlegość i jego kolejnymi żalami, jak widać sr.a.cz.ka, że każda jedna wysłała na bambus paskudnego alkoholika, nadal nie minęła. 😄 

Gość A jednak się kręci

Sam śmierdzisz, upośledzona amebo

Gość Gość

Pochlał od rana i już się rozkręca.  😄 Najśmiejszniejsze, że facio o najpaskudniejszym wyglądzie ze wszystkich męskich userów tego forume zawsze ma najwięcej do powiedzenia o innych. 😄

Ja ...ę, ludzie, nie jestem żadnym kojotem, nawet nie kojarzę takiego nicka 😄 Weźcie na luz, bo wam coś popęka w tych mikrych mózgownicach i już w ogóle pozamieniacie się w wymagające stałej opieki warzywa 😄 

Gość Gość

Jasne Kojot, nie chlej tyle to może sie w końcu uspokoisz. 😄

Droga jednostko. Odstaw proszę używki, którymi trujesz swoje i tak niezbyt ponętne ciało oraz mało lotny umysł. Serio. Ja na twoim miejscu zastanowiłbym się nad zgłoszeniem się do specjalisty, jako że widać po tobie typowe objawy manii prześladowczej, z początkami paranoi na dokładkę. Odpowiednio dobrana farmakoterapia powinna zdziałać cuda.

Gość Gość

Dawaj wiecej Kojot, wiecej inteligentnych postów z trudnymi zdaniami, moze by ktoś chwycil gdyby nie alkoholizm i ta buraczana gęba oraz wieczne opluwanie wszystkich i wszystkiego, narka. 😄

25 minut temu, Gość Nie było mnie dwa lata napisał:

I wcale nie byłem podły ani złośliwy na dzień dobry. Zapytałem tylko o nowe porządki panujące na forum.

Powiedziałeś, że mamy tu gorzej niż w Korei (wiadomo której), czemu oczywiście przeczy mnogość uśmiechniętych emotikon, które wyrażają nasze (forumowiczów, a raczej forowiczów, chociaż słownik twierdzi, że takie słowo nie istnieje) stany emocjonalne, kiedy tu przebywamy. A to wszystko zrobiłeś na dzień dobry właśnie. 

6 minut temu, Gość Nie było mnie dwa lata napisał:

Droga jednostko. Odstaw proszę używki, którymi trujesz swoje i tak niezbyt ponętne ciało oraz mało lotny umysł. Serio. Ja na twoim miejscu zastanowiłbym się nad zgłoszeniem się do specjalisty, jako że widać po tobie typowe objawy manii prześladowczej, z początkami paranoi na dokładkę. Odpowiednio dobrana farmakoterapia powinna zdziałać cuda.

I do tego lekarz , więc doktor.

Gość Ktos

😉ciekawa konwersacja

1 minutę temu, Kusza Myślivski napisał:

Powiedziałeś, że mamy tu gorzej niż w Korei (wiadomo której), czemu oczywiście przeczy mnogość uśmiechniętych emotikon, które wyrażają nasze (forumowiczów, a raczej forowiczów, chociaż słownik twierdzi, że takie słowo nie istnieje) stany emocjonalne, kiedy tu przebywamy. A to wszystko zrobiłeś na dzień dobry właśnie. 

Koreę określiłem od razu, nie kryjąc przedmiotu porównania. 

Ale chyba rzeczywiście masz rację. Tkwił w tym spory ładunek złośliwości. Jakkolwiek podszytej ironią i skierowanej abstrakcyjnie, ku zupełnie nieokreślonemu podmiotowi.

Zaś doktorem jestem jedynie okazjonalnie.